Bayernova početna 11-orica, po vašem izboru!

Arhivirane teme...

Re: Bayernova početna 11-orica, po vašem izboru!

PostPostao/la doro » 10 lip 2010, 14:40

ivicaolic napisao:
doro napisao:Ja bi ovako postavio

.............GOMEZ............
RIBERY...MULLER....ROBBEN
.....KROSS....SCHWEINI.....
LAHM.....................NOVI
.....BADTRUBA...NOVI.......
...............BUTT............

BOMMEL ionak ide pa pa a gaal voli u defenzivi više tehničke igraće nego drvosječe pa da se odma uigramo za to

preofenzivno!!! barem da si onda tymoschuka stavija

Zašto preofanzivno...Kroos bi igrao iza polulijevo a ne sto je igrao u leverkusenu...u toj formaciji smo igrali protiv MU samo kaj je onda umjesto bommela igrao pranjic sa gujdom pa nitko nije reko da smo preofenzivni jer smo igrali bez drvosječa(bommel,tymo)....podsječam zadnj vezni su bili Pranjić-Schweini i to je super djelovalo....također Low bude Kroosa koristio na toj poziciji ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 10 lip 2010, 14:43

he moj sine, ali Pranjić je defanzivniji igrač od Kroosa, čak ga je i LvG tako odgojio..A i ne zaboraviti jednu krucijalnu stvar - HAMIT ALTINTOP ;)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 10 lip 2010, 15:06

cruz napisao:jaašta pajdo :D

to je to

nedavno Nerlinger kaže da nećemo dovoditi nikog osim možda lijevog beka - mi naloženi, ljuti - a na kraju će vjerojatno dovesti ipak 'par' igrača

lani nismo zadovoljni bili što se tiče dovođenja pojačanja, vamo tamo, kad nu - eto nam Robbena (u zadnji čas)

Olić lani doveden džabe, nije ga trener baš poštivo.. hopa cupa.... jedan od najzaslužnijih igrača za odličnu sezonu

ko je lani u ovo doba znao da će se štrudla i Müllä razviti nako....

ko je mislio da će Butt biti najbolji golman Bundeslige, itd. itd. .........

ma ja!

to je taj bogometni biznis, ne možeš ti nikad ništa 100% znati...

niti šta te čeka u budućnosti

zato sam i naglasio da se držimo sadašnjih činjenica, one su ipak najpouzdanije ;)

Dašta...
Nešta će se već iskombinirat nova. A sve si mislim da će to biti obrana, samo ostaje vidjet koji bi profil mogao da dođe, bočni ili stoper. Ali osjetim da će barem jedan igrač doći ovo ljeto jer FCB ne može ostat na starom kao prošle godine. Ako ništa drugo, onda radi reda će se već dovest. :D
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivicaolic » 10 lip 2010, 20:14

doro napisao:
ivicaolic napisao:
doro napisao:Ja bi ovako postavio

.............GOMEZ............
RIBERY...MULLER....ROBBEN
.....KROSS....SCHWEINI.....
LAHM.....................NOVI
.....BADTRUBA...NOVI.......
...............BUTT............

BOMMEL ionak ide pa pa a gaal voli u defenzivi više tehničke igraće nego drvosječe pa da se odma uigramo za to

preofenzivno!!! barem da si onda tymoschuka stavija

Zašto preofanzivno...Kroos bi igrao iza polulijevo a ne sto je igrao u leverkusenu...u toj formaciji smo igrali protiv MU samo kaj je onda umjesto bommela igrao pranjic sa gujdom pa nitko nije reko da smo preofenzivni jer smo igrali bez drvosječa(bommel,tymo)....podsječam zadnj vezni su bili Pranjić-Schweini i to je super djelovalo....također Low bude Kroosa koristio na toj poziciji ;)

iskreno, i ja sam se zacudija kako su schweini i pranja dobro pokrivali sredinu. ali pranjić je to super odigrao, super pokrivao teren! a u tvojoj postavi ima 5 ofenzinih skroz igraca i jos schweini.
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la doro » 10 lip 2010, 21:57

anton 1983 napisao:he moj sine, ali Pranjić je defanzivniji igrač od Kroosa, čak ga je i LvG tako odgojio..A i ne zaboraviti jednu krucijalnu stvar - HAMIT ALTINTOP ;)

nije defanzivniji baš mu to najveća mana al ako ga se sredi on to može što je i dokazao..kaj se tiće turčina na toj tekmi hamit je halal ful ofenzivno i dobio je totalnu slobodu prema naprijed...sinac ;)

I Eto je ofenzivac pa kaj je igrao u šiteru protiv barce i opčenito...ne biti glupi svaki igrač il večina njih se može preodgojit i drugdje postavit a da budu dobri...naš primjer su gujda i pranjić :bravo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 10 lip 2010, 22:07

Još bolji primjer je Rakitić koji je prije Magatha bil nezamisliva lijenčina na terenu, a sad ne postoji pozicija koju on ne pokriva.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 10 lip 2010, 22:40

Murta napisao:Još bolji primjer je Rakitić koji je prije Magatha bil nezamisliva lijenčina na terenu, a sad ne postoji pozicija koju on ne pokriva.

Upravo tako a on igra sad zadnjeg veznog i kreće se pun kufer...ekipa griješi s gujdom kaj misle da je on neki centralni ofenzivac ne čak je i Bommel ofenzivniji nego on u tom sistemu tako bi bio i kroos to mi je bila namjera...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivicaolic » 10 lip 2010, 23:48

Murta napisao:Još bolji primjer je Rakitić koji je prije Magatha bil nezamisliva lijenčina na terenu, a sad ne postoji pozicija koju on ne pokriva.

ma pokriva on moj kurac. to sta novinari priacaju da bi moga bit novi niko kovac je pre smijesno :D :D :D on moze jedino bit dobar sto se tice ofenzive, a defenzivno je za kurca!
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la anton 1983 » 11 lip 2010, 07:21

doro napisao:nije defanzivniji baš mu to najveća mana al ako ga se sredi on to može što je i dokazao..kaj se tiće turčina na toj tekmi hamit je halal ful ofenzivno i dobio je totalnu slobodu prema naprijed...sinac ;)

Kak moreš reč da nije defanzivnij? Pa čovjek je u svojoj karijeri igrao i lijevog beka...Pranjić i Schweini su to odigrali ne baš 50 puta da bi ti to uzimao kao argument za tobože KROOSOVU defenzivnu kvalitetu. I nisi mi jasTan za Hamita. Hamit kao takav i igra ofenzivnu poziciju samo je shema takva da u toj tekmi nije bilo ROBBERYA te je zbog Hamita, koji je taktički dobar igrač i obavalja defanzivne zadatke, zadaća Pranjića i Schweina bila lakša. I nemoj više nikada pisat gluposti da je Hamit dobo totalnu slobodu. Jedina dva igrača koja kod nas to imaju su Robben i Ribery i ako slučajno ne dobijemo tekmu 3:0 , poslije tekme ih Gaal razapne, jer on mrzi totalnu slobodu i nered na terenu. Ako ne znaš, van Gaal cijelo vrijeme trubio o "Ordnungu". ;)

doro napisao:I Eto je ofenzivac pa kaj je igrao u šiteru protiv barce i opčenito...ne biti glupi svaki igrač il večina njih se može preodgojit i drugdje postavit a da budu dobri...naš primjer su gujda i pranjić :bravo:

Etoo, Schweini, Pranjić su imali predispozicije da se "preodgoje". To su iigrači koji se jako puno kreću na terenu bez obzira koju poziciju igrali, ali njih trojica u ovom slučaju nisu bitni jer mi pričamo o Kroosu kojeg se neda preodgajat za to. Kad bi to išli raditi samo bi satrali igrača jer bi mu ubijali njegove prave kvalitete i mučili ga sa nečim kaj on ne zna. Onda bi bilo bolje imati Ottla u prvih 11. Kroos i Bommel fizički nisu u stanju obavljati te zadatke koje bi trebali eventualno obavljati, u tom i je problem. Ti ćeš za jedniog Schweinija, možda trenutačni i najboljeg igrača svijeta koji igra tu ULOGU u timu, zamjeniti sa igračem koji to ne zna i koji ima 50% manji kapacietet pluća.

To se ne radi, jer po tvojoj logici i Badstuber može igrati lijevog beka. Može, ali kako? E tako bi ti i Kroos igrao na toj poziciji i naša veza i napad bi visili.

Kroos bi to Eventualno mogao igrati kada bi lijevo krilo igrao recimo Pranjić, desno Altintop, polišpicu Muller i Špicu Olić, jer bi mi u tom trenutku imali ofenzivce koji su ujedno i jebene radilice.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 11 lip 2010, 12:16

A otkud ti to znaš da on nebi mogo radit s time da uzmeš u obzir da Kroos nebi mjenjo direktno gujdu već bommela(koji se manje kreče od gujde) i koji je više naprijed a iza Kroosa bi bio eventualno Khedira ako bi ga uzeli koji bi preuzel trku Schwenija ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 11 lip 2010, 12:45

doro napisao:A otkud ti to znaš da on nebi mogo radit s time da uzmeš u obzir da Kroos nebi mjenjo direktno gujdu već bommela(koji se manje kreče od gujde) i koji je više naprijed a iza Kroosa bi bio eventualno Khedira ako bi ga uzeli koji bi preuzel trku Schwenija ;)

Zato kaj ja Kroosa gledam kao igrača kakv on sad je , a ne na onakvog kojeg bi morali podvrgnut ne znam kakvom tretmanu da bi od njega dobili igrača koji on po prirodi ne bi trebao biti. I ja govorim o Bayernu koji igra u ovoj taktici a ne u nekoj di je dopušteno jednom Tymtschuku da igra...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 11 lip 2010, 13:38

Vidim tu se puno toga piše i raspravlja... Slažem se sa kolegom antonom da Kroos ovakav kakav je mora ostati. Defenzivno njega uopće ne bi trebalo uigravati, nego brusiti samo njegove ofenzivne i tehničke vještine. Nama treba desetka, a desetka je valjda igrač koji igra u sredini terena, dijeli što se kaže; nemoguće lopte cijelom napadu i krilima, Mi radnike imamo u sredini terena čak 4. Krila su tehnički samo tako dotjerana, tj. savršena. Ali u sredini terena treba još taj čovjek koji će dijeliti lopte, diktirati tempo, riješavati utakmice svojim golovima i dodavanjima. A za to je predviđen Kroos u FCB-u.
Kad se već spominje Tymo... Valjalo bi jednu defenzivnu varijantu uigrati u momčadi za neke utakmice sa njime i van Bommelom u sredini terena. Treba igrati ofenzivno, ali kada su rezultati u pitanju... U nekim utakmicama bi stvarno volio da igramo ko u vrijeme Trappatonija i ovako ko što Mourinho je sa Interom demonstrirao.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 11 lip 2010, 22:12

Sve 5 al zaboravljaš Mulca on bi trebao ispast a to nebumo gledali iz prvih 11! ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 11 lip 2010, 22:23

doro napisao:Sve 5 al zaboravljaš Mulca on bi trebao ispast a to nebumo gledali iz prvih 11! ;)

Vidjet ćemo, možda će ovisiti kako želimo koju tekmu igrat- čekajmo da Gaal upozna Kroosa, jer i Olić nije mam bil njegov prvi izbor.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la TulE » 15 lip 2010, 10:58

--------------- Olic--------Muller----------------
--Ribery-------------------------------Robben---
----------------Kross------Svinja----------------
-Contento----------------------------Lahm-----
-------------Badstuber--Demi/buy-------------
---------------------------------------------------
--------------------Butt--------------------------
TulE

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva