Sad neznam di mi je taj Sport Bil, ali ak ga nađem, slikal bum to i del na forum!
anton 1983 napisao:UltrasMentalita napisao:Vidiš glupi Bosanac .....a ti inteligentni i prepotentni Purger.....Vrijeme će pokazati tko se razumije a tko ne !
Meni to nije bitno. Meni je sam začuđujuče kako ti razmišljaš i način kako kritiziraš našu ekipu. Da se razumijemo kritike moraju biti upučene, samo tako drastične kako ti to radiš meni nisu ozbiljne. Kaj da se ja složim s tobom i da smatram da AByern ove sezone neće uloviti Europu?
AP u kojem ti svijetu živiše? Mainz je prvi na tablici, arugemtiraj mi to! Postoji ona stara Bayernova : Nogomet nije matematika

anton 1983 napisao:Shvaćam ja svašta a ponajbolje shvaćam da postoje tzv. navijači cigani koji nenavijaju za svoj klub i jako brzo zaboravljaju na uspjehe.
Na perfektno sastavljenu momčad ja još nisam naletio, al sam zato naletio da određena ekipa ima problema u ekipi kao što sad ima Bayern. Budi zahvalan kaj nismo na mjestu jednog Juvea, LiverGnoja i Milana. Budi sretan kaj neamo tako debilnu upravu koja svake sezone ulaže po 100 milja eura pa nemre 1/8 finale Lp-a proč, budi sretan kaj navijaš za Bayern. Pa ako već navijaš za Bayern onda bar se potrudi naučiti kako tvoj klub funkcionira
UltrasMentalita napisao:Ja razmišljam realno i nisam ja kritizirao toliko igrače koliko trenera koji je tu najodgovorniji da pokrene stvari na bolje i da vidi kad neki igrač ne pokazuje svoj maksimum i kad neki igrač može dati više za ekipu u pojedinim trenucima i tekmama ...Koliko su prošle sezone uključujući i Svjetsko prvenstvo Lahm, Bastian , Bommel ,Batstuber, odigrali utakmica ????? Čovječe nisu imali odmora nikako skoro a igrali su na 4 fronta pa čovječe nisu roboti ......Kod Gaala su pojedini igrači na klupi samo za ukrasa umjesto da ove odmori i da dadne priliku i ostalima a da se ovi odmore i da napune baterije ..........Kod Bayerna jedan od ključnih problema je umor kod pojedinih igrača posebice Bommela i Bastiana jer oni trebaju davati ritam u sredini i zbog toga je pad forme kod igrača ........Momčad treba kvalitetno rotirati tako da svaki igrač u svakom trenutku daje 100% svojih mogućnosti a da se igra s pola snage
nele-BHF napisao:brate trebali smo KUĆI izbubiti od wolfa prvo kolo... onda smo pošteno spusili od klauterna, onda smo KUĆI trebali spusiti od bremena, ali izvukli smo 1 BOD, onda opet KUĆI smo remizirali sa kelnom, mogli smo i to spusiti, onda smo brat bratu trebali izgubiti od hoffija tamo,, priznaj , a onda smo kući posteno OPET popušili od majnca
e de ti meni sad reci, kako to da smo samo podbacili protiv majnca... mi smo karina, mi smo nista... mi pušimoooo..
dok igra bujten, klose, bommel, i ostali, navijam da gube sveeh eto...
anton 1983 napisao:UltrasMentalita napisao:Ja razmišljam realno i nisam ja kritizirao toliko igrače koliko trenera koji je tu najodgovorniji da pokrene stvari na bolje i da vidi kad neki igrač ne pokazuje svoj maksimum i kad neki igrač može dati više za ekipu u pojedinim trenucima i tekmama ...Koliko su prošle sezone uključujući i Svjetsko prvenstvo Lahm, Bastian , Bommel ,Batstuber, odigrali utakmica ????? Čovječe nisu imali odmora nikako skoro a igrali su na 4 fronta pa čovječe nisu roboti ......Kod Gaala su pojedini igrači na klupi samo za ukrasa umjesto da ove odmori i da dadne priliku i ostalima a da se ovi odmore i da napune baterije ..........Kod Bayerna jedan od ključnih problema je umor kod pojedinih igrača posebice Bommela i Bastiana jer oni trebaju davati ritam u sredini i zbog toga je pad forme kod igrača ........Momčad treba kvalitetno rotirati tako da svaki igrač u svakom trenutku daje 100% svojih mogućnosti a da se igra s pola snage
tO JE VEĆ KRITIKA SA KOJOM SE JA MOGU SLOŽITI, ALI DA BI SVIMa DAO OTKAZ, PRODO, ZAPALIO, TO NE.
a OPET SAD SI ZAMSILI DA NAM oTTL I TYMO IGRAJU U SREDINI I DA MI ZGUBIMO Tekmu ti bi van Gaala pobio. Meni nije jasTno zašto ti nisi očekivo loš start u sezonu? Pa bar se to moglo očekivati i čak se to najavljivalo. Naravno ovo i je preloše ali za mene je ovo tek prva tekma u ovoj sezoni di je momčad fakat podbacila i sreća nam ovaj puta nije pomogla. Samo kad pročitam večinu komentara od navijača poput tebe, onda dobijem dojam da ti živiš za dan kad Bayern gubi utakmice tak da bi ti mogo srat,
Da ,trener je odgovoran za neke stvari ali poneki puta i igrač mora snositi posljedice. Pogledaj sad recimo olića - blijeda slika od prošle godine. I kaj smo mi sada trebali napraviti, očekivati da će on biti tako loš, prodati ga na ljeto i dovesti zamjenu? treba ipak nekima malo i dati kredita da se to sve posloži. Ipak LvG nije kriv kaj se ROBBERY potrgo pa smo sad u banani. Čekaj još malo pa ćemo onda vidjeti kaj će biti jer ove kritike sada dolaze samo zbog jedne tekme a to je ova sad protiv mainza. da smo ovo dobili nikom ništa, a sad još moraju spušiti i od basela i od BvB-a prije nego ih pojedemo. Još uvijek treba support the team
anton 1983 napisao:nele-BHF napisao:brate trebali smo KUĆI izbubiti od wolfa prvo kolo... onda smo pošteno spusili od klauterna, onda smo KUĆI trebali spusiti od bremena, ali izvukli smo 1 BOD, onda opet KUĆI smo remizirali sa kelnom, mogli smo i to spusiti, onda smo brat bratu trebali izgubiti od hoffija tamo,, priznaj , a onda smo kući posteno OPET popušili od majnca
e de ti meni sad reci, kako to da smo samo podbacili protiv majnca... mi smo karina, mi smo nista... mi pušimoooo..
dok igra bujten, klose, bommel, i ostali, navijam da gube sveeh eto...
pa gle, ja se nečudim da ti tako pišeš. ti is ta vrsta napadača koja u biti voli kad Bayern gubi. Ja tebi nemrem objasniti neke stvari pa taman ti sve moguće statističke podatke koje postoje napiso, te ti pozvo van Gaala, Mourinha, Wengera i Fergusona da ti objasne neke stvari.
Kod tebe ako sve ne frca i mi nerazbijamo protivnika sa 6-7:0 ništa ne valja. Tako kako ti navijaš, navijaju navijači Reala. Zamisli se malo
UltrasMentalita napisao:Ja nigdje nisam napisao da bih ja sve igrače poubijao da bi prodao i ostalo što si gore naveo .....Ali Antone kad igrač podbaci zato postoji izmjena daješ priliku nekome drugom to trener treba uvidjeti u tome se razlikuju veliki treneri kad na vrijeme reagira .....To da ja navijam da Bayern izgubi je samo tvoj krivi dojam ja govorim od početka ove sezone iste stvari i to je protiv Mainza samo kulminiralo.........Kad ja i ti budemo na Areni i 90 minuta budemo davali podršku klubu na sjevernoj tribini i udarali dlan od dlan...i kad budemo išli na gostovanja s klubom onda ćemo biti navijači a do tada smo samo simpatizeri
nele-BHF napisao:netrebate vi meni nista objasnjavati... volim ja da bayern pobjedi... ali sada bi volio da jos koju tekmu spuse, pa da se zapitaju malo "heej, pa stani, pa mi smo bayern, jel treba ovo ovako"

Igramo vidno loše kada je u pitanju zabijanje golova... Bez realizacije teško ćemo do bodova. 

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju