anton 1983 napisao:doro napisao:
Još jedan stakleni...
Zaš si to reko?

TulE napisao:ma, ko će sad bit pametan, nek rade van HHaal i Nerlingä šta im je volja, odgovarat će za rezultate
![]()
svaka cast za ovo. Sta se mi imao peglat ko ce doci, i ko nece doci. Ionako oni ovo ne citaju.
Beze se samo zamaramo, naglabanjima.

doro napisao:anton 1983 napisao:doro napisao:
Još jedan stakleni...
Zaš si to reko?
Nekak mi je krhak al više šala jer je neko spomenuo da nije mrcina kao maicon i slični

cruz napisao:anton 1983 napisao:
Holt der FC Bayern einen neuen Sagnol?
ako ga je Sagnol predložio onda mu valja dati mali pozornosti, ali u članku ne piše to
u članku pak piše da je navodno van Gaal gledao masu dvd-ova o malom i da je oduševljen, a navodno su zainteresirani i Juve i Lyon i Marseilles...
ko će to vjerovat čovječe, nek ga onda dovedu prije ovih drugih klubova pa ću im vjerovat

FCB_general napisao:Ja bi Adlera volio da vidim na golu Bayerna. Mislim da bi se njega s najmanje problema dovelo za razliku od Neuera koji je produžio ugovor i želi ostati u S04.

doro napisao:FCB_general napisao:Ja bi Adlera volio da vidim na golu Bayerna. Mislim da bi se njega s najmanje problema dovelo za razliku od Neuera koji je produžio ugovor i želi ostati u S04.
Slažem se za Adlera on bi još više napredovao u Bayernu a bolji je od rudara

Speedy napisao:Ajmo pokusati kada se neka vijest stavi ili citat iz vijesti da se u nekoliko rijeci napise o cemu se radi. To se odnosi na ove novije clanove jer neki ne razumiju sto pise a ne kao npr. sad đeneral ili kako ima obicaj cigan Scare krknuti pola stranice svapskog i misli si ko te hebe, prevodi si sam!

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju