Svjetsko prvenstvo 2026. USA-México-Kanada

Arhivirane teme...

Re: Svjetsko prvenstvo 2026. USA-México-Kanada

PostPostao/la melodyne » 15 srp 2026, 12:57

Da da, taj isti Ronaldinho je za dva svetska prvenstva dao samo dva gola. Veliki igrac ma nije mu Messi do pupka. :lol:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 15 srp 2026, 14:09

melodyne napisao:Da da, taj isti Ronaldinho je za dva svetska prvenstva dao samo dva gola. Veliki igrac ma nije mu Messi do pupka. :lol:

Nisi shvatio sta sam htio da kazem. Ako ces se voditi po statistici onda je Pele najbolji ikada jer je dao 1200+ ili koliko vec golova u karijeri.

Ono sto sam htio da kazem je da je za mene licno Ronaldinjo najveci virtuoz koji je igrao na fudbalskom terenu. Nije dugo trajao kao Mesi ili C. Ronaldo, ali onakvi potezi, driblinzi, uz onaj djeciji osmijeh... Tesko da ce se ikada pojaviti neko slican.

Prosto te prilijepi uz ekran i bukvalno ne poznajem covjeka koji nije volio da gleda Ronaldinja pogotovo dok je bio u Barseloni. Prosto je bilo nemoguce da ga ne volis.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la doro » 15 srp 2026, 16:32

anton 1983 napisao:Meni fakat nejde u glavu da jedna tako losa repka poput Spanjolske moze bit tak dobra. Jel stvar u 4 3 3 taktici? Da ti se poklopi uzasna vecer protivnika? Tocno tempirani poguranac od suca? Fakat ne znam, kaj vi mislite?

Timska momcad,tehnicki jaki ko i uvijek,strpljivi i znaju zabit iz malo sansi i jako dobro se svi brane.

Imaju bolje igrace od argentine koja meni smece repka.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 15 srp 2026, 16:33

Ovi opet dosadni Španjolci za gledati su opet sve izgurali do finala nakon 2010. Mnoge igrače zapravo volim i cijenim poput brojnih Baska te svakako Olma koji je u reprezentaciji jedan od 3 glavna igrača kada se pogleda zadnjih 4 godine, ali tako da je Francuska razočarala me sinoć... to stvarno nisam očekivao... doslovno nisu ništa pokazali u polufinalu mada sam se prije utakmice potajno nadao njihovom ulasku u finale, a ono ništa.

Večeras Engleska ima da izbaci preprljavu Argentinu od Katra do danas. Drugo me ništa ne zanima.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 15 srp 2026, 21:56

Kako promasena taktika Tuhela nakon vodećeg gola Engleza. Pedaliraće ga nakon ovoga. Skupa cijena uvođenja defanzivnih igrača. Ja ne znam šta je frajer mislio, a na klupi mu Saka, Madueke, Eze... Znači, prvo Olise i Upamekano ispadoše, a sada i Kejn.

U finalu ću navijati za Špance.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la doro » 16 srp 2026, 08:02

Tuchel obicni klempavi luzer i supak,umjesto da lagano stanes na loptu uvedes novo krulo i ubis ih ti stavis 5 igraca u liniju ispred golmana a bekove i centar nitko be brani plus maknuo si igrace za kkntru i polukuntro .

Rijetko videhena losija obrana svaki nabac bio pola gola.

Cisto trenererovo ispadanje sad ga budu razapeli i to opravdano.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 16 srp 2026, 08:12

Tuchel izbacio Engleze kako je i nas u Madridu kad je vadio Kanea
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Miki » 16 srp 2026, 10:18

Murta napisao:Tuchel izbacio Engleze kako je i nas u Madridu kad je vadio Kanea

Kad znas da Tuhel zaradjuje hljeb od tog posla, onda znas da uvijek ima nade. :D
Miki
Don Quijote

PostPostao/la melodyne » 18 srp 2026, 22:55

Tuchelu ce ova pobeda sacuvati posao. Francuska bedna. :lol: Moguce je da su se popickali posle prosle utakmice kao i 2010.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 19 srp 2026, 13:51

Francuska jučer u 1. poluvremenu apsolutna katastrofa. Točno se vidi dno prema kojem ovaj sport ide - podcjenjivački, bezvoljno, gubitnički oni najradije nisu htjeli igrati tu utakmicu za broncu jer ono "jebeš broncu kada ne borimo se za zlato". Strava na što je ova generacija nogometaša spala. :sick: :sick: Ne mislim samo na Francuze već i na Engleze i Tuchela što su govorili prije utakmice pa mu je Šuker odbrusio i spustio što o svemu tome misli kada ga je pitao Tancredo Palmieri.

U 2. poluvremenu su počeli igrati, Engleska opet kao i nakon 1:0 s Argentinom - nestala sa scene, ovi krenuli po golove i skoro 4:4. Na kraju 4:6 završio kao nekakvi teniski set.

Još večeras finale da se odradi i više ne želim ni razmišljati što će tek biti za 4 godine. Ovo je dno dna od turnira, formata, skupina, ždrijeba, namještanja prvih 4 ekipe na Fifinoj listi da ne igraju prije 1/2 finala, reklame, pola sata poluvrijeme, različiti termini, pomicanje vremena utakmica zbog američkih zakona... Katar se čini kako nije najgori ikad mada to će ostati jer je titula bila namještena jednom igraču koji i danas ima priliku opet osvojiti to(ili možda opet dobiti kao poklon - budemo vidjeli).
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 19 srp 2026, 17:51

Pa kad su govna mala razmazena i sa niskim testosteronim jos kad dodas da hrpa njih whats upovi sve jasno.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 19 srp 2026, 22:43

Finale ispod razine vrhunskog nogometa. Skoro pomislim da Talijani igraju utakmicu kada vidim koji je rezultat, koja je minuta i sve ostalo.

Argentina ne u okvir da nema već na utakmici nijedan udarac.

A ovo sve ostalo američko neću ni komentirati, posebice to poluvrijeme i glazba. To da su američki sportovi ne bih ni riječ rekao, štoviše, možda bih i uživao, u onom nekom starom, sada pomalo davnom izgubljenom američkom duhu u meni. Ovako to jednostavno ne ide i ne priliči ovom sportu i sve te reklame koje općenito zadnjih 30 godina mrzim neovisno o ovom turniru.

Eto barem nekako stječem dojam da će možda naša susjeda Melania biti isto na dodjeli medalja pa će Slavko Vinčić i njegova ekipa zajedno s njom Sloveniju učiniti ponosnom. :haha:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 19 srp 2026, 22:44

Eto, 106. minuta napokon su Španjolci probili Pimpeka Martíneza na golu Albicelestea.

Ako nije Mikel Merino onda tko drugi nego Ferran Torres. I sad kako ja ne bih tog igrača zadnjih 8 godina volio. 8-) :smile10:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 19 srp 2026, 23:23

Argentina zalutala u finale... Spanija zasluzeno uzela WM. :bravo:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 20 srp 2026, 05:47

Bas grozno i sramota za nogomet! Pa protiv cega se Tuchel povuko!

Eto, ako nisra drugo imamo prvaka koji je to najvise zasluzio.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva