Danas protiv bosne tko zna gdje bu sve prijenos

doro napisao:Na ovom popisu treba računat da Poldi i naš mulac nisu napadači tipični već ofenzivni vezni da nebu bilo zabuna gle kolko je dotičnih pozval....baš me zanima startelf na 1 tekmi sp-a![]()
Danas protiv bosne tko zna gdje bu sve prijenos![]()

CroCHEF napisao:doro napisao:Na ovom popisu treba računat da Poldi i naš mulac nisu napadači tipični već ofenzivni vezni da nebu bilo zabuna gle kolko je dotičnih pozval....baš me zanima startelf na 1 tekmi sp-a![]()
Danas protiv bosne tko zna gdje bu sve prijenos![]()
sutra igraju protiv bosne

doro napisao:Danas protiv bosne tko zna gdje bu sve prijenos![]()

CroCHEF napisao:doro napisao:Danas protiv bosne tko zna gdje bu sve prijenos![]()
Danas u 20.00 na ARD ili Das Erste (isti je kanal samo se negdje drugacije zove)

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

Murta napisao:Marin je pokazao zašto sam ja rekao da bez njega ne bi uopće pomislio ići u JAR. On je u 25 minuta koliko je igrao pokazao više od Trochowskog i Klosea zajedno. Ali i meni se čini da on nije igrač po Lowovu ukusu makar ne znam zašto.
Inače, Podolski je odigrao jako dobru utakmicu i još jednom potvrdio da za repku igra 4 puta bolje nego za klubove.
,Klose kao što rekoh samo joker i to radi prijašnjih igra,Trochy je dobra igrač al nije u formi ovu sezonu također joker,Podolski se trudi nema se kaj tu za reči uvjek kad igra za elf to je takav špiler za repke...po meni Marin,Ozil i Podolski bi trebali igrat ofenzivne vezne a ispred njih Gomez ili Cacao...
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju