CroCHEF napisao:mene zanima jeste li vi za srnu da dodje u bayern posto je izjavio da hoce osvajat lp
anton 1983 napisao:ivicaolic napisao:zasto svi olića izbacivate iz sastava??? nije dao gol u finalu i sta sad. imam osjecaj da sad svi imate neko manje misljenenje o njemu. najvise je pokazao ove sezone od svih igraca poslje robbena i mora bit u prvoj postavi dogodine!!!
Zašto? Hmmm dobro je to pitanje...
Ja bi to ovako objasnio:
- mi svi smatramo da nam je Gomez ostao dužan! Ovakvo posrtanje u 2. djelu sezone ja od njega nisam NIKAKO očekivao. Večina nas želi da on zaigra i da pokaže kaj zna i tom se u biti nadamo kada ga guramo u prvih 11. Mi želimo da on ISPLATI tu svoju odštetu i nekako u podsvjesti mislimo da on to može i bude. Kod Olića smo navek skeptični jer ne znamo kolko je on u biti kvalitetan i zato kaj nije stroj koji će trpnut 20 + golova u ligi i još zabijat u LP. Mi oćemo napadača koji će biti strah i trepet za protivničke obrane i to ne vidimo u Oliću, a za Gomeza se nadamo da to može postat. Olić će uvijek trčat, to svi znamo, samo ćemo se pitat da li će biti na pravom mjestu u pravom trenutku. Postoji taj strah da je to sada bila sezona od Olića i da on to više neće ponoviti dok kod Gomeza svi mislimo da MORA bolje igrati..Ja bi rađe u prvih 11 Gomeza koji je u formi nego Olića, ali vidjet ćemo kako će se to razvijati. Treba imati na umu da je sada SP i da Gomez neće odraditi cijele pripreme za razliku od Olića te možemo na početku sezone očekivati da će Olić baš zbog tog razloga imati prednost.
Uglavnom sada je naš 1. napadač Olić i Gomez tek mora izboriti to mjesto. Ja se nadam da će uspjet i to zbog svoje igre i golova. ne želim da igra samo zbog imena i odštete, mislim da to niko ne želi!

ivicaolic napisao:anton 1983 napisao:ivicaolic napisao:zasto svi olića izbacivate iz sastava??? nije dao gol u finalu i sta sad. imam osjecaj da sad svi imate neko manje misljenenje o njemu. najvise je pokazao ove sezone od svih igraca poslje robbena i mora bit u prvoj postavi dogodine!!!
Zašto? Hmmm dobro je to pitanje...
Ja bi to ovako objasnio:
- mi svi smatramo da nam je Gomez ostao dužan! Ovakvo posrtanje u 2. djelu sezone ja od njega nisam NIKAKO očekivao. Večina nas želi da on zaigra i da pokaže kaj zna i tom se u biti nadamo kada ga guramo u prvih 11. Mi želimo da on ISPLATI tu svoju odštetu i nekako u podsvjesti mislimo da on to može i bude. Kod Olića smo navek skeptični jer ne znamo kolko je on u biti kvalitetan i zato kaj nije stroj koji će trpnut 20 + golova u ligi i još zabijat u LP. Mi oćemo napadača koji će biti strah i trepet za protivničke obrane i to ne vidimo u Oliću, a za Gomeza se nadamo da to može postat. Olić će uvijek trčat, to svi znamo, samo ćemo se pitat da li će biti na pravom mjestu u pravom trenutku. Postoji taj strah da je to sada bila sezona od Olića i da on to više neće ponoviti dok kod Gomeza svi mislimo da MORA bolje igrati..Ja bi rađe u prvih 11 Gomeza koji je u formi nego Olića, ali vidjet ćemo kako će se to razvijati. Treba imati na umu da je sada SP i da Gomez neće odraditi cijele pripreme za razliku od Olića te možemo na početku sezone očekivati da će Olić baš zbog tog razloga imati prednost.
Uglavnom sada je naš 1. napadač Olić i Gomez tek mora izboriti to mjesto. Ja se nadam da će uspjet i to zbog svoje igre i golova. ne želim da igra samo zbog imena i odštete, mislim da to niko ne želi!
polovicno se slazem s tobom. mislim da nije bitno kolko golova daje napadac. bitno je da igra dobro cijela momcad i da se pobjeđuje. a olic daje snagu cijeloj momcadi da se bore kad vide njegagomez mi je super cak bi volio da pokusaju igrat skupa u napadu. malo me naljutilo kad sam vidio da bi ljudi mjenjali formaciju zbog kroosa te tako izbacili olica iz sastava sto mi se nesviđa. mislim treba bit realan, olic nije tipican napadac ali je skroz KORISTAN kad je u vakoj formi. mislio san da ce ljudi vise cjenit olu na ovom forumu jer je ipak hrvatsi, a ola najveca legenda

CroCHEF napisao:
mene zanima jeste li vi za srnu da dodje u bayern posto je izjavio da hoce osvajat lp

anton 1983 napisao:hamitu smo ponudili ugovor ali ne izgleda da će ga prihvatit. šteta, koristan igrač za KLUP i zato mu i ne trebamo nuditi bogatsvo. Ipak neka on zna da je več povlastica kaj igra za Bayern...

CroCHEF napisao:cito sam da patetiko nudi pare za njega a i isto sam cito da najvise optuzuje trasnfere za poraz u finalu lp
(tonii lucia)

anton 1983 napisao:Mislim da njega muči to kaj oće više para....

FCB_general napisao:Stvarno ti ga ja ne znam... Ali činjenica je da ako ga zadržimo, opet imamo nakrcan kadar i bit će barem 4-5 igrača koji će više od pola sezone gledati s klupe, nego igrati.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju