Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la nele-BHF » 02 stu 2010, 18:14

Jedno je sigurno. BASTINATOR OSTAJE ZAUVIJEK !!! Ako će te zadovoljiti samo bespotrebna pisanja, onda oki. Možeš se malo radovati :D
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Chelsea_CBH » 02 stu 2010, 19:10

nele-BHF napisao:Jedno je sigurno. BASTINATOR OSTAJE ZAUVIJEK !!! Ako će te zadovoljiti samo bespotrebna pisanja, onda oki. Možeš se malo radovati :D

Kad bi ostao do kraja karijere u Bayernu postao bi legenda poput Effenberga :bravo:
A i gle, Scweinsteiger izgleda kao da ga je Effenberg pravio :lol:

Slika

Uglavnom ja ga očekujem u Chelseaju, a i da ne dođe, šta ima veze. Gdje god da igrao sretno mu, veliki je profesionalac!
Chelsea_CBH

PostPostao/la nele-BHF » 02 stu 2010, 19:13

A vidiš, fino je to čekati ;) I meni je drago kad se neki veliki igrači povezuju sa Bayernom ;)

I da, baš liče Effe i Svinja xD Nemam ništa protiv da i on postane naša legenda ;)
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la JOŠKO » 04 stu 2010, 13:27

Chelsea_CBH napisao:http://www.index.hr/sport/clanak/schweini-igra-poker-s-bayernom/521277.aspx

Možda ne bi bila loša trampa Schweinsteiger u Chelsea, a Essien u Bayern. Usput da vam na posudbu do godinu dana pošaljemo i Daniela Sturrigea, pošto imate problema s napadom.

Koji krvavi Sturrige?!!!
Dečko jel' konzumiraš bunike??? Taj jadni Sturrige je promašaj.Mislim da su ga doveli iz Citya?Bayern je vrhunski klub i za takve propuhe nema mjesta ni na tribini!!! :smajl006:
JOŠKO

PostPostao/la Chelsea_CBH » 04 stu 2010, 21:28

JOŠKO napisao:
Chelsea_CBH napisao:http://www.index.hr/sport/clanak/schweini-igra-poker-s-bayernom/521277.aspx

Možda ne bi bila loša trampa Schweinsteiger u Chelsea, a Essien u Bayern. Usput da vam na posudbu do godinu dana pošaljemo i Daniela Sturrigea, pošto imate problema s napadom.

Koji krvavi Sturrige?!!!
Dečko jel' konzumiraš bunike??? Taj jadni Sturrige je promašaj.Mislim da su ga doveli iz Citya?Bayern je vrhunski klub i za takve propuhe nema mjesta ni na tribini!!! :smajl006:

Bayern jeste vrhunski klub ali se bruka s igračima kao što su Breno, Ottl, Braafheid. Kakvi su to igrači? smile44
Chelsea_CBH

PostPostao/la mladjo_dj » 04 stu 2010, 23:09

Chelsea_CBH napisao:
JOŠKO napisao:

Koji krvavi Sturrige?!!!

Bayern jeste vrhunski klub ali se bruka s igračima kao što su Breno, Ottl, Braafheid. Kakvi su to igrači? smile44

nezaboravi da taj igrac jos uvijek nije dobio priliku tako da ostaju samo ova dva igraca.
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la normala » 05 stu 2010, 00:55

Schweinsteiger će preći u Chelsea isto ko što je Ribery prešao u Real. :mrgreen:
@ mladjo_dj Breno je dobio priliku. Igrao je 8 utakmica za Bayern u kojima nije mnogo pokazao. Zato je i završio na posudbi. Znam da to nije puno utakmica, ali na mene nije ostavio neki pozitivan dojam. On je za 12,3 miliona € došao u Bayern. Za mene je to bio totalni promašaj. Smatram da bi bolje rješenje bilo da nisu prodali Hummelsa Dortmundu, a da su za te pare kupili afirmiranog, iskusnijeg i boljeg štopera od Brene. Kažu da je Breno kupovina za budućnost. Vidit ćemo. Breno ima 21 godinu i sigurno može dosta napredovati. Mislim da mu treba dati jednu pravu šansu da pokaže svoje kvalitete i opravda uloženi novac. Nadam se da će demantirati moje mišljenje da je totalni promašaj.
normala
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 05 stu 2010, 14:03

Ma Breno je dobio kitu milanovu a ne priliku. Ajde da je bar odigro 5 tekmi zaredom otpočetka nebi niš reko. Ovo kaj je on odigro more se nazvat smijehom a ne prilikom...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 05 stu 2010, 15:28

anton 1983 napisao:Ma Breno je dobio kitu milanovu a ne priliku. Ajde da je bar odigro 5 tekmi zaredom otpočetka nebi niš reko. Ovo kaj je on odigro more se nazvat smijehom a ne prilikom...

:bravo:
Čovjek u Bayernu nije dobio prilike da igra nogmet. Broj utakmica od prve minute mu se da izbrojati na prste jedne ruke. :lol:
Di je on mogao pred Demichelisa, Lucia i Buytena imati priliku. Kod nekih je očito imao... Čovjek nije baš promašaj. Više je promašaj 2-3 trenera koji ga ne forsiraju u momčadi kad već imaju/li jako obećavajućeg stopera. Thiago Silva je dobar primjer kako je Milan fino ubrao jedan dijamant, pa sada je miran idućih 10 godina. :good:
I ne vidim razloga zašto ne bi nakon Badstubera mogao Gaal gurnuti još jednog klinca i pretvorit ga u igračinu?
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la mladjo_dj » 05 stu 2010, 18:53

Breno je na posudbi u Nurnbergu razaro samo sto je dosla ta nesretna ozljeda i sve je moralo stat ali do tada je bio vise nego dobar. Njegov problem je bila jaka konkurencija u obrani to vrijeme i promjene trenera koji nisu zeljeli riskirat jer su se morali brinuti za svoju guzicu, a ne za napredak igraca.
Liga prvaka (5x):
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 05 stu 2010, 19:39

mladjo_dj napisao:Breno je na posudbi u Nurnbergu razaro samo sto je dosla ta nesretna ozljeda i sve je moralo stat ali do tada je bio vise nego dobar. Njegov problem je bila jaka konkurencija u obrani to vrijeme i promjene trenera koji nisu zeljeli riskirat jer su se morali brinuti za svoju guzicu, a ne za napredak igraca.

Gaal kao neka vrsta 'stvoritelja' igrača i imena poput Badstubera i Müllera u Bayernu i Njemačkoj mora ići još jedan korak dalje; uz Contenta stvoriti daleko više obećavajućeg Brena. Koliko će on to htjeti, ja ne znam... Na njegovom mjestu ne bi trenutno ništa izgubio da je Breno 200% fit i da ga se gurne s Badstuberom u momčad. Ambicije i kvaliteta naprijed abnormalno raste kada se dobije trio u napadačkom dijelu: Gomez, Ribery, Robben + njima kad se dodaju Müller, Schweini i Kroos. :yeee: :legendo: Ima da opet se svi tresu od kompletiranog Bayerna. :music:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivicaolic » 05 stu 2010, 23:39

ma činjenica ja da bayern nezna dovest igrača iz južne amerike, sve sta su doveli bilo je totalni promašaj!
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la mladjo_dj » 06 stu 2010, 00:35

LVG izjavio ukoliko Schweini ne produzi do ljeta prodajemo ga, ne zele ponoviti slucaj Ballack sto je naravno bilo i za ocekivati.
http://www.tz-online.de/sport/fussball/ ... 93255.html
Liga prvaka (5x):
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 06 stu 2010, 11:37

mladjo_dj napisao:LVG izjavio ukoliko Schweini ne produzi do ljeta prodajemo ga, ne zele ponoviti slucaj Ballack sto je naravno bilo i za ocekivati.
http://www.tz-online.de/sport/fussball/ ... 93255.html

Tako se to radi danas u nogometu. :good: :good: :music:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la mladjo_dj » 06 stu 2010, 12:56

uuuuu ovo mi se svida :smajl007: ko da mi je pao jedan kamen sa srca kad sam to cito.

"Nismo pod pritiskom. Moj osobni osjećaj je da smo popraviti rješenje ", rekao je Nerlinger u petak navečer u intervjuu na web stranici Udruge.
"On je vrlo čist, iskren karakter. Rekao nam je da smo, naravno, prvi kontakt za njega. Ali mi ne vršiti pritisak na njega.
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 93297.html

Kako obozavam ovaj klub, ljude i igrace koji rade tamo. JEDNOSTAVNO SMO NAJBOLJI
:avogp1:
Liga prvaka (5x):
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi