Despite all departure rumours, and although Bayern would be willing to listen to offers for him, Kim Min-jae is currently not considering a move away from Munich. Kim is happy with his role as third centre-back behind Upamecano and Tah, and is confident he will play a similar or an even more important role next season through rotations and potential injuries after the World Cup. The Korean defender has completely settled in at the team and in the city and is not causing any unrest in the dressing room. Another factor is that Kim earns an important salary of around €17m gross per year including bonuses. The whole FC Bayern package is very attractive for him and is difficult to be topped elsewhere. From the club's perspective, Kim staying would not be ideal as they would prefer to get him off the payroll.[@linner_nicolas, @unverhofft]

cruz napisao:Tvoje želje Doro su ko od moje žene. Ona čim progovori ode 3000 eura.![]()
Ko da nisi svjestan Bayernove pozicije u svijetu nogometa.
Da je Bayern u Premier League ili La Liga, da ima više tekmi (više TV love, više matchday zarade) i da zbog lige lakše privuče igrače pa da ne mora svakome plaćat premium - onda bismo mogli tako: na svakoj poziciji po 2-3 igrača.
Da mi imamo 22 ozbiljna felspielera - umjesto ko sada 18 (od kojih su dva golmana, dakle 16) - koliko bi nas to tek koštalo?
I nemoj sad s onim "treba smanjit plaće", jer znaš da 1) neće nam tada niko ostat, niti ćeš 2) moć privući sex igrače.
FCBayern je u BundesliZi i u FCB se prelazi primarno zato što više plaća od Newcastlea, Tottenham i Crystal palace-a. Plaća više jer MORA. Bayern je lani platio radi toga 50 mil samo agentima (Službeno potvrdio savez)
E sad, kako imati širi kadar, A DA JE KVALITETAN, a da se smanji plaća i da se ne plaća agentima?
#BlueScreen![]()
Zato, logički, gledaš da imaš manje igrača ali da su svi jako korisni, masTno plaćeni i zadovoljni.
Veći kadar s ovoliko novca moreš samo imati ako ćeš 1- forsirati mladež (svoju ili tuđu) ili 2- dovoditi polušrot (pa ga preplaćivat).
Zato Bayern traži polivalentne kvalitetne igrače
Zato Bayern sad mora forsirat svoje Campus igrače
Zato što je rak rana kluba - trošak plaća!
Jbt osvojiš double i tek si tada ko profitabilan.
Ne očekuj stoga širok kadar pun ozbiljnih igrača - sve dok budžet plaća to opet ne dozvoli.

anton 1983 napisao:effe__sa napisao:Najgore što nama opet informacije procure i krene priča kao dogovorili smo sve s Gordonom i ono odjednom Barca je sve s Gordonom dogovorila. Mislim bilo bi dobro to da prestane. Ja ne znam da li je to jedan od razloga što Uli nije u potpunosti zadovoljan Eberleom. Iako tu imam osjećaj da se svako kod nas u upravi i oko uprave pravi pametan i namjerno negdje plasira neke informacije...
Moram priznat da nisam skužio ovu opasku. Transfer je propo jer je neko reko neš kaj nije smio reć?![]()
![]()
WTF!?!?!?
Daj molim te, gluposti su to na nTo potenciju.
Postoji plan strateški s obje strane kad se o tome počnu pujat. Ako je NC odlučio izać van da bi dizao cijenu, onda normalno da mimoramo reagirati. S druge strane mi isto tak smo morti izašli van da bi dali do znanja igraču da ga želimo i da bi drukali cijenu...

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju