Fakat, vi koda neznate za koga navijate i niste svjesTni našeg stanja. Sada nam je igra kakva je i sa timovima kakav je Basel navek ćemo se mučit. Panja u obrani imamo i to se zasada neće promijeniti, nadajmo se da će Breno dobiti tu zasluženu priliku i da Buytena više nećemo standardno morati gledati u prvih 11. Al ono koda mi moramo satirati Basela, više pobjeda nije dosta u 3 PM. Pa logično je ljudi da kada nam igrači nisu sviježi zbog SP-a i kada nisu prošli zajedno pripreme i da kada su nam 2 najbolja igrača ozlijeđena da satiranje mora doči postepeno a ne samo odjedanput. Vadit kroosa iz prvih 11 zato kaj mu ne ide, prodavat Olića dok se može???? Pa kakvi su to glupi komentari više? Jednostavno svaka ekipa ima loše razdoblje u sezoni a mi moremo biti sretni kaj je to razdoblje kad nas u prvom djelu sezone...Čekajte da explodiramo pa će onda neki sada po večini truli igrači biti heroji
Da smo mi jučer zgubili od Basela, ja nerazumijem zakaj bi to neke usrečilo i kaj vi mislite da bi se desilo? Gaal bi dobio otkaz, Bayern bi na zimu uložio 100 milja, osvojili bi LP? Koji kurac?
width="960"
joooj kak volim ovog smajlica
tako cu ispratit sportske u srijedu nakon nova 3 boda 

i zdrobiti negdje 100 milja na nova pojacanja!