Kaj se tiće Abidala - kakvih mrtvih 10 miljona
anton 1983 napisao:I opet poslušaj me: nemoj sad bit kreten , ima vremena za to, sad je 02.06.

anton 1983 napisao:nama treba bek a ne štoperMi igramo takvu taktiku di štoperi "nebitni"...nama Vidić ne bi donio preveliku razliku u samoj igri, samo snam se ne bi događale gluposti ko kad van buyten ispadne budala...
Kaj se tiće Abidala - kakvih mrtvih 10 miljonaOn mora bit jeftiniji.

ivicaolic napisao:anton 1983 napisao:nama treba bek a ne štoperMi igramo takvu taktiku di štoperi "nebitni"...nama Vidić ne bi donio preveliku razliku u samoj igri, samo snam se ne bi događale gluposti ko kad van buyten ispadne budala...
Kaj se tiće Abidala - kakvih mrtvih 10 miljonaOn mora bit jeftiniji.
ma dobro jebes abidala, ko zna kolko oni traze za njega, ja ga u glavnom nebi htio vidit u bayernu! mozes objasnit kako mislis da igramo taktiku di su stoper "nebitni", odnosno bekovi bitniji. ja bas mislim ako nam je nesto potrebo onda su to stoperi, mislim da je to preocito.

doro napisao:Ja sam još uvjek za opciju špek stoper i desni bek a lahm na lijevu stranu...onda nam nebi bilo kraja...jel mogo bi podnjet da Buyten ili micho igraju sa nekim boljim stoperom al njih dvoje zajedno
anton 1983 napisao:a ne nabacivali lopte kako to od njih traži Gaal...

Haris napisao:anton 1983 napisao:a ne nabacivali lopte kako to od njih traži Gaal...
A jesu se Lahm i Badstuber "naubacivali" tih lopti.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost