Momčad i sve vezano uz ekipu.

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu.

PostPostao/la Red passion » 22 svi 2010, 16:50

Pa Hitzfeld je recimo to 07/08. odlučio raditi jer je isto htio pokorit sve u sezoni i osvojiti. Imao je dosta dobrih igrača i znao je da će to moći ići. Samo na žalost veliku što nismo uzeli Uefu tada, a najjači smo bili u tom natjecanju i na kraju nas Advocaat sjebao sa Zenitom. :(
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 22 svi 2010, 22:26

Ovdje definitivno sada može se reći da Kroos treba istisnuti Müllera van. Barem u europskim utakmicama jer čovjek ne može davati golove u najvažnijim trenucima. Badstuber NE može više nikako igrati lijevog bočnog i za mene je veliki promašaj što nije stavio Pranjića ili neiskusnog Contenta koji bi naprijed trčali u svakom slučaju.
Jedan(ako ne i oba) stoper nam nužno treba. Micho je tragičar ovog finala, onako izgubiti zračni duel i kasnit za Militom... :neee:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Svedjo » 22 svi 2010, 22:46

dobro si to rekao, trebaju nam oba stopera, jel ovo veceras sta su radili milito i sneijder je bilo boze sacuvaj. pa oni su propuh brate mili, nemoze ti tako pobjeci igrac, moras kraj njega biti a ne 2 metra iza...
ostali su ok, ali po meni nista nije kriticno ko micho i buyten... :cry:
Svedjo
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 22 svi 2010, 23:10

Stvarno je minus agilnost(pokretljivost) na centralnim stoperima. Micho se totalno pogubio, van Buyten je uvijek rizik bio u bilo kojem klubu, ali dok je njegov partner odličan, on tu još preživi. Ovdje večeras se jako vidilo da on ne može na tolikoj razini disati. Trom je u svakom slučaju. Hvala mu na svim ovim njegovim golovima u Bundesligi i CL, ali jednostavno u ovakvim natjecanjima je nužna brzina i pokretljivost braniča.

Ruku na srce, ja sam dojma da ovo desetljeće mi ni nismo imali nikakav uigran extra stoperski par. Patrick Andersson bi mogao proći jer je igrao za Barcelonu i još neke klubove. Kuffour je postao katastrofa od 2003/04. Linkea nikad za ozbiljno nisam uzimao... Ismäel je samo jednu sezonu odigrao i to je sve...
Jedino se može reći da smo imali fenomenalnu centralnu obranu 2004/05. Tada velemajstor i pun sebe Lucio i naš Kovač koji je tada bio jedan od najboljih stopera Europe. To je premoćno izgledalo. Tada nas je Mourinho na 2 jebena i nesretna odbijanca Lucia izbacio s Chelseajem. A mogli smo otići dalje od četvrtfinala, u to sam jako siguran.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 22 svi 2010, 23:12

I Kovač tada otišao 2005. i nikad ga više nisam volio zato što je potpisao za jebeni Juventus, nego sam mu sve najgore želio, pa i kad je igrao za Hrvatsku. Do kraja karijere da je igrao s Luciom... Jooooooj... :(
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 22 svi 2010, 23:28

Treba dovesti Domenica Criscita i Simona Kjaera, te Adlera na gol i sagradit kuću od temelja kako se to i radi. Ili barem jednog od njih te onog Brena dovest u red kad je talenat i učinit ga pravim stoperom.
Te na kraju sredit taj lijevi bok. Instaliranjem Contenta ili prebacivanjem Lahma trajno tamo te dovođenjem Bosingwe, Srne ili nekog trećeg vrhunskog desnog bočnog. Sve se to može sa troškom od 40-50 mil. eura.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la marac » 22 svi 2010, 23:48

mislim da je ovo finale pokazalo da:

1. Badstuber nema sto nikad vise raditi na lijevom beku protiv ozbiljnijih ekipa ... moze protiv drugorazrednih BL ekipa ... do tada u najgorem slucaju Contentno ili neka nova kupovina

2. treba Badstubera vratiti na stopera i kaliti ga i kaliti ga i kaliti ga na tom mjestu dok ne odraste i ne postane kvalitetan ...

3. treba dovesti neki SPEK (provjerenu kvalitetu, ne nekog novog Brenu) na poziciju stopera koji ce onda uz Badstubera i jednog od Buyten/Miche se rotirati i odigravati tu poziciju

4. polako se spremati na zamjenu Bommela
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 23 svi 2010, 00:12

marac napisao:
4. polako se spremati na zamjenu Bommela

Ja sam za Anatolija da igra na poziciji šestice. Svugdje je bio velemajstor i radio svoj posao, jedino u FCB-u pored van Bommela ne može naći mjesto.
Inače ga jako cijenim jer je rođeni vođa, profesionalac i odlučan igrač. A to je u Shakhtaru i Zenitu pokazao.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la marac » 23 svi 2010, 00:18

neznam i najvise mi nije jasno zasto i kako je moguce da su tak lose Bommel i Schweini odigrali sada u finalu ... jednostavno mi ne ide u glavu ... svaka im cast za cijelu sezonu! vrhunski su odigrali, al neznam kaj im je danas bilo ... :(
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 23 svi 2010, 08:26

u 4 na BR-u ce bit prijenos opet s Marienplatza
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Haris » 23 svi 2010, 08:55

Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 23 svi 2010, 11:06

marac napisao:neznam i najvise mi nije jasno zasto i kako je moguce da su tak lose Bommel i Schweini odigrali sada u finalu ... jednostavno mi ne ide u glavu ... svaka im cast za cijelu sezonu! vrhunski su odigrali, al neznam kaj im je danas bilo ... :(

A šta ćeš... :( Općenito nas je Mourinho sa svojim nogometom jasno nadmudrio i kvaliteta njegove momčadi je totalno neupitna. Ali nas pored toga svega baš ništa nije išlo... Mi i kad bi loptu napucali na gol ili nabacili, morala je gotovo uvijek nekoga da pogodi i ne dođe do okvira.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 23 svi 2010, 13:12

jedno pitanje sta misliteko zasluzuje bayernovu 9
posto toni ode ona ce bit slobodna
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 23 svi 2010, 14:14

CroCHEF napisao:jedno pitanje sta misliteko zasluzuje bayernovu 9
posto toni ode ona ce bit slobodna

Dzeko ;)
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la katsche » 23 svi 2010, 14:23

marac napisao:4. polako se spremati na zamjenu Bommela

oprosti ali meni je on odigrao odličnu sezonu !!!
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva