anton 1983 napisao:Ja više fakaz ne znam zakaj vas muči taj Tymo. Jednostavno ga prekrižite kako sam i ja to napravio i schluss...
pa muči me jer smatram da može pomoći Bayernu, ito na svojoj pravoj poziciji!
anton 1983 napisao:Ja više fakaz ne znam zakaj vas muči taj Tymo. Jednostavno ga prekrižite kako sam i ja to napravio i schluss...

anton 1983 napisao:
LvG: "Tymo ist kein Innenverteidiger, Tymo ist Mittelfeldspieler." - znači on nije štoper već vezni.
Tymo je rekao da on nije štoper nego da je zadnji vezni.
.
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

JOŠKO napisao:Za koju lovu tip igra, morao bi letiti po terenu.
Dal bi mu plaću 2450 kn mjesečno.Razmažena zvjezdica koja živi u Njemačkoj dugi niz godina a nije naučio ni mrvicu njemačkog.Argetinci su fakat čobani.
Bilo bi u redu da vrate Hummelsa na mjesto stopera i da steraju Miću,Gnojtena.Kaj se tiče ovog Brene to je veliki zajeb Elbera.Bayern je pljunuo puno para za Brena i fantazista Sosu koji ne može igrati ni u Napoliju.
Bayern treba početi kupovati samo domaće kvalitetne mlade igrače.

doro napisao:Breno je bio samo priglupi prestiž da ga hapimo prije 2 jakih klubova i zato smo pljunuli onda super veliki novac

doro napisao:Slažem se za michu čobana kao i za dovođenje Hummelsa...Breno je bio samo priglupi prestiž da ga hapimo prije 2 jakih klubova i zato smo pljunuli onda super veliki novac

nele-BHF napisao:Buduća stoperska zvijezda usudit ću se reći Europe, sjedi na klupi HSV. Dragulj !!!
anton 1983 napisao:nele-BHF napisao:Buduća stoperska zvijezda usudit ću se reći Europe, sjedi na klupi HSV. Dragulj !!!
Ha ha ha, ko će drugi hvaliti bosanca!
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 13 gostiju