Frank Ribery napisao:a kao da ti čovjek objasni da nisam bio na forumu nikakovom pa da pogledam poruku.Šta si konto da ću telepatski čitat poruke.
Frank Ribery napisao:Ako nisi pogledao ja sam se već dva puta prijavljivao ,ali ćoravih je sve više.
Frank Ribery napisao:Nema problema iako nisam bio u gradu duže vrijeme ovako se vraća , pa napustiću ja forum ako je u tom problem.
Nikako mi nisi jasan! Frank Ribery napisao:Samo se pitam šta će te onda kad vam Anton bude i dalje pisao laži po forumi.

Speedy napisao:Frank Ribery napisao:Ako nisi pogledao ja sam se već dva puta prijavljivao ,ali ćoravih je sve više.
Jesi, to stoji, ali smo se opet poceli prijavljivati tako da izuzetaka nema!
Frank Ribery napisao:Nema problema iako nisam bio u gradu duže vrijeme ovako se vraća , pa napustiću ja forum ako je u tom problem.
Evo, opet ti neku svoju pricu tjeras!Nikako mi nisi jasan!
Frank Ribery napisao:Samo se pitam šta će te onda kad vam Anton bude i dalje pisao laži po forumi.
Ovo nema vise s vezom sto si napisao, ni s temom u kojoj pisemo niti s raspravom!
Ovako, ja sam se prijavio samo da nas se skupi, meni se ta liga i ne igra tako da cu ti ponuditi mogucnost da upadnes usmjesto mene! Mislim da je to korektno s moje strane, sad je na tebi da odlucis.
Ali ocekujem da danas doneses udluku i to na vrijeme ovaj put...
Frank Ribery napisao:
kao što sam i rekao samo vi igrajte,neću niti želim da neko odustaje zbog mene.
Frank Ribery napisao:kao što sam i rekao samo vi igrajte,neću niti želim da neko odustaje zbog mene.
Speedy napisao:Ovako, ja sam se prijavio samo da nas se skupi, meni se ta liga i ne igra tako da cu ti ponuditi mogucnost da upadnes usmjesto mene! Mislim da je to korektno s moje strane, sad je na tebi da odlucis.

ali zato je tu naš administrator za podsjetnik...

Speedy napisao:Ne kontam jedno! Pa vec je anton stavio parove i vec je sest ljudi dalo prognoze, cemu novi parovi?
Frank Ribery napisao:ja sam prognozirao u slučaju da budete imali neparan broj igrača

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju