Kaj se tiće pravila, bude li rezultat neriješen u oba dvije "tekme" prolazi dalje onaj koji je pogodio manje "dvoznaka", bude li i to isto, pobjedit će onaj koji je pogodio više ISHODA susreta u dvije "tekme", bude li i to isto ide dalje onaj koji je pogodio više GOSTUJUĆIH pogotka. Ako baš to sve bude isto, igrat ćete par nepar!
Najbitnije je da imate minimalno 3 različite prognoze. I dvoznak ćemo tretirati kao "različitu prognozu" naravno ako neko na isti par stav 12, a drugi X2 ili bilo koju drugu kombinaciju.
Kada stavite svoju prognozu, pogledajte kaj je stavio vaš protivnik da kasnije nebi bilo nismo znali kao kod werdera 13 i harisa.
U slučaju pogreške ili nepoštivanja pravila, kazna će se odrediti po mojo "volji". Sada nemogu reč kakva će ona bit jer ovisi o pogrešci. To će otprilike biti oduzimanje jednog ili više pogođenih točnih pravila, ovisi samo o tome kaj ste napravili.
Ako sam neš zaboravio ili ako neko ima još kakvo pitanje, slobodno neka sada pita...nemojte mi samo kasnije reči " daj e to glupo jer to nisam rekao".
Eto Grleb mi je poslao listu di je skombinirao brojeve i članove, CroChef ne zna koji broj ide uz kojeg člana. Izvlačenje ćemo napraviti na slijedeći način - on kaže broj, ja kažem čana, on broj ja člana. Npr on veli 7 ja kažem to je Speedy, on kaže 11, to je cruz i prvi par će biti Speedy protiv Cruza. I tako do kraja. Nadam se da je svima jasTno...
Sad ćemo započeti:
width="960"