Utakica nije bila loša s obzirom da su se ovi branili. Mi smo u orvom poluvremenu loše napadali, ne može mali napadač biti jedini protiv bunkera. Jedno je Barcelona jer je njihov Camp Nou puno širi, a Bayern je drugo. Kada smo prešli na 4-4-1-1 u kojem su Muller i Altintop krila, a Kroos ima apsolutnu slobodu to je izgledalo bolje. Ali, s klasičnih 4-4-2 smo zabili dva gola. To je jednostavno činjenica.
Olić nije igrač protiv bunkera, to se vidjelo dvaput protiv Kolnu i protiv Intera prošle godine te protiv Werdera i Rome ove godine. Čak bih rekao da nije u nekakvoj posebnoj formi i da bi trebalo dati priliku drugima.
Klose se u takvim situacijama najbolje snalazi. Zabio je svoj tipičan gol.
Gomezove dodire s loptom sam brojao

i evo što sam izbrojao. U regularnom dijelu igre dvaput je dodirnuo loptu, a u produžetcima 3 puta. Nije mu pasalo da bude napadač koji je skroz naprijed, kada se povukao u ravninu s Kloseom(a to je bila 89' minuta) odmah je došao u jednu dobru priliku. Šteta što nije i zabio. Nadam se da će dobiti priliku jer on ju može iskoristiti, pogotovo u 4-4-2 s Kloseom.
Muller

iako je pokvario neke prilike, nakon onog šuta mora biti igrač utakmice i sve mu se mora zaboraviti
Obranu ne možemo ocijeniti, jedino se mogu napomenuti tri stvari:
-Contento je u nekoliko navrata dobro probio svoju stranu
-Badstuber je asistirao za 2.gol
-Lahm je previše puta vraćao loptu natrag van Buytenu

, dok su Contentove lopte išle u napad
Svima koje nervira HRT-ov komentator, preporučujem da gledaju na Sat.1 kada su Bayernove utakmice srijedom. I bolja je slika.