normala napisao:Ja znam da nemamo u ovom trenutku bolje rješenje od Ottla, ali mi nije jasno zašto ga nisu prodali pred početak sezone. Pa za njega je Nürnberg vrh! Trebali su ga prodati Nürnbergu. Ottl može igrati u nekom prosječnom timu Bundeslige, ali u Bayernu ne može.
normala napisao:Poštujem drugačije mišljenje, ali ja ću Gomeza svaki put kritikovati kad bude igrao ovako loše. On je plaćen 30 miliona €! Ali igrač koji je plaćen 30 miliona € bi trebao puno bolje igrati i mnogo više se truditi na terenu. Jedan Drogba je plaćen 37 miliona €. Znači samo je 7 miliona € više koštao od Gomeza. Razlika u visini transfera nije velika, ali je zato ogromna kada se gledaju igračke kvalitete ova dva igrača. Drogba je davno vratio ono što je uloženo u njega. Sa druge strane Gomez može igrati još 20 godina u Bayernu, ali sa ovakvim partijama nikad neće vratiti ono što je uloženo u njega. Meni ne bi bilo toliko krivo da su oni dali manje para za njega, ali što je previše previše je. Svaka njemu čast za 3 gola protiv Hannovera, ali on je za mene najgori napadač kojeg sam gledo u dresu Bayerna. Drogba je za njega svemirski brod, baš kao i Ibrahimović. Ibrahimović je imao jednu lošu epizodu u Barceloni najviše radi Guardiole zbog kojeg je i prešao u Milan. Imao je dobrih i loših partija. Nije se isplatio Barceloni iako je postigao nekoliko bitnih golova u Primeri i LP, ali porediti njega i Gomeza je po meni totalno smiješno. Ibrahimović ima bolji šut, bolju tehniku, bolje se gradi, eksplozivniji je igrač, bolji je strijelac...Dok je igrao u Interu bio je možda najbolji napadač na svijetu. U Interu je za 3 godine dao golova koliko Gomez za 6 godina u jednom Stuttgartu.
anton 1983 napisao:
Vidiš, nije problem u kritikama nasprem Gomezu. Problem je kako se to radi. On kod tebe nema nikakav kredit i ti ZAHTJEVAŠ da on svaku tekmu odigra super i da u večini tekmi zabije golove, al to ne ide samo tako. Treba biti malo prizemniji kod njegovog kritiziranja jer on se tek vraća u prvih 11 te nema zagarantirano mjesto u prvih 11. Kada on odigra 10-15 tekmi zaredom LOŠE kao što ti kažeš da je on odigro priotiv HSV-a, onda ću ja tvoju kritiku uvažiti. No dok se on sada bori da preživi u Bayernu ja njega nemrem kritizirati na način kako ti to radiš. Ja nisam htio usporediti Ibru i Gomeza kaj se tiće njihove klase nego njihovog zalaganja na terenu, a Ibro je igrač koji se na terenu uopće ne zalaže niti ne trči, a kada mu se neda igrati jedan je od najgorih igrača na planetu, ali ti za to ne marišZa mene je Gomez igrač kojeg se nikada ne mjenja i koji mora cijelu tekmu igrati jer uvijek može zabiti gol, nešto tipa Toni, nešto tipa Makaay. Ta dva igrača kod nas su imali zagarantirano mjesto u prvih 11 čim su došli u klub. Gomez je tom mjesto izgubi čak i kad je zabijao i ja shvaćam kolko je nejmu za Bayern pod van Gaalom teško igrati. Da ponovim, o njegovim igrama ja ću tek suditi kada će on igrati u kontinuitetu a ne kada odigra 3-4 tekme i kad prvu tekmu odigra loše i mam ga poslije toga pojest. to je nešto na kaj bi vi svi trebali obratiti pozornost!
a to je osnovno sto napadac mora dobro znat. gle nije on tolko loš igrac, dat ce on nekad gol, ali nije killer. đeko je za njega bog 
ivicaolic napisao:
zar ti nevidis da lik nezna primit loptu kako bog zapovjeda, svaka druga se odbije od njega ko od kamena to je osnovno sto napadac mora dobro znat. gle nije on tolko loš igrac, dat ce on nekad gol, ali nije killer. sanacBo je za njega bog
ivicaolic napisao:zar ti nevidis da lik nezna primit loptu kako bog zapovjeda, svaka druga se odbije od njega ko od kamena to je osnovno sto napadac mora dobro znat. gle nije on tolko loš igrac, dat ce on nekad gol, ali nije killer. sanacBo je za njega bog

nele-BHF napisao:Pa što su dali onda 30 miliona pa ga stavili na klupu. Gomez nam je trenutno najbolji napadač i on mora igrati. A to što on ne zna....
anton 1983 napisao:nele-BHF napisao:Pa što su dali onda 30 miliona pa ga stavili na klupu. Gomez nam je trenutno najbolji napadač i on mora igrati. A to što on ne zna....
Teško je za povjerovati da neko može postaviti ovakvo pitanje!
nele-BHF napisao:Eto vjeruj
anton 1983 napisao:nele-BHF napisao:Eto vjeruj
Nemogu još uvijek![]()
Bayern je uzeo Gomeza jer je vidio u njemu svoju budučnost. Kad smo ga doveli Gaal je preuezo Bayern i njega smatrao igračem koji mu se neuklapa u sustav. No vodstvo Bayerna, kao i svako drugo vodstvo ima jako težak posao jer se treneri mjenjaju jako često dok kadar ostaje i zato je Gomez kao ŠPEK doveden. Da je Gaal dobio otkaz i došao neko drugi kome Gomez paše on bi sad halo. Ti je sad jasTnije?
Pogledaj klubove koji su sa nama u rangu, pa pogledaj kolko su oni igrača kupili koji su koštali 25-30 + miliona pa kolko je igrača em propalo, em nisu igrali em su bili prodani. Pričaš brutalne nebuloze, kao da Bayern nesmije pogriješiti...
nele-BHF napisao:Pa imajul uprava i Gaal ikakav odnos. Zar Gaal tek tako može da odbaci igrača plačenog 30 miliona. Al oki, ja zaboravio da si ti najpametniji
anton 1983 napisao:Umaju, ali ti očito nisi svjestan da van Gaal bira ko ćemu igrati u prvih 11.

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju