Mamicu mu, opet mu je lopta pobjegla pa je jedva zabio.

CroCHEF napisao:dobar je ovaj marko marin samo ima los zavrsetak napada

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac napisao:...jebemti, švapska repka i neije po meni nekaj....govore da su dobri i da je to ta generacija koja bi eventualno mogla osvojit nekaj...al mislim da za naslov nemaju preveć šansi....naravno - više bayernovih igrača igra - veće su šanse!
i Poldie, naravno!

FCB_general napisao:FCB m@niac napisao:...jebemti, švapska repka i neije po meni nekaj....govore da su dobri i da je to ta generacija koja bi eventualno mogla osvojit nekaj...al mislim da za naslov nemaju preveć šansi....naravno - više bayernovih igrača igra - veće su šanse!
i Poldie, naravno!
Da nema tih silnih "Nijemaca", pitanje je kako bi Elf izgledao i šta bi od njega bilo... Tu prvenstveno mislim na Klosea, Podolskog, Özila, Tascija, Cacaua kojima njem. himna ni ne predstavlja ništa, osim što su navukli dres znajući da će s tom repkom uvijek biti u krugu medalja.

CroCHEF napisao:neke od ex zvijezdi njemacke repke zele da gomez ostane kod kuce da nezasluzuje ic na svijetsko

doro napisao:
Osim Cacaua koji je prigrljen sve ostalo su Njemci ili po krvi nekog od roditelja ili rođeni u Njemačkoj odrasli i školovani tu...tako da ti ovaj komentar stoji ko babi kurac...nije Njemačka kriva kaj je razvijena pa bi svi karali Njemice i dolazili tu živjet! pogle si Nizozemsku,englesku,francusku....kaj su crnci i mulati prava krv tih naroda...daj oladi s tim glupostima malo

Murta napisao:Ja ću vam samo reći ovo: Rusiji, državi od 150 milijuna ljudi u početnoj petorci košakraške momčadi igraju 3 Amera koji su dobili državljanstvo prije godinu-dvije.
Kako ona Švabama ne bi igrala djeca dosljenika koja su se tamo rodili?
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju