(22/10/2010) Hamburger SV - FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

(22/10/2010) Hamburger SV - FC Bayern München

PostPostao/la Speedy » 21 lis 2010, 09:03

Slikavs.Slika

Sutra idemo na za nas najgore moguce gostovanje kod momcadi koju jednostavno posljednjih godina ne mozemo dobiti! Misljenja sam da bi na ovom gostovanju bod bio velik ko kuca. :mrgreen: HSV je u proslom kolu prekinuo onaj strasni niz Mainza i rekao bih vratio neke stvari na svoje mjesto.

Ovo ce biti tradicionalno tekma s malo golova i ne za oko lijepa za gledati. Tu ce sitne stvari odlucivati ili rekao bih pojedinci, samo pitanje je tko ce biti bolje raspolozen...

Prosli susreti:

Moguci sastavi:

HSV: Rost - Benjamin, Westermann, Mathijsen, Jansen - Rincon - Kacar, Zé Roberto - Trochowski - Guerrero, van Nistelrooy

FC Bayern
: Butt - Lahm, Tymoshchuk, Badstuber, Pranjic - Ottl, Schweinsteiger - Hamit Altintop, Kroos, T. Müller - Gomez
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

Re: (22/10/2010) Hamburger SV - FC Bayern München

PostPostao/la CroCHEF » 21 lis 2010, 11:12

treba napomenut da se Petric vraca ... na klupu :hehe:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 21 lis 2010, 12:41

Ja oćekujem identičnu postavu kao protiv Cluja. E sad kaj ti dečki mogu ja fakat neznam. Iako se nadam da će Buyten biti fit pa da će Tymo igrati u vezi umjesto Ottla...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la JOŠKO » 21 lis 2010, 14:07

Ova utakmica će biti pravi izazov jer je HSV bolja momčad od Cluja.
Bayernu izuzetno bitna jer treba priključak vrhu.Nadam se da će Gomes zabiti koji krumpir i u ovoj utakmici?
Ne znam zašto Bayern igra u petak kad svi ostali igraju u subotu?Treba im svaki slobodan dan jer je termin utakmica ubitačan.
JOŠKO

PostPostao/la mladjo_dj » 21 lis 2010, 14:11

JOŠKO napisao:Ne znam zašto Bayern igra u petak kad svi ostali igraju u subotu?Treba im svaki slobodan dan jer je termin utakmica ubitačan.

zato sto u ponedjeljak igramo kup sa Werderom

EDIT: zabuna u utorak igramo s Werderom
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 21 lis 2010, 14:17

mladjo_dj napisao:
JOŠKO napisao:Ne znam zašto Bayern igra u petak kad svi ostali igraju u subotu?Treba im svaki slobodan dan jer je termin utakmica ubitačan.

zato sto u ponedjeljak igramo kup sa Werderom

EDIT: zabuna u utorak igramo s Werderom

Ja te baš pošao ispraviti :) hehe
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la mladjo_dj » 21 lis 2010, 15:28

Van Gaal kaze da su DVB i Olic i dalje upitni za HSV
http://www.index.hr/sport/clanak/van-ga ... 19176.aspx

pogotovo mi se svida ova izjava LVG-a : Važno je pobijediti, a ne igrati lijep nogomet.
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la FCB m@niac » 21 lis 2010, 20:03

Zé Roberto, Paolo Guerrero, Piotr Trochowski, Marcell Jansen und David Jarolim ..... ovi momci će bit dodatno nadrkani sutra.. smile44

Ja sretan ako će x bit.....makar prognozirao 2... :hehe:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la katsche » 21 lis 2010, 21:11

ako pobjedimo eto nas pri vrhu tablice tamo di i pripadamo....
ali bit će jebeno...
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Axe » 21 lis 2010, 21:37

Ako ovo dobijemo niko nas vise na zaustavi u namjeri da odbranimo ttitulu. 8-)

Tesko ce biti, to je bez daljnjeg, ali Bayern je Bayern. Kad najvise treba oni su najbolji.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 22 lis 2010, 08:33

Danas navečer udaramo mrkvicu protiv naših vječnih rivala HSV-a. Ovo je najteže gostovanje Bayerna u sezoni, tamo redovito nedobivamo i fakat se nemrem sjetiti kada smo zadnji puta uzeli sva 3 boda iz Hamburga. Iako smo ostvarili dvije pobjede zaredom, Hannover, Cluj, nemože se reči da je atmosfera u Bayernu nešto posebno dobra. Očekuje se ta explozija koja bi morala doći da bi se priključili vrhu BUNDESLIGA, ali teško je za povjerovati da bi se to danas moglo dogoditi. Sa terena već duže vrijeme izbivaju Ribery i Robben, Olič igra neprepoznatljivo, a ja bih rekao oćekivano. Prošle sezone on je doživio svoj vrhunac i ak se mene pita to je bilo to od njega. Teško da će to on uspjeti ponoviti. Pitanje je dal će nastupiti danas, a ako i hoće onda će zapoćeti susret na klupi. Onda imamo Klosea koji je nebo i zemlja u repki i u klubu, koda se radi o dva različita igrača. Danas njega neće biti u kadru. Nadalje nema nam kapetana van Bommela i njegovu poziciju će najvjerojatnije opet zauzeti Ottl, a svi znate kakav je to igrač. Tymo nam igra štopera i nije zadovoljan sa igrom na toj poziciji ali bolje išta nego ništa. Postoji šansa da Byuten bude spreman iako je jako mala. Na taj način Buyten ulazi u prvu ekipu a Tymo se seli na poziciju zadnjeg veznog. Micho je totalno u kurcu, sada kada ga trebamo njemu se navodno privatni život raspada i iako bi trebao biti fit, on za ovu tekmu neće biti u kadru. Na zimu se očekuje da će on napustiti klub...Hamit je prije dva dana dao intervju u kojem je rekao da je nezadovoljan sa svojim statusom u Bayernu i da najvjerojatnije neće produžiti ugovor.

Očekuje se slijedeća postava

--------------Gomez

Kroos---------Muller-----Hamit

-------Schweini---Ottl

Pranjić--Badstuber---Tymo----Lahm

--------------Butt

Gomez se tek poćeo vračati u natjecateljski ritam. Sve dok bude zabijao bit će u ekipi i sve će biti u redu, ali konstantno prcanje od strane medija i bacanje pod nos njegove odštete ziher mu neće pomoći. Trenutačno on gradi svoje samopouzdanja a najbolja stvar za to su golovi. Muller mora ući u formu i poćeti zabijati jer su njam njegovi golovi preko potrebni. Mali navek gine na terenu ali u ovom trenutku mi trebamo više od njega jer se sada nemamo na koga drugog osloniti. Kroos - pa di je onaj igrač iz Kusena. Nikako da se privikne, na našu igru i da nekako preuzme odgovornost u svoje ruke. Nekaj ga koći, ipak je dres Bayerna dva puta teži od Kusenovog dresa...

Sada dolaze na red Schweini i Lahm s kojima bi se trebali produžiti ugovori. Sada se sve više i više piše o tome da je Bayern zainteresiran za Sahina i Trascha i da bi to mogao biti novi vezni red Bayerna, pogotovo ako Schweini i Bommel neproduže ugovore.

Kada se sve to uzme u obzir , situacija u Bayernu je prije loša nego dobra. Neki bi rekli nešto je trulo u državi "bavarskoj". I sada u takvoj atmosferi idemo na najteže gostovanje u BUNDESLIGI.

GOMEZ POMOZI!!!!

8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 22 lis 2010, 11:50

možda situacija s vana izgleda tako kako si ti opisao, ali ja mislim da je raspoloženje puno bolje nego recimo prije tjedan dana (uoči tekme s hannoverom).... od tada se dva puta pobjedilo i to oblikuje ozračje! ..a ne neki ugovori i nezadovoljstva rezervista itd!

slažem se da će biti jedno od težih gostovanja, bilo bi i da igraju robben i ribery!

sve je moguće, i pobjeda a i poraz :) ja bi iskreno bio zadovoljan sa neriješenim rezultatom, ipak....... ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 22 lis 2010, 14:38

Trebat će nam neka ultra sreća ako želimo dobiti ovo. Moja prognoza , 2 razlike za Hamburg. Realno...

Naravno da želim da pobjedimo, jer sa pobjedom ih prelazimo na tabeli i eto nas u TOP 5. Al' nema od tog ništa .
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la FCB m@niac » 22 lis 2010, 15:11

Olić stvarno igra slabo u zadnje vrjeme...njegovo vrjeme je prošlo :placi: ...bljesnut će on još koji puta....
Klose stvarno igra u repki 10x bolje nego u Bayernu, al kaj si moreš pomoć...valjda muOzil daje bolje lopte...il se jednostavno nađe na dobrom mjestu u dobro vrjeme...

Kaj se Ottla tiče, nemojte mi ga spominjat....ak bu on igrao....ode naš bod...HSV će nas razbit.. :neee:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 22 lis 2010, 17:28

Buytena ziher nema....
anton 1983
Uli Hoeneß

Sljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011