Sa sve skupa 15 igrača idemo udarat mrkvicu u Rumunjsku. Još kad se zna da su na tom popisu 2 golmana i tek zaliječeni Alaba, sve vam je jastno...S obzirom na prošlu tekmu sa Freiburgom, sa popisa otpadaju Badtuber koji se ozlijedio na zagrijavanju prije tekme sa Freiburgom i Olić koji se sada ozlijedio na treningu. Butt je također skoro izostao, ali smo ga uspjeli zakrpati! Iako je to sam 13 "igrača" koji mogu igrati, van Gaal nebi bio van Gaal kada nebi imao bar 5-8 mogučih početnih sastava. Ovi igrači igraju protiv cluja:
Butt
Kraft
Buyten
Lahm
________
Schweini
Tymo
Ottl
Kroos
Hamit
Alaba
_______
Muller
Gomez
Najvjerojatnije ćemo započeti u istoj postavi ako i protiv Freiburga, ali naravno moguće je da uleti neko drugi...
1.)
------------Gomez
Muller--------Kroos-------Hamit
.......Schweini-----Ottl
Pranja---Demichelis--Tymo---Lahm
Pitanje je u kakvom je stanju Buyten i da li može zaigrati u prvih 11. isto tako, moguće je da se Tymo odmah preseli u vezni red, a da štoperski par bude kao i prošle godine. Zadnja varijnta koja je zasad najamanje očekivana je da Schweini zaigra isturenog veznog i da iza njega budu Tymo i Ottl...
kako god bilo da bilo, ja brijem da mi ovu tekmu dobivamo 1:3. Atmosfera i nije tako loša u ekipi, bar mi se tako čini, a i ove "zamjene" su se poćele dobro kužiti i polagano ulaze u formu. naravno da to sada ne frca kao prošle godine od ŠPEKtakla, ali se dobrim i teškim radom dolazi do pobjede. kroos bi mogao nastaviti di je stao protiv Freiburga i piknuti gol, a i vrijeme je da Schweini jednog skuca. Mislim da su zasada samo švabi zabijali za Bayern u LP i Rumunji!