Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la cruz » 29 svi 2026, 08:36

Naši očito traže igrača koji je više napadač neki nego čisto krilo.

Piše se mjesecima da prate napadača iz Bournemoutha: Junior Kroupi.
On je neki kao second striker tip, nešto kao Gnabry u zadnje vrijeme, a može i igrat čistu špicu.

Sada su navodno prešli s 'praćenja' u fazu razgovora s agentima, nema info da je Bayern pristupio klubu.
Bit će sad špekulacija dosta, kao ova, ali nek se priča. Bit će nešto.

cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 29 svi 2026, 10:02

Ruben Dias se spominje za stopera.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 29 svi 2026, 10:08

Ako ja dobro shvaćam, mi samo tražimo jednog ofenzivnog igrača i da se tako izrazim, plan je sljedeće sezone ući sa njih 7. Znači samo želimo kupiti "zamjenu" za Jacksona, ali da bude profil igrača tipa "Diaz", a ne špica kao Jackson.

Ja ne znam da li mi hoćemo ići sa 8 ofenzivaca sljedeće godine u sezonu.

To bi kao PRVENSTVENO TREBALO BITI:

DIAZ---------------KANE-----------OLISE
NOVI IGRAČ------GNABRY----------KARL
--------------------MUSIALA------

Tak ja to nekak VIDIM, ak me UHA ne varaju...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 29 svi 2026, 10:15

Mislim da se uprava necka dal 1 il 2 ofanzivca sto je po meni lose.Jednostavno nam trebaju 2 pod mus jer Gnabry sklon ozljedama a Musiala van svake forme!

Isti kurac je sa obranom nit LaimerStanisic mi nisu top za desnog beka a lijevo imamo propalog Daviesa plus nam fali jos jedan lijevi i na kraju ocito zelimo kvalitetjijeg stopera od Ito/Kim pa i tu trazimo.

Jos kad se doda i taj 4 vezni posla ko u prici iako na prvu tak ne izgleda.

Nikak da tu obranu sredimo kak spada uvijek neko brutalno propadne i razocara!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 29 svi 2026, 10:25

Ali to je Štand doro, to nije štand uprava :lol: Thers a big difference.

Ja bi jako vago između jednog ili dva ofenzivca. Ajmo reć treba se kladit i kak god da se kladiš teško je. Ak su ti svi fit ili bar njih 6, onda ti ne trebaju dva i onda ak uzmeš dva napravil buš si sranje i nepotreban trošak i Karlu drastično smanjio minute.

E sad ak uzmeš jednog, pitanje je dal si s njim pogodio jer ak ti jedan podbaci ili se ozljedi neko onda buš pak bio u kurcu - no to se morti povremeno može sjebat da BiPsić ili Eichorn ili koji već kurac uleti u vezu pa halaš 4 - 3 - 3.

Mislim da ljudi u biti izbjegavaju najbitnije pitanje našeg ofenzivnog reda. A to pitanje se odnosi na Karla.

Da bacali smo drkicu i nismo mogli vjerovati svojim očima. No što je sezona više odmicala, tako je on sve više padao i padao i na kraju Karl je ostao nedorečen! Mi ga ne znamo procijeniti i to nam zadaje najviše muka. Mislim da je najveći problem što mi u njemu sada ne vidimo ono što smo vidli u prvom djelu sezone i sada nam u biti fali taj igrač - igrač na kojeg možeš računati gegen Real, a ne da je to igrač u rangu BiPsića ili Kima kojeg samo pod muss želiš staviti u takvim tekmama. Nama je problem što se Gnabry ozljedio - hej pa imaš Karla na klupi! Karlo who??? U tom ja vidim najveći problem...

Kaj se tiće bekova Stanišić i Laimer su itekako dovoljno dobri da pokriju poziciju desnog beka, ali da su primarna dva beka - ljevo i desno, onda to je sranje. Al opet moraš se kladit gegen Davies, a i nemreš sve opcije pokrit koje želiš pokrit.

Neš moraš riskirat, kak ja to vidim.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 29 svi 2026, 10:45

Pa zato velim u obrani nam treba lijevi bek jel Daviesu ne vjetujem vise ni 5% .Da a bas trener sa Laimerom j Stanom drka lijevo desno a dobio je kaj da oba pocela slabije igrat.

Kaj se ofenzive tice nebi Karl propo jer on je direkt zamjena za Olisea i treba i dalje dobivat minute da odmori zabara.

Za Diaza isto trebamo dobrj rrzervu i na tom radimo a za spicu nebi puno trosil al da bude ipak iskusniji i bolji od Djeksona.

Gnabry-Musiiala ubiti nisu 2 igraca vec igrac i pol ak me razmes zato nam treba 2 niva ofanzivca al tocno za svoju poziciju a ne lijvo dedno napred-nazad.

Obrana ima 3 problema 3 stoper kvaliteta,Davies propali i lijevi bek.

Uci sa 7 u obrani i 7 u ofanzivi je meni utopija,oper bude plakanja joj malo nam falilo.

Ta polivalentnost i drkanje igraca sim tam plus kaj bam broncano falilo u zavrestku nas kostalo da izgledamo kao ispuhani balon.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 29 svi 2026, 11:45

Konate po transfermarktu radimo na tome.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 29 svi 2026, 14:19

Ibrahima Konaté would be the best choice for centre-back should Kim leave the club:

- He is available on a free transfer

- He knows the Bundesliga

- He knows Upamecano well; they played together at Leipzig and for the French national team (even in the youth teams), so he could settle into the squad fairly quickly.

He's had a poor season, but that applies to almost all of Liverpool's player
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 29 svi 2026, 14:23

Tvoje želje Doro su ko od moje žene. Ona čim progovori ode 3000 eura. :lol:

Ko da nisi svjestan Bayernove pozicije u svijetu nogometa.

Da je Bayern u Premier League ili La Liga, da ima više tekmi (više TV love, više matchday zarade) i da zbog lige lakše privuče igrače pa da ne mora svakome plaćat premium - onda bismo mogli tako: na svakoj poziciji po 2-3 igrača.

Da mi imamo 22 ozbiljna felspielera - umjesto ko sada 18 (od kojih su dva golmana, dakle 16) - koliko bi nas to tek koštalo?

I nemoj sad s onim "treba smanjit plaće", jer znaš da 1) neće nam tada niko ostat, niti ćeš 2) moć privući sex igrače.
FCBayern je u BundesliZi i u FCB se prelazi primarno zato što više plaća od Newcastlea, Tottenham i Crystal palace-a. Plaća više jer MORA. Bayern je lani platio radi toga 50 mil samo agentima (Službeno potvrdio savez)

E sad, kako imati širi kadar, A DA JE KVALITETAN, a da se smanji plaća i da se ne plaća agentima?
#BlueScreen :)

Zato, logički, gledaš da imaš manje igrača ali da su svi jako korisni, masTno plaćeni i zadovoljni.

Veći kadar s ovoliko novca moreš samo imati ako ćeš 1- forsirati mladež (svoju ili tuđu) ili 2- dovoditi polušrot (pa ga preplaćivat).

Zato Bayern traži polivalentne kvalitetne igrače
Zato Bayern sad mora forsirat svoje Campus igrače
Zato što je rak rana kluba - trošak plaća!

Jbt osvojiš double i tek si tada ko profitabilan.

Ne očekuj stoga širok kadar pun ozbiljnih igrača - sve dok budžet plaća to opet ne dozvoli.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 29 svi 2026, 14:33

Ja ne znam kaj vi imate u glavi, ali moja procjena je da u najboljem slucaju Bayrrn za ljetne transfere ima 130 milja.

Uopce necu ulazit u kalkulacije, nego je to moja procjena u maximalnom obliku. Znaci ne one fore tipa prodas ovog, onog, pa zbrojis pa ga metnes. Ak mene pitate za tu neke nase interne Špekulacije ja bi baratao s tom cifrom ni vise ni manje....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la melodyne » 29 svi 2026, 14:44

Despite all departure rumours, and although Bayern would be willing to listen to offers for him, Kim Min-jae is currently not considering a move away from Munich. Kim is happy with his role as third centre-back behind Upamecano and Tah, and is confident he will play a similar or an even more important role next season through rotations and potential injuries after the World Cup. The Korean defender has completely settled in at the team and in the city and is not causing any unrest in the dressing room. Another factor is that Kim earns an important salary of around €17m gross per year including bonuses. The whole FC Bayern package is very attractive for him and is difficult to be topped elsewhere. From the club's perspective, Kim staying would not be ideal as they would prefer to get him off the payroll.[@linner_nicolas, @unverhofft]

Kim 17M a covek se celu sezonu izlezavao na klupi. Prodaja i dovesti Konatea za istu platu ako je moguce.

Nego, nakon sto sam napisao nesto u drugoj temi o Barceloni palo mi je na pamet da se Ansu Fati (23) vraca iz Monaca gde je na 30 utakimica dao 12 golova. Cena mu je 15M. Sta mislite? Vredi li razmisljati o njegu?
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 29 svi 2026, 18:50

Znaci da Kim ima 12+ 5 milja krasno i jos nece proc znaci nist od prodaje zato i vise spominjemo Ita al ak copis recimo Konatea Kim ti postane 4 stoper koji kma 12-17 milja placu.

Vrh :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 29 svi 2026, 19:04

cruz napisao:Tvoje želje Doro su ko od moje žene. Ona čim progovori ode 3000 eura. :lol:

Ko da nisi svjestan Bayernove pozicije u svijetu nogometa.

Da je Bayern u Premier League ili La Liga, da ima više tekmi (više TV love, više matchday zarade) i da zbog lige lakše privuče igrače pa da ne mora svakome plaćat premium - onda bismo mogli tako: na svakoj poziciji po 2-3 igrača.

Da mi imamo 22 ozbiljna felspielera - umjesto ko sada 18 (od kojih su dva golmana, dakle 16) - koliko bi nas to tek koštalo?

I nemoj sad s onim "treba smanjit plaće", jer znaš da 1) neće nam tada niko ostat, niti ćeš 2) moć privući sex igrače.
FCBayern je u BundesliZi i u FCB se prelazi primarno zato što više plaća od Newcastlea, Tottenham i Crystal palace-a. Plaća više jer MORA. Bayern je lani platio radi toga 50 mil samo agentima (Službeno potvrdio savez)

E sad, kako imati širi kadar, A DA JE KVALITETAN, a da se smanji plaća i da se ne plaća agentima?
#BlueScreen :)

Zato, logički, gledaš da imaš manje igrača ali da su svi jako korisni, masTno plaćeni i zadovoljni.

Veći kadar s ovoliko novca moreš samo imati ako ćeš 1- forsirati mladež (svoju ili tuđu) ili 2- dovoditi polušrot (pa ga preplaćivat).

Zato Bayern traži polivalentne kvalitetne igrače
Zato Bayern sad mora forsirat svoje Campus igrače
Zato što je rak rana kluba - trošak plaća!

Jbt osvojiš double i tek si tada ko profitabilan.

Ne očekuj stoga širok kadar pun ozbiljnih igrača - sve dok budžet plaća to opet ne dozvoli.

Mogo bi napisati sad svasta ali necu nabrajati samo cu reci da kad god smo imali bolju klupu smo osvajali Lp ili dolazili u finale.Ne trebaju bit 22 top spiilera to nigdje nisam reko vec da brojcano imamo duplo pokrivene pozicije sto je bolje moguce.
Svi imaju nekad promasaje al mi sad u kratkom roku ih napravili puno Palihna,Boey,Kim,Djekson itd dali puno love za nista to sad dolazi na naplatu plus dali prevelike place pricam friski period Davies,Musiala i sad Rupa to se sad sve nabralo pun kurac,te fore da recimo Musiali dali 17 milja koliko imo Muller a ne 25 on bi otiso okacite macki o vrat teske gluposti i Daviesa trebalo pustit free al uprava tu grdo pogresila i sad cviljenje.O Rupi necu ni pricat koju placu dobio neka ide ako nece ponudjeno itd.

Za campus se slazem treba te mlade pomalo forsat smisleno a ne samo kad si primoran.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 29 svi 2026, 19:18

in Richtung Premier League hin. Der Kölner soll ein Preisschild von rund 50 Millionen Euro haben und ist wechselwillig. Der FC Bayern möchte große deutsche Talente eigentlich bevorzugt in seinem Team haben, jedoch scheint sich bei El Mala noch kein konkretes Interesse anzudeuten. Vielleicht ändert sich das aber nun.

El Mala ist mit 19 Jahren enorm entwicklungsfähig

Alternative za Gordona i ovaj mali iz Ajaxa kojeg Cruz spomenul,opet Barcola i Leao cak i Rashford
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 30 svi 2026, 11:35

anton 1983 napisao:
effe__sa napisao:Najgore što nama opet informacije procure i krene priča kao dogovorili smo sve s Gordonom i ono odjednom Barca je sve s Gordonom dogovorila. Mislim bilo bi dobro to da prestane. Ja ne znam da li je to jedan od razloga što Uli nije u potpunosti zadovoljan Eberleom. Iako tu imam osjećaj da se svako kod nas u upravi i oko uprave pravi pametan i namjerno negdje plasira neke informacije...

Moram priznat da nisam skužio ovu opasku. Transfer je propo jer je neko reko neš kaj nije smio reć? :roll: :shock: :o WTF!?!?!?

Daj molim te, gluposti su to na nTo potenciju.

Postoji plan strateški s obje strane kad se o tome počnu pujat. Ako je NC odlučio izać van da bi dizao cijenu, onda normalno da mimoramo reagirati. S druge strane mi isto tak smo morti izašli van da bi dali do znanja igraču da ga želimo i da bi drukali cijenu...

Ne valja nam strategija, ako se već objavljuje da smo mi s igračem sve dogovorili, postigli dogovor o plaći, a 2 dana poslije drugi klub završava transfer. Odmah tu strateški ništa nije dobro odrađeno. ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi