anton 1983 napisao:Sad su na Bundesliga aktuell rekli da bi ribery mogo protiv Gladbacha bit u kadru!
Ja samo jedva čekam 2011. godinu i nastavak sezone od 18. do 34. kola. Uhhhhhh što bi trebalo biti odlično...

anton 1983 napisao:Sad su na Bundesliga aktuell rekli da bi ribery mogo protiv Gladbacha bit u kadru!

JOŠKO napisao:Ne znam zašto se uopće Olić vraćao u reprezentaciju?Kada se Hrvatska nije plasirala na SP onda je rekao da odlazi iz repke.Vratio se i polomljen mu je nos i oštetio si je koljeno.
Mulac je trebao nastaviti igrati samo za klub.Sa ovom situacijom si je možda i zacementirao izlaz iz kluba?

Schon wieder gute Nachrichten für den FCB: Holger Badstuber wird auf jeden Fall im Kader gegen Gladbach stehen, Franck Ribery wahrscheinlich auch. "Normalerweise wird Badstuber kommen und abhängig vom Training auch Ribery", sagte Trainer Louis van Gaal nach dem Spiel bei Cluj.

CroCHEF napisao:Schon wieder gute Nachrichten für den FCB: Holger Badstuber wird auf jeden Fall im Kader gegen Gladbach stehen, Franck Ribery wahrscheinlich auch. "Normalerweise wird Badstuber kommen und abhängig vom Training auch Ribery", sagte Trainer Louis van Gaal nach dem Spiel bei Cluj.
Truba ziher u postavi u subotu, a zasto nebi bio i Riberyrekao Gaal
nele-BHF napisao:CroCHEF napisao:Schon wieder gute Nachrichten für den FCB: Holger Badstuber wird auf jeden Fall im Kader gegen Gladbach stehen, Franck Ribery wahrscheinlich auch. "Normalerweise wird Badstuber kommen und abhängig vom Training auch Ribery", sagte Trainer Louis van Gaal nach dem Spiel bei Cluj.
Truba ziher u postavi u subotu, a zasto nebi bio i Riberyrekao Gaal
Ko onda ide na klupu, Gnojten ?

anton 1983 napisao:Možda niko!

FCB_general napisao:anton 1983 napisao:Možda niko!
![]()
I meni se isto čini...Ali realno gledajući, Buyten raus.
anton 1983 napisao:FCB_general napisao:anton 1983 napisao:Možda niko!
![]()
I meni se isto čini...Ali realno gledajući, Buyten raus.
Pa to baš i nije realno, realno bi bilo Micho raus!
nele-BHF napisao:Micho je klasa za Gnojtena
anton 1983 napisao:nele-BHF napisao:Micho je klasa za Gnojtena
Niko to ne veli, Gnojten ima prednost kod našeg trenera...
nele-BHF napisao:Micho je klasa za Gnojtena

CroCHEF napisao:inace ako kog zanima
ROBBEN JE OPET NA TRAVI
danas je imo mali trkaci trening od dvadesetak minuta

Vrati se na: Općenito o Bayernu
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost