Schalke 04

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Schalke 04

PostPostao/la The Scarface » 15 srp 2010, 12:24

Speedy napisao:Lijepa spekulacija ako nis drugo! Cisto sumnjam da je rijec o bas toliko velikoj cifri! Mozda ako proda jos pokoje smece. Koliko sam uspio vidjeti cifre se nigdje nisu spominjale iako je pisalo da je dobio lijep iznos za pojacanja. Brijem 15-18 milja max.

Ako prodaju Westermanna za kojeg se cini mi se interesira HSV onda bi ta cifra mogla postati i realna, ovako dream on!

Westermannov agent je izjavio da nema ništa od prelaska u HSV.

Ako ga se baš žele riješit ne bih imao ništa protiv da ga mi dovedemo. Može igrati na pun qurac pozicija te bi bio odličan back-up ili čak starter.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 19 srp 2010, 17:56

Iako baš Magath nije htio prodati Westermanna, situacija u klubu na to ga je natjerala. Nema Schalke baš mogučnost da im takav igrač sjedi na klupi jer mu Magath nije mogao garantirati mjesto u prvih 11. "Zamjena" za njega mogao bi biti Fucile. Novac od Westermanna mogo bi se investirati u tog igrača da im riješi problem lijevog beka. Sad kad još prodaju Rafinhu, a ja se nadam da hoće, posla sa obranom više neće biti, a nadam se da će biti para za vezne igrače i NAPADAČA...

Streit, Grossmuller i Jones bi trebali pod muss proč ak se mene pita, a ima tu još kandidata za posudbu..
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 19 srp 2010, 22:11

Jebat ga... Magath gradi kuću od temelja(iako silno želim da to sakato napravi :mrgreen: ). Obranu prvo mora posložiti ispred Neuera, pa onda će se već daleko lakše igrati. Vezni red i napad... Tu opet mora uložiti ogromne novce ili opet u nekoj drugorazrednoj europskoj ligi nekakvog novog Džeku.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Speedy » 24 srp 2010, 09:58

Meni jos uvijek nikako ne ide u glavu kombinacija Raul-Schalke. Njemacki su se mediji toliko rasprdili o tome a to i nije cudo jer bi to uistinu bio strasan transfer. Međutim, nikako ne mogu vjerovati u to da Raul zeli doci u Schalke, to mi nekako previse zvuci nerealno.

Onda procitam ovako nesto:

Es sieht sehr, sehr gut aus, dass Raúl schon in der nächsten Woche in Gelsenkirchen vorgestellt wird

Ne bih se iznenadio da na kraju Schalke "sisne" i Raul zavrsi negdje u Engleskoj!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Murta » 28 srp 2010, 07:11

Raul je jučer oko 11 sati viđen u Dusseldorfu, tako da bi gotovo sigurno trebao potpisati za Schalke.
Ovo može biti samo dobro za BL jer će Schalke biti jači u Europi i sigurno će moći dati više u borbi Bundeslige i Serie A.
Još jedna dobra stvar za cijelu Bundesligu je to što su cijene medijskih prava sigurno porasle, iako je, nažalost, većina ugovora o tome sklopljena prošle godine i traju još 2. :|
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Speedy » 28 srp 2010, 07:36

Koliko znam vidjeli su njegovu zenu, barem kako SportBild prenosi. Uglavnom, sve vodi prema tome da bi se taj transfer trebao ovih dana zgotovit, mozda cak i danas.

E sad 10 milja za dvije godine a znamo da Schalke nema za hruh i mleko. Samo ne znam dali je to brutto ili netto. Uglavnom, ako se taj transfer ostvari, bez obrira koliko bio on BOMBA za BL isto tako je riskantan za Schalke.

edit: vidim da ti baratas s novim informacijama. Yep, kako Bild prenosi Raul je viđen u Njemackoj!

Slika
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Speedy » 28 srp 2010, 10:30

Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Speedy » 29 srp 2010, 08:01

Schalke navodno razmatra da dofura Guillaume Hoarau iz PSG-a. E sad tu ima PK stvari koje se moraju dogoditi da dođe do tog transfera. Marao bi se prodati Farfan Wolfsburgu da bi se dolso do sredstava s kojim financirati taj transfer. Naravno da on nece biti nimalo jeftin, radi se o 10 milijuna eura.

"Vukovi" navodno zele Farfana u slucaju ako Misko ode u Atletico Madrid!

Sve to spada pod onu "rekla-kazala"!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la CroCHEF » 02 kol 2010, 13:24

kako sam i ocekivo dobili c ekipu bayerna i sad su najbolji na svijetu dizu se ko kraljevi.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
joj jedva cekam 7. i kantu
mislim da su vec izradili topa s imenom Raula, masovno velicanje Rakete kao defenzivnog veznog (u glavi razmislite ko je bolji raketa ili svinja (zaboravite da je raketa hrvat/bosanac/svicarac samo za trenutak))
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 02 kol 2010, 14:35

15.22 Uhr: Perfekt! Sergio Escudero wird ein Schalker. Der Verein bestätigte den Transfer des Linksverteidigers bereits auf seiner Homepage. "Ich freue mich auf die Bundesliga und möchte bei meinem neuen Klub schnell Fuß fassen", zitiert der Schalker Internetauftritt den Spanier. Escudero war seit 2008 für Real Murcia aktiv gewesen. Damit kann S04-Coach Felix Magath eine weitere Baustelle von seiner Liste streichen. Fehlt nur noch ein Sturmpartner für Raul.

Schalke kupio Sergia Escudera iz Murcije. On je lijevi bek i za klub je igrao od 2008. u drugoj ligi.
Tipično Magathovsko smeće koje će on pretvorit u igrača. :mrgreen:
Ovo bi moglo značiti da neki obrambeni igrač odlazi. Je li to Howedes?
Još samo žele partnera za Raula u napadu.

Tko bi prije mjesec dana rekao da će biti čak 2 Španjolca u Bundesligi. :D
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Francky boy » 02 kol 2010, 16:40

Murta napisao:
15.22 Uhr: Perfekt! Sergio Escudero wird ein Schalker. Der Verein bestätigte den Transfer des Linksverteidigers bereits auf seiner Homepage. "Ich freue mich auf die Bundesliga und möchte bei meinem neuen Klub schnell Fuß fassen", zitiert der Schalker Internetauftritt den Spanier. Escudero war seit 2008 für Real Murcia aktiv gewesen. Damit kann S04-Coach Felix Magath eine weitere Baustelle von seiner Liste streichen. Fehlt nur noch ein Sturmpartner für Raul.

Schalke kupio Sergia Escudera iz Murcije. On je lijevi bek i za klub je igrao od 2008. u drugoj ligi.
Tipično Magathovsko smeće koje će on pretvorit u igrača. :mrgreen:
Ovo bi moglo značiti da neki obrambeni igrač odlazi. Je li to Howedes?
Još samo žele partnera za Raula u napadu.

Tko bi prije mjesec dana rekao da će biti čak 2 Španjolca u Bundesligi. :D

Mali je odličan.Čak ga je i Real MAdrid pratio.Howedes ostaje jer imaju samo tri stopera.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Lizarazu » 02 kol 2010, 22:42

Francky boy napisao:Mali je odličan.Čak ga je i Real MAdrid pratio.Howedes ostaje jer imaju samo tri stopera.

Izvini, ali moram te pitati kako znas da je taj mali odlican? :?
Negdje gledao ili samo citao hvalospjeve o njemu po Schalkeovim forumima?
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Francky boy » 03 kol 2010, 10:08

stinkfinger napisao:
Francky boy napisao:Mali je odličan.Čak ga je i Real MAdrid pratio.Howedes ostaje jer imaju samo tri stopera.

Izvini, ali moram te pitati kako znas da je taj mali odlican? :?
Negdje gledao ili samo citao hvalospjeve o njemu po Schalkeovim forumima?

Čitao sam da su on i još trojica mladih igrača Mursije trebali potpisati za Real , ali je dolaskom Murinha sve propalo.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Red passion » 03 kol 2010, 10:10

A i Sergio Canales je potpisao za Real, a prema svemu sudeći nogometa neće ni vidjeti pa je već prije početka sezone izgledan promašaj. Nešto poput Magathovog Hashemiana prije 6 godina. :mrgreen: Jedna od najglupljih kupovina Bayerna u ovom desetljeću.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 04 kol 2010, 10:49

Schalke za 8 milja prodao Rafinhu u Genou.

Sad je vrijeme da dovedu neki ŠPEK.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi