Prijedlozi, primjedbe, pitanja!

Novi članovi, obavijesti administratora, prijedlozi...

Re: Prijedlozi, primjedbe, pitanja!

PostPostao/la anton 1983 » 21 kol 2010, 15:18

Effenberg23 napisao:Ja stavrno nisam bio odavno, šta je ovo, kakav je ovo stranjski jezik :D daj naški, jeli ja to mogu ikako kdo sebe mijenjati?

Možeš u user control panelu sam prebaciš sa engleskog na HR.....
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 22 kol 2010, 20:05

Razmišljao sam da bi nam dobro došla dva smileya.
Prvi je neki sa šmajserom ili boksanjem kada govorimo o Talijanima. Nešto tipa ova dva: Slika Slika
Drugi je neki luđački rolling eyes s obzirom na to kakvog trenera Baayern ima. Tu sam mislio na nešto ovakvo: Slika
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la JOŠKO » 01 ruj 2010, 10:43

Mene zanima ako mi netko može reći kako da uploadam fotku kod potpisa profila?
Vidio sam da neki članovi imaju fotke uz potpis a sam to ne znam napraviti.Ako ima netko da mi može reći,neka mi slobodno pošalje poruku.
Zahvaljujem. :bravo:
JOŠKO

PostPostao/la The Scarface » 01 ruj 2010, 10:57

JOŠKO napisao:Mene zanima ako mi netko može reći kako da uploadam fotku kod potpisa profila?
Vidio sam da neki članovi imaju fotke uz potpis a sam to ne znam napraviti.Ako ima netko da mi može reći,neka mi slobodno pošalje poruku.
Zahvaljujem. :bravo:

User control panel ----> Profile -----> Edit Signature ------>

U image tagove udreš sliku uploadanu na tinypic pr.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 18 lis 2010, 15:44

Sezona na forumu poćela je obećavajuće, bilo je dosta novih članova, puno se pisalo i stvorio se jako dobar štimung na forumu. Sve je to obećavalo da smo uspjeli i da smo krenuli na bolje. Glasine da će se forum gasiti kao i stranica, zauvijek su nestale...Jesu li?

Možda to neki od vas ne vide, ali forum je opet krenuo nizbrdo. Dosta se manje piše , nema novih AKTIVNIH članova a dosta onih starih koji su podosta pisali više ne dolaze na forum, kao što su bavarac, Scareface, Effenberg 23, Haris i da dalje nenabrajam. Kod njih je život očito donio svoje i protiv toga se nemre. Sada nas ima jako malo aktivnih a i ja pišem dosta manje (čim se to dogodi forum trpi). Ne pokrenemo li stvari ubrzo ne znam di će nas sve ovo odvesti. Već sam komentirao ovo sa Speedyem i vjerujte mi kad vam kažem da forum nije daleko od toga da se ugasi ;)

Niste to skužili kada sam u temu Heitinge napisao slijedeće:

anton 1983 napisao:Ova tema, možda i nije tako interesantna, ali dati će dobar odraz stanja stvari mislići pri tom na to u kojoj se fazi nalazi ovaj forum... ;)

I tako i bi. Za dosta neinteresantnu temu dobio sam SAMO 8 odgovora i to vam daje uvid u to da nekaj ne štima. Prije bi se čak i za tako nešto napisale 2-3 stranice, a sada više niti oni koji redovno dolaze nisu u stanju napisati komentar na to pitanje. Ja vas nemrem na ništa prisliti niti vas moliti da pišete jer znam da to nebi imalo učinka. Ono kaj vam mogu reč je da ako se ovak nastavi neznamo dal ima više smisla držati na životu ovu stranicu.

Svaka čast nekima koji se još uvijek trude ali to nije dovoljno. Entuzijazma i zanosa nema kao prije. Možda je to zbog rezultata ali kaj je najčudnije večinom su ljudi najviše pisali na forumu kada nam nije išlo a ne kada smo razarali po kvartu. Eto vidjet ćemo kaj će se dogoditi u slijedećih mjesec dana pa ćemo biti pametniji...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 18 lis 2010, 16:01

čitam ovo i nebrem vjerovat....stvarno ide u q....potrudit ću se ja normalno, ali trebaju i drugi....
Mislim da je stvar u tome kaj ljudi ne vupaju nekj napisati iako bi to htjeli, al neće da ne ispadnu loware, ko ja par puta.. :lol: :lol:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 18 lis 2010, 16:04

FCB m@niac napisao:Mislim da je stvar u tome kaj ljudi ne vupaju nekj napisati iako bi to htjeli, al neće da ne ispadnu loware, ko ja par puta.. :lol: :lol:

U tome nemože biti problem jer svako ima pravo na svoje mišljenje i mora ga moć dokazati. Ljudi ili ne žele pisati ili su ljeni, neznam točno. Uglavnom ja nikada nisam znao koja je bit dolaziti na forum a ne nešto napisati kad je to bit foruma. Ako te interesira samo čitanje vijesti onda ćeš čitati sajtove ili novine a ne kaj misle dečki koji navijaju za klub...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 18 lis 2010, 16:07

Al kam je ovaj Bavarac nestal, evo nije ni prognoziral.....a znal je napisat litanije po pol stranice... :?
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 18 lis 2010, 16:09

FCB m@niac napisao:Al kam je ovaj Bavarac nestal, evo nije ni prognoziral.....a znal je napisat litanije po pol stranice... :?

Život ti donese svoje i to je to. Nakon nekog vremena i izgubiš volju za neke stvari, to ti je tak...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivicaolic » 18 lis 2010, 16:51

mislim da je prvi razlog sto manje ima ljudi ti jest taj sto bayern slabije igra pa su manje uzivljeni. a drugi razlog sto su neki clanovi misle da sve znaju i da su najpametniji i da su jedino oni u pravu pa se drugim ljudima i neda stavljati nikakav komentar ili svađati. a i ima onih koji su malo djetinjasto uzivljeni u neke stvari pa se isto ljudima neda komentirati. necu nikog imenovati nek svak razmisli o sebi :)
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la Speedy » 19 lis 2010, 09:40

Antuan je manje-vise sve napisao tako da se i nema sto previse za dodati. Najvaznije je pitanje da li ima ovo sve dalje smisla nastavljati? Mislim da cemo odgovor na to pitanje dobiti u sljedecih nekoliko mjeseci.

Imamo priliku ipak sve to pokusati popraviti, za to ima jos dosta vremena jer forum upravo postoji radi VAS, clanova, jer ako na njemu nema clanova koji ce nesto napisati koji je onda smisao foruma?

Najgora stvar sto sam se osobno ponadao pri kraj prosle sezone da to sve ide na bolje ali to je ocigledno bilo "mazanje" ociju! U tom razdoblju kad je Bayern pruzao dobra izdanja bilo je i novih clanova koji su ocito bili kako Scare kaze "Glory hunters!"

Da se spasi ono sto da spasiti da ipak treba uciniti nesto vise, treba "ekipa" koja ima volje i vremena a znamo kako je stanje kod nas! Pa cijeli site je na mojoj grbaci, Haris zna uskociti s di kojim vijesti i to je vecinom to ali to je premalo jer ja fakat nemam vremena sve sam gurati dalje.

Znaci, sve ovisi iskljucivo o Vama, clanovima, koja ce biti sudbina ovog foruma i site-a! :mig:

Uglavnom, uvijek dođe "Time to move on!"
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la CroCHEF » 19 lis 2010, 09:44

morat cemo pricekat da opet udju u finale lp :smajl007:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 19 lis 2010, 14:33

Znači moglo bi ovo mjesto da se ugasi... :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la mladjo_dj » 21 lis 2010, 14:51

ma ko kaze da forum propada :lol:
Raspisali se ljudi nema sta :bravo:
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 21 lis 2010, 14:55

mladjo_dj napisao:ma ko kaze da forum propada :lol:
Raspisali se ljudi nema sta :bravo:

Pa nepropada dok sam ja tu i dok se meni da, ali takvih dana je sve manje i manje ;) Ja bi htio da kad mene nema određeno vrijeme da se uopće ne dođe do takve situacije.
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sve vezano uz rad foruma