(06/11/2010) Borussia Mönchengladbach - FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (06/11/2010) Borussia Mönchengladbach - FC Bayern Münche

PostPostao/la mladjo_dj » 07 stu 2010, 23:26

anton 1983 napisao:Ima jedna stvar koju moram reč.

Polagano Tymo me tjera da zaboravim Bommela, ali nekako u meni nešto mi govori da bi sa Bommelom u ekipi mi jučer tu tekmu dobili. Govorim to iz perspektive da on na neki način može utjecati na ekipu. I još sam siguran jednu stvar. Da je Bommel jučer bio na terenu umjesto Tyme, Reus nebi zabio svoj gol, jer bi Bommel faulirao De Camaraga kada je on dodava loptu i tada pobro žuti ili crveni karton. Poznavajući njega žuti jer je cigan...

Moro sam to reč pa vi sad kak oćete...

a zasto ne bi probali i sa Tymom i sa Mvb-om :?:
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 07 stu 2010, 23:29

Pa Tymoschuk je inače šerif bio di god je igrao... Samo imam osjećaj da kako je on tek 2. god. kod nas i kako baš nije se naigrao, ne uzima ga se za takvu ulogu. A čak se prilikom početka prošle sezone pričalo kako će to izgledati kad on dođe u svlačionicu i hoće li se odmah postaviti kao kakav šerif a nije ni 3 mjeseca u klubu... Sve u svemu, on bi meni i kapetan Bayerna mogao biti bez ikakvih problema. Bio je u Shakhtaru i Zenitu, može i kod nas. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 07 stu 2010, 23:29

mladjo_dj napisao:a zasto ne bi probali i sa Tymom i sa Mvb-om :?:

Hmm pa ko je reko da nebi.

A sad da ja vas pitam, mi moramo napadati jer naši protivnici igraju Bunkere večinom. Dal vi oćete Tymu i Bommela u ekipi ili nekog ofenzivca umjesto jednog od njih dvoje?

Sam pitam....
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 07 stu 2010, 23:32

Njih dvojica mogu samo ići kada se igraju jače utakmice u Njemačkoj(iako je sad uopće pitanje šta je jaka utakmica ove sezone i tko je tu rival :mrgreen: ), dok u Europi u K.O. fazi bi stvarno valjalo da igraju gostujuće utakmice obojica. Ovako inače jedan od njih i Schweini, previše je s 2 igrati protiv slabije rangiranih i kvalitetnih ekipa. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la mladjo_dj » 07 stu 2010, 23:41

anton 1983 napisao:
mladjo_dj napisao:a zasto ne bi probali i sa Tymom i sa Mvb-om :?:

Hmm pa ko je reko da nebi.

A sad da ja vas pitam, mi moramo napadati jer naši protivnici igraju Bunkere večinom. Dal vi oćete Tymu i Bommela u ekipi ili nekog ofenzivca umjesto jednog od njih dvoje?

Sam pitam....

Ja sam vec pisao o tome kakvu bi postavu volio vidjeti, a to izgleda ovako:

--------------mvb-----tymo-----------

robben----------schweini----------ribery

----------------gomez

ako Schweini nastavi igrati na poziciji 10-ke ko u predhodne 2 utakmice (po meni je odigrao fenomenalno) mislim da nam onda ne treba neki novi kreativac. Kao sto sam reko Schweini po meni vrijedi za "dva igraca" i mozemo ga rotirat tijekom tekme ukoliko zatreba obrana, a ako ne neka udara prema naprijed. Jer po meni uz Tymu i Mvb dobivamo veliki osigurac u sredini terena, a napadacki dio igre kad se vrate nase zvijezde ja se bar nadam nece dolazit u pitanje. Samo sto uz takvu postavu svaki igrac striktno mora znati sta i kako treba raditi jer ce nastat veliki nesporazum na terenu.
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 08 stu 2010, 10:48

Morti sa njih dvojicom na poziciji zadnjih veznih i Schweinijem ispred njih mi bi dobili na stabilnosti u veznom redu i na taj način bi profitirala i obrana jer bi nam vezni red bio defanzivniji. No pitanje je dal to nama treba kada mi moramo rastepst protivnika a ne braniti se. Mi naše golove tak i onak primamo iz pogrešaka naših igrača, gubljenje lopti na mjestu di se to nesmije, polukontri i kontri. Kada to znam, nisam ziher dal bi imali koristi od njih dvojice, jer niko te zajebe nemre spriječiti. Drugo je kada recimo idemo kod Schalke, Kusena ili Stuttgarta u goste....

No bumo vidli, ta opcija ziher nije za odbacit. Ja bi bio najsretniji kad mi nebi imali tih prvih 11, nego da se tu i tamo naša ekipa mjenja, ovisno o protivniku i da li je tema gostujuća ili nije i da bommel nema prednost pred tymom nego da igra "potrebniji" ili onaj kojem sada bolje ide. No problem je kaj kapetan nemre igrati povremeno nego on igra ili nije kapetan...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 08 stu 2010, 12:48

Pa eto... Ofenzivnija postava bi išla onako kao što sam spominjao... Njih 2 bi igrala zajedno u jačim utakmicama, prvenstveno gostovanjima i to posebice u CL kad se bude igralo na ispadanje, a Bastian bi mogao isto naprijed biti ako se igra takva varijanta i definitivno bi u obrambenom smislu, kada je u pitanju vezni red, bili daleko osiguraniji i sigurniji.
Dok općenito ako igramo protiv protivnika s kojima bi trebali igrati ono, viktorije na njihovom dijelu terena, onda Bastian ne može nikako na desetku nego opet nazad i naprijed stavljati Kroosa i Müllera. Bila je jedna ekipa u Europi koja je tako igrala 4-4-2 sustav gdje bi ona dva centralna vezna bila jedan ofenzivni, jedan defenzivni kad se igra napadački, dok bi teže utakmice i gostovanja igrali opreznije sa čista 2 zadnja vezna. Tako to je išlo kod neke tal. ili engleske ekipe.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 08 stu 2010, 14:22

Samo da dragi Bog da zdravlja našim čarobnjacima Bilalu i Robbenu. Sa njima mi možemo SVE !!! Nadam se da će zauvijek biti kod nas, i što manje povreda. ROBBERY !!!!!
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la cruz » 08 stu 2010, 19:11

i ja bi komentirao :) nisam mogao do sad, vikend..

nisam gledao utakmicu, ali po sažecima može se zaključiti da je bila odlična utakmica - za neutralnog gledatelja.

kako primamo golove smile44 nema s tim AUFHOLJAGDa... :nono:

ali od sada Bayern GAZI sve redom... upamtite šta vam cruz kaže ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011