(03/10/2010) Borussia Dortmund - FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (03/10/2010) Borussia Dortmund - FC Bayern München

PostPostao/la anton 1983 » 04 lis 2010, 14:43

jeste vi uopće svjesTni kak smo mi jučer zgubili tekmu?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 04 lis 2010, 15:02

anton 1983 napisao:jeste vi uopće svjesTni kak smo mi jučer zgubili tekmu?

nope...

kako :?:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la FCB m@niac » 04 lis 2010, 15:32

anton 1983 napisao:jeste vi uopće svjesTni kak smo mi jučer zgubili tekmu?

jer nemamo motiva?
jer nam je sredina u kurcu?
jer nema robberya?
jer je gaal mudonja?
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la UltrasMentalita » 04 lis 2010, 15:32

Ovo je prvi put da ću javno reći da LVG snosi manji dio krivice za ovakvo stanje u ekipi ali da svakako i on snosi odgovornost ipak je on trener.....zalaganje igrača nije na nivou, kao da su se probudili iz nekog košmara,kao da su na nekom drugom mjestu ne na tekmi umor uzima svoj danak barem ja tako mislim , nema žara u igri borbe za svaku jebenu loptu velika je razlika između Riberya i Olića te Robbena i Altintopa ili Kroosa povrijede nam se ova dva smrtnika mi smo u banani .....Stvorili smo neke prilike ali stvarno Gomez nema sreće i žao mi je dečka iskreno u onim prilikama je uradio sve kako treba ali ga neće gol ....momku je potrebna pomoć i ne treba ga se lako odreći i treba mu pružiti još dosta prilike i prostora za igru garantiram ako ga već u slijedećoj tekmi krene gol da će biti ne rješiva enigma za protivničke obrane .....
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la Murta » 04 lis 2010, 16:20

O utakmici neću ništa reći, osim o igračima. Što se tiće ostalog, već već umoran od svega toga. icon_hy :neee:

Vidno je da ti igrači nemaju kvalitete za Bayern kao i to da su nemotivirani. Da sam na trenerovom mjestu ozbiljno bi razmislio o tome da kapetansku traku dam Buttu, iako bi mi MvB igrao u prvih 11. Butt i Gomez su jedini igrači kod kojih ja vidim želju da se promijeni ova situacija. Ostali gotovo svi igraju preko ku**a. :neee: Posebno mi je žao Gomeza. On je najmotiviraniji igrač, ako ne u Bundesligi, onda sigurno u Bayernu. Ali ga ne ide, pa ne ide. Meni ga je stvarno, stvarno žao. On izgara od želje i to ga ubija. :( Njemu bi potpora trenera trenutno mogla značiti nemjerljivo, a to bi se van Gaalu isto moglo ispaltiti u vidu pogodaka.

Samo su još Muller, Olić i Pranjić u ovom Bayernu prema svojem pristupu igri vrijedni spomena. Posebno Pranjić kod kojeg se unatoč manjku kvalitete vidi velika želja. Olić nije baš kao nekad, ali i on je dobar. Muller se također bori. Za Tymoschuka ne znam, ali mislim da kad bi on dobio šansu i on bi mogao s njima u ovu skupinu.

Nama onaj Robben nije značio samo svojim igračkim kvalitetama, nego i to što on ima isti ovakav pristup igri, iako nizozemski iskrivljen(sebičnost) :lol: , ali on je jednostavno bio vođa kada ga je trebalo.

Još možda jedino par riječi o Demichelisu i van Buytenu. Nažalost, za njih je Badstuber magistar, a on nije niti srednja europska klasa. Što drugo reći osim:"Breno, čekamo te, spasi nas!". Prije mjesec-dva, ismijavao sam Haasa. Danas bih bio presretan kad bi ga LvG stavio na stopera da ne moram gledat ovu dvojicu. Ne znaš koji je gori.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la JOŠKO » 04 lis 2010, 17:41

FCB m@niac napisao:Od Bayernove igre jedino je gadniji JOŠKOV avatar... :lol: :lol: :lol:

Samo polako jer bi ti ovakav ljepotan mogel oženiti kćer jednog dana. :mig:
JOŠKO

PostPostao/la FCB m@niac » 04 lis 2010, 18:25

JOŠKO napisao:
FCB m@niac napisao:Od Bayernove igre jedino je gadniji JOŠKOV avatar... :lol: :lol: :lol:

Samo polako jer bi ti ovakav ljepotan mogel oženiti kćer jednog dana. :mig:

:lol: :lol: :lol: - nebi ja bio prvi otac koji bi zeta olovom napunio... ;)

No da ne odem preveč offtopic, moram reći da se slažem sa Murtom, i Gomez mi je stvarno izgledao pun želje i motivacije i stvarno ga nije išo gol...ako će više igrat, sigurno će početi rasturat...a kaj se tiče Butta, sigurno jedan od najboljih golmana kaj se tiče reflexa...no ima i on svojih muha... :?
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la katsche » 04 lis 2010, 22:01

jednom davno je Andres Brehme izjavo.....kad imas govno na nozi imas jednostavno govno....iliti kad ti ne ide onda ti stvarn ne ide....
meni je Gomeza ista zao....ja bi mu dao nonstop da igra...proradit ce kad tad i onda bum

a jebiga moramo se jednostavno nadati boljem.....i igraci su od krvi i mesa...kad ne ide i oni postaju sve nesigurniji....

....in guten und in schlechten Zeiten zueinander stehen !!!!!!!!!!
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 05 lis 2010, 12:40

katsche napisao:jednom davno je Andres Brehme izjavo.....kad imas govno na nozi imas jednostavno govno....iliti kad ti ne ide onda ti stvarn ne ide....
meni je Gomeza ista zao....ja bi mu dao nonstop da igra...proradit ce kad tad i onda bum

a jebiga moramo se jednostavno nadati boljem.....i igraci su od krvi i mesa...kad ne ide i oni postaju sve nesigurniji....

....in guten und in schlechten Zeiten zueinander stehen !!!!!!!!!!

Roy Makaay je imao problem da u 10 bundesligaških utakmica nije zabio gol, da bi zatim u iduće 3 zabio 7-8.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 05 lis 2010, 12:48

Ono kaj najviše peče u ovoj tekmi da smo mi nju zgubili zbog individualnih greška, te jako velikog peha. Prvi udarac na gol Bayerna bio je gol i sami znate kakve su to bile okolnosti, dok kod drugog gola nemreš ništa. Ono kaj meni nije sjelo je način na koji smo mi igrali 2. poluvreme. Nesmeta mene kaj tu "nema ideja" nego to kaj neba agresivnosti, trke i borbenosti. Ako nema ROBBERYA u ekipi onda jedini način da dobivaš tekmu je da se gine na terenu i da budeš radnička ekipa, a mi to sada nismo u stanju biti i pitam se zašto je to tako. Po svim pravilima ova tekma je trebala biti 0:0 i to za nas nebi bio tako strašan rezultat, ali me brine to kaj mi nismo bili u stanju izvuči taj bod...Na terenu se zorno vidi da mi nismo bili ekipa i da su se igrači bojali imati loptu kod sebe, a i reako bi, da su se bojali nešto probati. Sveukupno gledano nas muči sada nešto drugo a to treba raspraviti u drugoj temi ;)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 05 lis 2010, 13:36

A puno toga kod nas ne štima. I tako je stalno od SP-a 2006. i svakog idućeg natjecanja. Prije toga smo znali igrati samo takve odlične sezone kao 02/03. i 04/05. Sada jednostavno nakon spomenutog SP-a, EP-a 08 i SP-a 10 jednostavno ne znamo za sebe. Umor, loša forma, ozljede, nedostatak novih igrača... Sad imamo samo takav kadar s kojim bi morali već sada biti najmanje 5. na tablici, a ni to nismo. :| Problemi su sada u nečem desetome. Nadam se da će se za ozdravljenjem Robbena, Riberyja i Brena to sve promijeniti. O napadu da ne pričamo... Tih sramotnih 5 golova što smo postignuli do sada očekujem da će u iduća 3 kola nestati i da će biti najmanje 10-11 postignutih. :navijac:

anton 1983 napisao: Ako nema ROBBERYA u ekipi onda jedini način da dobivaš tekmu je da se gine na terenu i da budeš radnička ekipa, a mi to sada nismo u stanju biti i pitam se zašto je to tako.

Nismo, ali imamo ekipu za to. Da nam je trener Hitzfeld sada, to bi on itekako pretvorio u rezultate i bodove. Gaal je inače profinjen trener; lijepa igra, kombinatorika, golovi... To sada trenutno mi nemamo osim držanja lopte u posjedu od koje mi baš ništa ne dobivamo bez golova. Tu nam sada ne dolazi do igre na snagu i trku koja bi to možda i mijenjala i pretvarala u pobjede. Tako je to kod trenera koji gleda i igru i rezultat. :P
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 05 lis 2010, 16:11

Prije svega treba stavit taktiku 442 i ne odustajat od iste jer tada smo najjači....istina izgubili smo tekmu radi teških kikseva a nismo imali tu sreću da povedemo a morali smo....jebe nas ozljede igrača istina al i rezerve su po kvaliteti jače od bilo kojeg bundesligaša na pritom mislim na vezu i napad....obrana je posebna priča jer odavno sam reko da su Buyten i Micho smeča.....sad je i Truba još počeo lićit na njih a napadači su u na nivou obrane.....sad dok se ne vrate Robbery treba Lahma stavit lijevo...turčina na desni bek i čim se vrati Breno on neka igra sa Trubom u paru....napad defintivno Mulca gurnut skroz u špicu te forsirat Gomeza od 1m....uvjek su tu jokeri Olić i Klose za 2 pol....iako nije sve za ovu temu završit ću s time da na zimu ako ne proradi Breno kupit pod obavezno špek stopera i 1 dobrog beka(npr.Beck kapetan Hofića)....čak nije daleko ni Đekson ako Mario ne proradi....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011