nele-BHF napisao:Muller mora igrati napadača sa Gomezom. On nije krilo.
UltrasMentalita napisao:nele-BHF napisao:Muller mora igrati napadača sa Gomezom. On nije krilo.
Idi daj svoj savjet LVG-u možda ga uzme u obzir i ako se pokaže učinkovit što znaš možda mu postaneš asistent![]()
![]()
![]()
![]()
SPECKO
![]()
![]()
![]()

Izgleda mi lik koda je 24 vure u teretani, pomalo bucmast!

JOŠKO napisao:Nisam gledao utakmicu ali sam pročitao na netu da je asistirao za 2-3 gola.Drago mi je zbog njega da je odigrao dobru utakmicu.Često je bio kritiziran a zapravo mu je bilo nemoguće se ugurati u prvih 11.Sada mu se otvorila šansa i za njega je bitno da stekne samopouzdanje i pokaže da može pružiti puno bolje partije od već prikazanih.
:
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac napisao:JOŠKO napisao:Nisam gledao utakmicu ali sam pročitao na netu da je asistirao za 2-3 gola.Drago mi je zbog njega da je odigrao dobru utakmicu.Često je bio kritiziran a zapravo mu je bilo nemoguće se ugurati u prvih 11.Sada mu se otvorila šansa i za njega je bitno da stekne samopouzdanje i pokaže da može pružiti puno bolje partije od već prikazanih.
:
o kome ti?

FCB m@niac napisao:Nekak sam dojam dobio da je joško o svinji govorio....
FCB_general napisao:FCB m@niac napisao:JOŠKO napisao:Nisam gledao utakmicu ali sam pročitao na netu da je asistirao za 2-3 gola.Drago mi je zbog njega da je odigrao dobru utakmicu.Često je bio kritiziran a zapravo mu je bilo nemoguće se ugurati u prvih 11.Sada mu se otvorila šansa i za njega je bitno da stekne samopouzdanje i pokaže da može pružiti puno bolje partije od već prikazanih.
:
o kome ti?
Pa o 3-strukom asistentu sinoć, Pranjiću.
Speedy napisao:Drago mi je sto nisam bio upravu glede sinocnje tekme a sto je Cruz je!![]()
Tymo otisao na svoju prirodnu poziciju i s time je Schweini isto dosao do izrazaja s nekoliko briljantnih proigravanja. Na zalost to se ne moze reci i za obranu koja je otkako je Buyten usao djelovala izgubljeno. Dobro, treba uzeti u obzir da se Buyten tek vratio poslije ozljede ali se nadam da ce ubuduce Badtruba i Micho ciniti taj stoperski par iako tesko je sad suditi da li ce se Demichelis vratiti u formu, po jednoj dobo odigranoj utakmici tesko je za reci.
Isto tako ne moze a da se ne spomene Player of the Game, Pranjic, najbolja partija u dresu Bayerna do sada!![]()
Sve u svemu kad se sve zbroji dobra utakmica i vazna tri boda!

cruz napisao:
stvarno mi je drago zbog njega!!!
FCB m@niac napisao:cruz napisao:
stvarno mi je drago zbog njega!!!
a kome nije!

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju