Red passion napisao:Znači, dobili smo skoro onih nekih 'željenih' 25-30 milijuna € od 2 kluba jer je Tottenham platio 5. No ovo da mi nismo znali što želimo s njime je apsolutna glupost i netočno.
Neka se nešto izvuklo i neka je otišao, jer on je baš bio veliki nesporazum..Nazovimo tako. A dobro anton kaže da se znalo na nekim transferima gubit, na nekim i dobiti. Ali s obzirom da smo mi klub koji ne prodaje, a kupuje, ovo je nekako i sve ok.
Red passion napisao:Nismo bacili novce na Götzea i Martíneza. Potonji je itekako igrao, prvenstveno u 1. sezoni dok ga Guardiola nije krenuo šaltati i dok ga ozljede nisu uništile, a Götzeu nismo imali gdje dati mjesto u momčadi i novom sustavu igre.
Ma mi smo Gotzea brzo sjebali. Tu je opći sjeb bio, jer znam odmah u sezoni kada je došao Carlo, Kalle govori Goetze je na prodaju i tu nema promjene. To je ono baš paf, pa čekao se Schweini više godina (i volim što se čekao jer je postao jedan od najvećih) drugi su dobijali dobre šanse i Alaba i Lahm (posudbe ovo ono), a za Marija nije bilo puno strpljenja. Tu je nešto puklo, tu je neki kvaran odnos bio. A svima je to prošlo ispod radara, da smo mi nekako njega brzo otpisali.
Red passion napisao:Palhinha je kupljen za nikoga i čisto jer su mu glavari kluba obećali u ljeto 2024. da će ga iduće godine dovesti jer je transfer propao zbog Fulhama koji u spomenutoj 2023. nije našao zamjenu za njega pa ga nije pustio.
I to nismo ga onda kupili zbog nekog poštenja, nego mora da je s agencijom, agentom, menadžerom postojao neki dogovor, koji mi zbog saradnje nismo mogli da upropastimo ili se i neki predugovor potpisao. On je bio Tuchelova želja i onda je baš nekako došao u nevrijeme, kada takav profil igrača za novog trenera nije igrao nikakvu ulogu.