Momčad i sve vezano uz ekipu.

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu.

PostPostao/la Red passion » 24 svi 2010, 09:02

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TYShcdhAT-I[/youtube]
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 24 svi 2010, 10:05

ja bas vjerujem da ce gomez bit igrac odluke iducce sezone ola moze igrat ove malo slabije :bravo:
mene zanima jeste li vi za srnu da dodje u bayern posto je izjavio da hoce osvajat lp
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 24 svi 2010, 11:54

CroCHEF napisao:mene zanima jeste li vi za srnu da dodje u bayern posto je izjavio da hoce osvajat lp

ja nisam...on je počeo nazadovat...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivicaolic » 24 svi 2010, 12:58

anton 1983 napisao:
ivicaolic napisao:zasto svi olića izbacivate iz sastava??? nije dao gol u finalu i sta sad. imam osjecaj da sad svi imate neko manje misljenenje o njemu. najvise je pokazao ove sezone od svih igraca poslje robbena i mora bit u prvoj postavi dogodine!!!

Zašto? Hmmm dobro je to pitanje...

Ja bi to ovako objasnio:

- mi svi smatramo da nam je Gomez ostao dužan! Ovakvo posrtanje u 2. djelu sezone ja od njega nisam NIKAKO očekivao. Večina nas želi da on zaigra i da pokaže kaj zna i tom se u biti nadamo kada ga guramo u prvih 11. Mi želimo da on ISPLATI tu svoju odštetu i nekako u podsvjesti mislimo da on to može i bude. Kod Olića smo navek skeptični jer ne znamo kolko je on u biti kvalitetan i zato kaj nije stroj koji će trpnut 20 + golova u ligi i još zabijat u LP. Mi oćemo napadača koji će biti strah i trepet za protivničke obrane i to ne vidimo u Oliću, a za Gomeza se nadamo da to može postat. Olić će uvijek trčat, to svi znamo, samo ćemo se pitat da li će biti na pravom mjestu u pravom trenutku. Postoji taj strah da je to sada bila sezona od Olića i da on to više neće ponoviti dok kod Gomeza svi mislimo da MORA bolje igrati..Ja bi rađe u prvih 11 Gomeza koji je u formi nego Olića, ali vidjet ćemo kako će se to razvijati. Treba imati na umu da je sada SP i da Gomez neće odraditi cijele pripreme za razliku od Olića te možemo na početku sezone očekivati da će Olić baš zbog tog razloga imati prednost.

Uglavnom sada je naš 1. napadač Olić i Gomez tek mora izboriti to mjesto. Ja se nadam da će uspjet i to zbog svoje igre i golova. ne želim da igra samo zbog imena i odštete, mislim da to niko ne želi!

polovicno se slazem s tobom. mislim da nije bitno kolko golova daje napadac. bitno je da igra dobro cijela momcad i da se pobjeđuje. a olic daje snagu cijeloj momcadi da se bore kad vide njega :D gomez mi je super cak bi volio da pokusaju igrat skupa u napadu. malo me naljutilo kad sam vidio da bi ljudi mjenjali formaciju zbog kroosa te tako izbacili olica iz sastava sto mi se nesviđa. mislim treba bit realan, olic nije tipican napadac ali je skroz KORISTAN kad je u vakoj formi. mislio san da ce ljudi vise cjenit olu na ovom forumu jer je ipak hrvatsi, a ola najveca legenda :D
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la cruz » 24 svi 2010, 14:35

ivicaolic napisao:
anton 1983 napisao:
ivicaolic napisao:zasto svi olića izbacivate iz sastava??? nije dao gol u finalu i sta sad. imam osjecaj da sad svi imate neko manje misljenenje o njemu. najvise je pokazao ove sezone od svih igraca poslje robbena i mora bit u prvoj postavi dogodine!!!

Zašto? Hmmm dobro je to pitanje...

Ja bi to ovako objasnio:

- mi svi smatramo da nam je Gomez ostao dužan! Ovakvo posrtanje u 2. djelu sezone ja od njega nisam NIKAKO očekivao. Večina nas želi da on zaigra i da pokaže kaj zna i tom se u biti nadamo kada ga guramo u prvih 11. Mi želimo da on ISPLATI tu svoju odštetu i nekako u podsvjesti mislimo da on to može i bude. Kod Olića smo navek skeptični jer ne znamo kolko je on u biti kvalitetan i zato kaj nije stroj koji će trpnut 20 + golova u ligi i još zabijat u LP. Mi oćemo napadača koji će biti strah i trepet za protivničke obrane i to ne vidimo u Oliću, a za Gomeza se nadamo da to može postat. Olić će uvijek trčat, to svi znamo, samo ćemo se pitat da li će biti na pravom mjestu u pravom trenutku. Postoji taj strah da je to sada bila sezona od Olića i da on to više neće ponoviti dok kod Gomeza svi mislimo da MORA bolje igrati..Ja bi rađe u prvih 11 Gomeza koji je u formi nego Olića, ali vidjet ćemo kako će se to razvijati. Treba imati na umu da je sada SP i da Gomez neće odraditi cijele pripreme za razliku od Olića te možemo na početku sezone očekivati da će Olić baš zbog tog razloga imati prednost.

Uglavnom sada je naš 1. napadač Olić i Gomez tek mora izboriti to mjesto. Ja se nadam da će uspjet i to zbog svoje igre i golova. ne želim da igra samo zbog imena i odštete, mislim da to niko ne želi!

polovicno se slazem s tobom. mislim da nije bitno kolko golova daje napadac. bitno je da igra dobro cijela momcad i da se pobjeđuje. a olic daje snagu cijeloj momcadi da se bore kad vide njega :D gomez mi je super cak bi volio da pokusaju igrat skupa u napadu. malo me naljutilo kad sam vidio da bi ljudi mjenjali formaciju zbog kroosa te tako izbacili olica iz sastava sto mi se nesviđa. mislim treba bit realan, olic nije tipican napadac ali je skroz KORISTAN kad je u vakoj formi. mislio san da ce ljudi vise cjenit olu na ovom forumu jer je ipak hrvatsi, a ola najveca legenda :D

Tako je, Olić je br. 1 napadač i bit će u slj. sezoni!!!

neka se Kroos i Gomez 'riktaju' prema konkurenciji i prema sadašnjem sustavu jer sumnjam da će van Gaal išta mjenjati u ovako uspješnom sustavu igre!!!

Što se tiče Gomeza, daj Bože da proradi kako se očekuje, pa ako bude u boljoj formi od Ole - nek igra, samo nek se malo probudi i nek ostane zdrav barem pola godine u komadu!

Kroos? hah moje je mišljenje da se Mülleru treba smanjiti minutažu a to će najbolje ići s Kroosom... nije Kroos igrač za napad, ali definitivno za iza špice, Müller ne igra ni špicu ni u vezi... uostalom znate šta ja mislim o Mülleru.. ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 24 svi 2010, 15:08

CroCHEF napisao:
mene zanima jeste li vi za srnu da dodje u bayern posto je izjavio da hoce osvajat lp

Srna... Jučer sam ga uživo gledao na Gradskom vrtu i moram ti reći da ono što je prikazao uopće ne liči na njega. Da li ga treba dovest... Njemu je baš nakon ove sezone evidentno jasno da mu je nužno potrebna promjena sredine kako bi dobio novi motiv u karijeri i popravio svoje igre i u klubu i u reprezentaciji.
A ovako dovest ga... Jako riskantno je to sada s obzirom na slabe igre ove sezone. :roll:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 24 svi 2010, 17:28

hamitu smo ponudili ugovor ali ne izgleda da će ga prihvatit. šteta, koristan igrač za KLUP i zato mu i ne trebamo nuditi bogatsvo. Ipak neka on zna da je več povlastica kaj igra za Bayern...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la jozotg » 24 svi 2010, 18:52

ja sam protiv Srne jer nije vrhunski ni u napadui ni u obrani,a kako je netko primjetio nalazi se u silaznoj putanji...
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 24 svi 2010, 19:21

anton 1983 napisao:hamitu smo ponudili ugovor ali ne izgleda da će ga prihvatit. šteta, koristan igrač za KLUP i zato mu i ne trebamo nuditi bogatsvo. Ipak neka on zna da je več povlastica kaj igra za Bayern...

E jebat ga... Ali treba se sjetiti da je na upravo isti način i potpisao za Bayern. Schalke ga strpao na klupu što je još jedan jasan dokaz koliko neznanje i nekvaliteta vlada u tom klubu i zašto titulu nikad neće vidjeti. :D
Eto nakon 3 sezone u FCB-u, ići će dalje i to opet kao rezervista u neku treću momčad. Teško je moguće da ostane a da ne dobije barem 18 utakmica kao starter u momčadi.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 24 svi 2010, 19:24

cito sam da patetiko nudi pare za njega a i isto sam cito da najvise optuzuje trasnfere za poraz u finalu lp
(toni :? i lucia)
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 24 svi 2010, 19:24

Mislim da njega muči to kaj oće više para....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 24 svi 2010, 19:26

Šteta što Urby Emanuelson nije extra talenat pa da ga van Gaal glatko dovede iz Ajaxa u Bayern... :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 24 svi 2010, 19:28

CroCHEF napisao:cito sam da patetiko nudi pare za njega a i isto sam cito da najvise optuzuje trasnfere za poraz u finalu lp
(toni :? i lucia)

Toni možda da je držio jezik za zubima i radio na treninzima, vjerovatno bi dobio i jednak broj utakmica ko Klose. Ovako ništa... A o Luciu ne želim ni da pričam... Onaj šal u subotu me protresao jako, i da iako je par puta znao odvalit priče o odlasku u ausland, na kraju bijaše otjeran protiv svoje volje. :?
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 24 svi 2010, 19:29

anton 1983 napisao:Mislim da njega muči to kaj oće više para....

Stvarno ti ga ja ne znam... Ali činjenica je da ako ga zadržimo, opet imamo nakrcan kadar i bit će barem 4-5 igrača koji će više od pola sezone gledati s klupe, nego igrati. :?
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 24 svi 2010, 19:30

FCB_general napisao:Stvarno ti ga ja ne znam... Ali činjenica je da ako ga zadržimo, opet imamo nakrcan kadar i bit će barem 4-5 igrača koji će više od pola sezone gledati s klupe, nego igrati. :?

Pa dobro on mora biti na klupi, kaj sad..On ziher ne bi bio preveč. Pa nemremo ne imati igrača za klupu? Koji klub izuzev smeča tako funkcionira?
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva