Švapska repka

Pišite o događanjima u njemačkom prvenstvu...

Re: Švapska repka

PostPostao/la The Scarface » 29 svi 2010, 20:27

Gomez zabio gol. :bravo:

Mamicu mu, opet mu je lopta pobjegla pa je jedva zabio. :twisted:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 29 svi 2010, 20:42

dobar je ovaj marko marin samo ima los zavrsetak napada
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 29 svi 2010, 20:59

CroCHEF napisao:dobar je ovaj marko marin samo ima los zavrsetak napada

Marin je ala Robben razvaljivo...svaka čast...Khedira jako dobar,Merte i Friedrich također,Kroos nevidljiv,Ozil nije papao danas,Neuer 1 obrana,Klose u banani,Westerman i Boateng solidni...ukratko :D

0:3 (Podolski,Gomez,Cacau) :bravo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 30 svi 2010, 17:31

WM-Aus für Heiko Westermann
westernann propusta svijetsko

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la FCB m@niac » 30 svi 2010, 18:18

...jebemti, švapska repka i neije po meni nekaj....govore da su dobri i da je to ta generacija koja bi eventualno mogla osvojit nekaj...al mislim da za naslov nemaju preveć šansi....naravno - više bayernovih igrača igra - veće su šanse! :bravo:

i Poldie, naravno!
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 30 svi 2010, 18:43

Dok to svjetsko počne Low si niti neće morati razbijati glavu koga da otpiše, majka priroda će se za to pobrinuti...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 30 svi 2010, 20:35

FCB m@niac napisao:...jebemti, švapska repka i neije po meni nekaj....govore da su dobri i da je to ta generacija koja bi eventualno mogla osvojit nekaj...al mislim da za naslov nemaju preveć šansi....naravno - više bayernovih igrača igra - veće su šanse! :bravo:

i Poldie, naravno!

Da nema tih silnih "Nijemaca", pitanje je kako bi Elf izgledao i šta bi od njega bilo... Tu prvenstveno mislim na Klosea, Podolskog, Özila, Tascija, Cacaua kojima njem. himna ni ne predstavlja ništa, osim što su navukli dres znajući da će s tom repkom uvijek biti u krugu medalja. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 30 svi 2010, 21:49

FCB_general napisao:
FCB m@niac napisao:...jebemti, švapska repka i neije po meni nekaj....govore da su dobri i da je to ta generacija koja bi eventualno mogla osvojit nekaj...al mislim da za naslov nemaju preveć šansi....naravno - više bayernovih igrača igra - veće su šanse! :bravo:

i Poldie, naravno!

Da nema tih silnih "Nijemaca", pitanje je kako bi Elf izgledao i šta bi od njega bilo... Tu prvenstveno mislim na Klosea, Podolskog, Özila, Tascija, Cacaua kojima njem. himna ni ne predstavlja ništa, osim što su navukli dres znajući da će s tom repkom uvijek biti u krugu medalja. :|

Osim Cacaua koji je prigrljen sve ostalo su Njemci ili po krvi nekog od roditelja ili rođeni u Njemačkoj odrasli i školovani tu...tako da ti ovaj komentar stoji ko babi kurac...nije Njemačka kriva kaj je razvijena pa bi svi karali Njemice i dolazili tu živjet! pogle si Nizozemsku,englesku,francusku....kaj su crnci i mulati prava krv tih naroda...daj oladi s tim glupostima malo ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 31 svi 2010, 18:33

neke od ex zvijezdi njemacke repke zele da gomez ostane kod kuce da nezasluzuje ic na svijetsko

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 31 svi 2010, 18:46

CroCHEF napisao:neke od ex zvijezdi njemacke repke zele da gomez ostane kod kuce da nezasluzuje ic na svijetsko

Da berthold i schumi se uzjebali....aha podolski,klose,beck itd baš isto zaslužuju..frajer je ispal is forme al nije starac a i bolji je od kislinga,kuranyja i sličnih ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 31 svi 2010, 22:01

doro napisao:
Osim Cacaua koji je prigrljen sve ostalo su Njemci ili po krvi nekog od roditelja ili rođeni u Njemačkoj odrasli i školovani tu...tako da ti ovaj komentar stoji ko babi kurac...nije Njemačka kriva kaj je razvijena pa bi svi karali Njemice i dolazili tu živjet! pogle si Nizozemsku,englesku,francusku....kaj su crnci i mulati prava krv tih naroda...daj oladi s tim glupostima malo ;)

Ma lako meni za to, ljudi su odabrali i zastavu i sve, igraju nema šta... To je isto kako bi kod nas bilo da ovi razno razni rođeni dijasporci nisu nastupali za nas, ali jesu. Nisam ja time uopće opterećen, ali opet... Kako bi to izgledalo, bilo bi interesantno. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 31 svi 2010, 22:17

Gle ja sam protiv toga da se neki stranac pricofukne nekoj repki onak na silu dobi pasoš i bla bla ali dečki kao što su Podolski,Khedira,Gomez,Ozil su tu rođeni,školovani i odgajani praktički su njemci..e sad kaj tu ima poljaka,turaka,čeha pa i hrvata, srba i afrikanera kojima prijašnja pokoljenja došla u švabiju i tu se nastanili to je neka 2 priča...to je priča doseljenika i njihovog mješanja sa domačima a ne nogometna priča...

I za nas igra(lo) pun kufer bosanaca,srba,crnogoraca i mješanaca sa istočnog bloka..pa kaj a neke 2 zemlje i primjere neću ni spominjat ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 01 lip 2010, 17:03

Ja ću vam samo reći ovo: Rusiji, državi od 150 milijuna ljudi u početnoj petorci košakraške momčadi igraju 3 Amera koji su dobili državljanstvo prije godinu-dvije.
Kako ona Švabama ne bi igrala djeca dosljenika koja su se tamo rodili?
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la The Scarface » 01 lip 2010, 19:38

Konačan popis :
Tor: Manuel Neuer (Schalke 04), Tim Wiese (Werder Bremen), Jörg Butt (Bayern München)

Abwehr: Dennis Aogo (Hamburger SV) Jerome Boateng (Hamburger SV), Arne Friedrich (Hertha BSC Berlin), Philipp Lahm (Bayern München), Per Mertesacker (Werder Bremen), Marcell Jansen (Hamburger SV), Serdar Tasci (VfB Stuttgart), Holger Badstuber (Bayern München)

Mittelfeld: Marko Marin, Mesut Özil (alle Werder Bremen), Piotr Trochowski (Hamburger SV), Sami Khedira (VfB Stuttgart), Toni Kroos (Bayer Leverkusen), Bastian Schweinsteiger (Bayern München)

Angriff: Cacau (VfB Stuttgart), Mario Gomez, Miroslav Klose, Thomas Müller (alle Bayern München), Stefan Kießling (Bayer Leverkusen), Lukas Podolski (1. FC Köln)

8 Bayernovih igrača. Lepo,lepo.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Francky boy » 01 lip 2010, 21:27

Murta napisao:Ja ću vam samo reći ovo: Rusiji, državi od 150 milijuna ljudi u početnoj petorci košakraške momčadi igraju 3 Amera koji su dobili državljanstvo prije godinu-dvije.
Kako ona Švabama ne bi igrala djeca dosljenika koja su se tamo rodili?

Ja kako znam u ekipi može da bude samo jedan naturilizovan košarkaš (Holden) .Drugih nema!
Francky boy
akademski građanin

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga