Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la doro » 25 kol 2010, 12:41

Nek idu u racku s tim posudbama..treba to prodat kao i Tymo ne kužim zašto drže plavušu jer Gaal bi i Alabu prije stavio nego njega...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 25 kol 2010, 12:44

Sad se javio i Tymin agent i veli da bi vrlo lako moga napustit klub jer uopće ne igra.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 25 kol 2010, 13:15

On definitivno nije igrač za klupu i definitivno nisam očekivao da će prošle godine tek onoliko utakmica odigrati. U Shakhtaru i Zenitu kapetan i vođa klubova bio, kod nas dobro da nije na tribinama. To on nije zaslužio i najbolje da napusti klub za svoje dobro.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 25 kol 2010, 15:10

Micho se posvađao s van Gaalom pa bi vjerojatno mogao otić i onda si mislim ako se DvB ozljedi onda Tymo mora igrat stopera. A, evo sad je gotovo sigurno da on ide u Dynamo iz Moskve. smile44 Haas sa 25 godina je veliki Bayernov talent koji nam bude treći stoper, a u životu nije igrao iznad 3.lige, o LP da ne govorimo.
Obrana je tragikomična. :hehe: Doduše, više tragična nego komična. :neee: Jedan Hummels bi bio ogromno pojačanje.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 25 kol 2010, 15:24

Meni jednostavno nije jasTno kaj on radi i kaj on hoće. Zato kaj govna nećeju proč mi moramo prodati kvalitetu! Jebem ti Ottla da ti jebem! :neee:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Haris » 25 kol 2010, 19:19

anton 1983 napisao:
Haris napisao:
Tak kak si ti to reko, reklo bi se da si ti zapravo Louis Van Gaal. :|

Kak to misliš?

Pa pričaš kao da ti znaš šta Van Gaal misli. Ne možeš govorit da su Breno i Kroos za njega neka pojačanja i da oni nisu bili u Bayernu dok je Van Gaal bio tu. Pa upravo je on bio taj koji Brenu u prvoj polovini prošle sezone nije dao ni jedne prilike pa je Brazilac praktički prisiljen bio otići na posudbu. Situacija s Kroosom je također bila slična, šta je sprečavalo Van Gaala da vrati Kroosa s posudbe, ako je on njega tako mnogo cijenio? Koliko ga je cijenio govori činjenica da je aktivirao jednog do tada anonimusa iz druge momčadi, Thomasa Mullera.

Meni jednostavno nije jasno da si mi ne možemo dovesti nekog dobrog igrača SAMO ZATO što imamo u ekipi Sosu, Ottla, Braafheida. Pa koji kurac nama oni smetaju, zar je njihova plata toliki problem u ovoj godini kada smo sigurno ostvarili rekordni profit? Ako se momcima sjedi na klupi, neka sjede dovraga, boli nas kurac za njih ako su sami ćoravi i svjesni tužne sudbine da nemaju pojma. Mislim, neke stvari koje Van Gaal radi nemaju veze s mozgom i tačka. Prema nekim igračima se odnosi mrtav hladan, a onda mi želi reći da zbog viška igrača (koji ionako neće minute bit na terenu) ne može konkretno pojačati momčad na jednoj ili dvije kritične pozicije. To su čiste besmislice. Isto kao ono da svi imaju jednaku priliku da se pokažu, da želi svaku poziciju imati duplo pokrivenu i slično...

Ja samo čekam da sad do kraja prelaznog roka nas napuste recimo Sosa, Demichelis i Tymoshchuk i da se nikoga ne dovede. Baš me zanima koje će priče onda vrtiti uprava i trener u slučaju da nam gadno zagusti s igračima tamo sredinom polusezone.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 25 kol 2010, 20:22

Niti meni neke stvari nisu nikako jasTne. Nema neke logike i jedino kaj se mogu nadat je da nam se sve poklopi, druge nema. Da sam zadovoljan sa van Gaalom i kaj sada radi, normalno da nisam, pa niko normalan nije...Pitanje noFca ziher nije jer da je neko od napadača otišo proč mam bi mi hapili Džeku za 40...Sad ako ćemo odigrati lošu sezonu dopelili bumo njega. Kad god odigramo lošu sezonu, sim sa napadačem. Mislio sam da će lvg napraviti kadar kakav sam ja htio, ali sada sam razočaran jer samo ispadamo debili i ništa više. Treba nam lijevi bek, desni bek, golman, centralni vezni, štoper, ali mi to "nevidimo". Neshvačam to! Nemojte misliti da sam ja sad očekivo da ćemo svih 5 pozicija idealno riješiti, ali bar 2-3 ove sezone pa 2-3 slijedeće...Tako Lvg očito ne radi. Badstuber i Muller u njegovoj prvoj sezoni, sada slijedi Contento i valjda Breno, pa slijedeće sezone Ekici i Alaba....

:cry:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 26 kol 2010, 07:50

Zamislite si naš kadar sada bez Sose, Demichelisa, Tyma i Gomeza...Pa to je da se splašimo! :shock:

Kad vidim da je ovakav rasplet realna mogučnost onda se zapitam kaj je KHR htio reč sa ovime kad smo osvojili prvenstvo:

Rummenigge nach dem Double auf dem Balkon: ''wir werden alles tun, dass diese manschaft nicht nur zusammen bleibt, sondern sie auch noch ein stück besser machen ''

Sve ćemo napraviti da momčad ostane na okupu i ne samo to, nego ćemo postati još malo bolji....

Sada sa tom izjavom ispada debos. Neshvatljiv mi je trenutačno rad našeg vodstva i trenera! Opet se moramo tući po glavi! :neee:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 26 kol 2010, 09:02

To je rekao krajem svibnja, a danas je kraj kolovoza i sezona je počela. To što je on rekao, danas bolje da nije rekao ili da mu neki njem. novinar na konferenciji osvježi pamćenje. Ovo što se sada događa, ne daje nam baš nekakve lagane šanse za Bundesligu, a za CL bolje da ni ne pričam... :roll:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 26 kol 2010, 10:17

şta je ovo :lol:
Gomez na meti looserpoola
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 26 kol 2010, 11:03

CroCHEF napisao:şta je ovo :lol:
Gomez na meti looserpoola

nek nam daju el nina i neka ga nose :D
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 26 kol 2010, 11:18

Meni jedino nije jasno šta ovi iz Chelseaja misle u svojim glavama kada je Demichelis u pitanju :?:
Čovjek hoće otići jer ne želi sjediti na klupi, a istodobno ne vidim uopće pored Terryja, Alexa i Ivanovića mjesto za njega u toj momčadi. Pa čak ni na zadnjem veznom. Ovdje će se pokazati kakve su namjere Miche i koliko je pametan, tj. glup čovjek. :D
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Speedy » 26 kol 2010, 11:21

A navodno je vec odbio Chelsea jer zeli u Spanjolsku, tocnije u Atletico Madrid...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Red passion » 26 kol 2010, 11:44

Speedy napisao:A navodno je vec odbio Chelsea jer zeli u Spanjolsku, tocnije u Atletico Madrid...

A dobro, ugodna klima, španjolski jezik, grad Madrid... Sve mu godi kao jednom Argentincu. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 26 kol 2010, 12:09

Al nam je Chelsea prema tim natpisima nudio 12! :shock: O majku ti tvoju, Chelsea nudi 12 a Sevilla 6-8 a ti meni u Sevillu, pa nemre to tak! :evil:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi