Momčad i sve vezano uz ekipu.

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu.

PostPostao/la doro » 26 svi 2010, 12:11

Ma niš od toga..kolko vidim uprava razmišlja logički dok gaal opet sere kvake i neće Rafihnu i Lahma na lijevoj poziciji jer se pazi Braafheid vrača :lol: koj debil :mrgreen:

Dalje on računa na stoperski par Badtruba-Breno jer su micho i buyten jako kritizirani :lol:

svašta...stvarno genije taj gaal :idea:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 26 svi 2010, 12:15

Al dobro reko je da oće Beka...;) Al me jebe kaj je to reko u kontekstu, pošto nas napuštaju Gorlitz i Lell treba nam bek! :shock: Pa nemoj onda takvo smeće uzimat... i ono kaj on oće je kadar od 24 igrača, a ne 22 kak ga je imo ove godine, znači golmani + 21 s tim da će najvjerojatnije minimalno dvojica od tih 21 bit deca ko contento i Ekici da popune švapsku kvotu...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 26 svi 2010, 12:45

anton 1983 napisao:Al dobro reko je da oće Beka...;) Al me jebe kaj je to reko u kontekstu, pošto nas napuštaju Gorlitz i Lell treba nam bek! :shock: Pa nemoj onda takvo smeće uzimat... i ono kaj on oće je kadar od 24 igrača, a ne 22 kak ga je imo ove godine, znači golmani + 21 s tim da će najvjerojatnije minimalno dvojica od tih 21 bit deca ko contento i Ekici da popune švapsku kvotu...

A kaj si ti sad reko nego ponovio moje....lijepo ti je gaal reko da traži rezervu za Lahma :D
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 26 svi 2010, 12:50

doro napisao:A kaj si ti sad reko nego ponovio moje....lijepo ti je gaal reko da traži rezervu za Lahma :D

Ja sam nandodo ovaj ostatak za kadar. ti to nisi spomenuo...Morti to nije tak, ne vjerujem, smao ružno zvuči...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 26 svi 2010, 13:09

Bome grdo.... :evil:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 26 svi 2010, 13:10

Christian Lell = Ivan Drago. Beide blond, beide
körperlich rustikal, beide mit Holzfüßen und einem Blick, der Tod UND
Dummheit verspricht.

:lol:

Jebiga Nele ovo mi se neda prevoditi! :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 26 svi 2010, 14:50

kako dani prolaze vise mi se cini da ce gomez ako ostane bit nabrijan i bit najbolji napadac posto vidim da ga svi napadaju
evo jedan tekst
http://www.sport1.de/de/fussball/fussba ... 41641.html
pa nek netko prevede meni se neda :D
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la bavarac » 27 svi 2010, 12:32

CroCHEF napisao:Louis van Gaal soll vorzeitig verlängern, Mario Gomez bleibt, und ein neuer Millionentransfer a la Arjen Robben ist möglich - beim Doublegewinner FC Bayern München begannen am Dienstag die Planungen für den nächsten Angriff auf Europas Fußball-Krone.

http://www.spox.com/de/sport/fussball/b ... -ottl.html

još kad bi ga na pravo mjesto usmjerili.....a ne nekog špilmahera doveli ili napadača.... :lol: :lol: :lol:
:lol:

kako god ostanak Franka...znači i da će sletit neki wunderba igrač.... e sad na nama je da sačekamo i nadamo se da će taj neko bit ili lijevi/desni bek ili pak stoper....a nebi se iznenadio da se dopelja vratar ak neki bljesne na SP-u.... :D
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la bavarac » 27 svi 2010, 12:43

nije ni čudo što ga Gaal želi natrag..... :mrgreen: ...jučer Edson odigrao prvih 45min...za tulipane vs Mexico....odigrao dosta dobro...ima nade za njega očito.... :)
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la doro » 27 svi 2010, 18:12

bavarac napisao:nije ni čudo što ga Gaal želi natrag..... :mrgreen: ...jučer Edson odigrao prvih 45min...za tulipane vs Mexico....odigrao dosta dobro...ima nade za njega očito.... :)

Nije mi samo jasna situacija jer mi tražimo špek beka lijevog ili desnog....a na lijevoj strani imamo 2 igrača(Contento,Braafheid) desno Lahma... :idea:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 28 svi 2010, 08:49

Mislim da mi navijači opet nećemo biti zadovoljni sa našim kadrom kao i svake godine. Jebiga, ja sam se pondao da to sada po prvi puta neće biti tako, ali ako pogledamo kako se sad stvari razvijaju opet ništa od toga...Gaal ima neke svoje ideje i morat ćemo se nadat da će to uroditi plodom. Šteta je kaj mislimo da smo dovoljno dobri i što neke poziciji jednostavno nepokušavamo poboljšati sa boljim akvizicijama..Ja se sam nadam da ćemo stvarno dovesti poštenog beka i da Buyten neće biti šef obrane. Imam osječaj da ne smijem tražiti više, te da moram biti zadovoljan ako se i ovo ostvari! Naš problem je kaj smo spušili u ovom finalu i sad ne znamo kaj bi, tu mislim na navijače..Nekako sam dojma da smo to osvojili bolila bi nas kita kako će kadar izgledati, a sada imam osječaj da bi mi svi htjeli u biti ne kupiti igrače, nego samo kupiti "reprizu sa Interom" ili još bolje, da nam neko da još jednu šansu...

Ne mora se previše pametovati, nama fali bolji bek i bolji štoper i to svi znamo. Sada kak će LvG to posložiti morat ćemo pričekati i ponovo strepiti....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la mire » 30 svi 2010, 11:40

Izgleda da Srna karijeru nastavlja u Chelseau...Eto sad prilike da se dovese Bosingwa i Lahm ponovo vrati na lijevu stranu... ;) ;)
mire
Član
Član

PostPostao/la Effenberg23 » 30 svi 2010, 14:00

mire napisao:Izgleda da Srna karijeru nastavlja u Chelseau...Eto sad prilike da se dovese Bosingwa i Lahm ponovo vrati na lijevu stranu... ;) ;)

i meni je to palo na pamet, sad koliko tu ima istine vidit ćemo :D
Effenberg23
TORero

PostPostao/la CroCHEF » 30 svi 2010, 14:46

nope

JOŠ uvijek nisam ništa potpisao i nikada nisam pregovarao s Chelseajem", kaže Darijo Srna za službene stranice svog Šahtara koje tvrde da natpisi u medijima nemaju veze sa stvarnošću. Navodno je sam Srna nazvao press ured svog kluba da bi dao sljedeću izjavu i demantirao natpise koji su danas preplavili svjetske medije. Hrvatski reprezentativac očito ne ide u Chelsea.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 30 svi 2010, 15:03

dobro jel ko od vas vidio njegovi izjavu za HRT di on govori da pregovara sa Chelsijem! JA NA SVOJE OČI VIDIO DA JE TO POSRO!
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva