ivicaolic napisao:
modrić vridi minimalno 30mil. a to sto su ga platili 20ak mil je skroz realna cifra, nema veze sto je iz hnl-a. pa eto pogledaj malo na svjetskom našta lice ti vezni igraci - sramota! modric im svima moze biti tata. po meni najbolji razigrivac na svijetu. trebamo biti ponosni na njega jer ko zna kad ce nam se jos jedan takav rodit. e da nam je u bayernu

doro napisao:
Neznam nekak nisam za njega...

anton 1983 napisao:"dass es das beste für mich ist, eine weitere Saison in Lissabon zu bleiben." Erst danach wolle er die Angebote prüfen und einen Wechsel in Erwägung ziehen, so Coentrão weiter.
Coentrao je reko da je za njega najbolje da još jednu sezonu ostane u Benfici...

Axe napisao:Pozz od novog clana.![]()
Nadir Belhadj se spominje kao moguce pojacanje???
Francky boy napisao:Axe napisao:Pozz od novog clana.![]()
Nadir Belhadj se spominje kao moguce pojacanje???
Kao i njih još hiljadu.Inače dobrodošao!
nele-BHF napisao:joj kako mi se svidja taj krelacopak je, ali i ovaj asou ekoto
uuu, ma ima brate lijevih bekova dosta
moze se sta zbaviti

FCB_general napisao:nele-BHF napisao:joj kako mi se svidja taj krelacopak je, ali i ovaj asou ekoto
uuu, ma ima brate lijevih bekova dosta
moze se sta zbaviti
Nakon ove utakmice protiv Danske, namjanje bi njega htio gledati na boku Bayerna. Čovjek je propuštao na lijevoj strani i glavni je krivac za prvi gol Camerona, te velikom većinom i za drugi. Tu mi je onda draži Badstuber na boku.

Axe napisao:Ma nisam ni ja za Ekotta. Dosta boljih igraca od njega ima na toj za nas ranjivoj poziciji.....
Taiwo je jedan od najboljih, njegov bi angazman bio od velike koristi.

anton 1983 napisao:Axe, kak si našo forum?

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost