Pa jel napokon došlo vrijeme da mi više dobimo taj werder na Allianz Areni? Ja bi reko da je! Neželim sada pisati o tome kak će to biti teška tekma jer to svi znamo, ali brate mili njihova obrana je spremna da "ga primi". Bez Nalda i mertea, njihova tak i onako gnjila obrana spremna je da zguta koji komad više. Ja sam ziher da se oni sa nama neće nadigravati i da će se sakriti u svom 16-tercu, ali se isto tako nadam da će naši igrači uspjeti nači načina da im zabijemo bar jednoga...Kada bi se Werder sa nama nadigravo ja sam ziher da bi bilo jako puno golova na tekmni ali kada igraju beton, pa čak i sa ovakvom obranom bit će im teško dat gol. Ne bi se čudio da Schaaf izađe na teren sa samo dva ofenzivca a da sve ostalo u ekipi budu defanzivci. Recimo veza frings, bargfrede, timbo i Wesley, a u vršku napada Almeida i Arnautović il tako nešto...Ono kaj je najbitnije je da mi neprimimo prvi gol jer to bi onda Werderu olakšalo posao i nebi im bio problem odlučiti se igrati na X. ako se mi zgnojimo u prvih 15 minuta svakojaki nemogući rezultati su MOGUĆI....
Treba udarat mrkvicu ove subote!