Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la doro » 11 lip 2026, 12:08

Posto je odsteta preplacena dobro moraju paziti na placu niksko preko 10 milja al.mislim da mu nasi budu dali vecu.

Dje Ismael nesto?

Ocito smo oflucili 120 milka krhnut na njih dvoje i to bi bilo to.

Jos kad bi Kima zamjenili al pitanje s kim jediji neki iskusniji free transfer.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 11 lip 2026, 14:17

cruz napisao:
melodyne napisao:Kaze mi danas drug iz Frankfurta da ce on u Bayernu igrati desnog beka?! Nista mi nije jasTno... Mozda Laimer predju u sredinu? Ko zna sta Kompany planira.

Ne vjerujem da je planiran kao desni bek. Opcija - da. Plan - ne nužno.
Tehnički je jači od naših bekova i znajući kako naša ekipa koristi bekove, tehnika je tu jedan od ključnih aspekata.

Dobra stvar je što se karte nanovo miješaju... i Brown i Davies će se morati nametnut i lajstungom zaslužiti svoje mjesto, kako za LB tako i za druge pozicije. Konkurenzkampf je zakon!

Nisam znao da je on opcija za desnu stranu. Nece biti Daviesu lako ove sezone. Mozda ce biti i prodat nikad se ne zna.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 12 lip 2026, 07:19

SKY:
Ismael Saibari would be a 'Vincent Kompany transfer'. The Moroccan wasn't high on the club's scouting list, but the coach really wanted him.

BILD:
Bayern were looking more into wingers and weren't necessarily planning on adding another central player, given that Musiala, Gnabry and even Karl can cover the role. Vincent Kompany, however, brought the name of Ismael Saibari onto the table after speaking to the player and insisted on having him. The club decided to grant Kompany his wish.

Slika
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 12 lip 2026, 07:33

E da to je debelo. Baš sam se pitao, da li kupujemo igrače za VK-a jer on bi trebao znati kaj mu je prošle sezone "falilio"...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 12 lip 2026, 08:17

Očito Kompany želi igrača kojemu ne treba puno minuta za puno XG-ova...
Kad analiziraš tipove igrača koje mi imamo naprijed i koliko šansi ne koristimo, ima smisla tražiti upravo takvoga.

Što se tiče Diaza i njegove zamjene, ljudi traže tu pojačanje, ali s druge strane šta dobivamo sa Saibarijem i Brownom?
Davies, Musiala, Gnabry - automatski dolaze u obzir kao alternative za LW, sve ovisno kakav je protivnik.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 12 lip 2026, 08:47

Ja ne tražim direktno Diazovu zamjenu, nego igrača kojeg mogu staviti u ofanzivu a da mi se ne sere kad moramo igrati protiv najjačih protivnika... To je recimo kao Rodrygo u Realu, sve more igrati il se s njim sve može složiti ako treba...

Bitno je samo dovest bezobraznog igrača i onog koji se ne ozljeđuje...

Mislim da se taj termin "zamjena za Diaza" koristi samo zato kaj je "Bayern" rekao da u ofenzivi traži zamjenu za Diaza, pa se svi na to referiramo. S druge strane bitno je samo da imamo 7 "službenih" ofenzivaca...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 12 lip 2026, 14:31

EXCLUSIVE | Eintracht and FC Bayern are moving significantly closer in negotiations over Nathaniel Brown.

Both clubs have made concessions. Package worth up to €55m now realistic. Final talks focused on fixed fee and add-ons.

It would be an absolute record fee for a German full-back. Medical not expected to be an issue.
@SkySportDE

____

Plettenberg veli da se klubovi jedino natežu oko toga koliko ide fix a koliko u bonuse, ali da je realistično da će sa bonusima odšteta biti 55 mil.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 12 lip 2026, 14:54

Ja se sam nadam da je lik stvarno toliko dobar. Znaci ne znam nis o njemu. S jedne strane takav novac je bacen na Palhinhu, a s druge strane kupljen je Olise.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 12 lip 2026, 15:31

To je Antone postala "normalna" odšteta za klub veličine Bayerna.. Toliko, da je nadzorni odbor odredio interno pravilo "do 50 mil nas ne trebaš ni pitati". Velik novac al se nitko ne uzbuđuje vele.

Ono šta je prije bilo 25 do 30 mil (Robben, Ribery, Neuer, Thiago)
Sada je 50 do 60 mil.
(Duplalo se za 15ak godina)

Ako je novac pri ruci i ako je procijenjeno da može unaprijediti momčad - dovedi. Vrijedi riskirati.

Uvijek je pitanje "postoji li bolja opcija - KOJA JE REALISTIČNA".
Osobno ne pratim vele tržište, ali djeluje mi da ne moreš dovesti Mendesa :)
Plus, mladi njemački reprezentativac koji donosi potencijal, glad za dokazivanjem itd. itd.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 12 lip 2026, 15:55

Nisam to mislio, nego dal je fakat lik debel il mi samo ocemo throw mi d money! Recimo da sad mozemo dat Kana.za Kvara-Čeliju ja bi odma išo all in jer sam vidio lika. Ovog nisam...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 12 lip 2026, 20:03

doro napisao:Konkretes Interesse an Baturina, der großen Anteil an Comos CL-Einzug hat, sollen laut Gianluca Di Marzio vor allem zwei Premier-League-Vereine haben – zuletzt habe sich aber auch der FC Bayern nach dem Kroaten erkundigt

Klasično pumpanje cijene Matinom sinu i tjeranje konkurencije. :) Neće taj u Bayern. Samo neka oni nama dovedu Gvardiola u klub i sve je riješeno. 8-)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Transferi