[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kOHiGl7KXaA&feature=related[/youtube]
...kako zakon pjesma....
Opće nebrem sad srati po njima...
Al, ak oćemo kaj napraviti u ligi, moramo ovo dobiti...makar bu teško....

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
9.04 Uhr: Der erste Zeitvertreiber kommt aus München. Franck Ribery ist ganz hibbelig und will endlich wieder auf dem Platz stehen. In der "Bild" kündigte er sein Comeback für kommenden Sonntag an: "Gegen Nürnberg will ich auf jeden Fall wieder spielen!" Das kann der gute Herr ja fordern, aber sein Trainer Louis van Gaal ist ja bekannt dafür, dass er solche Entscheidungen gern selbst trifft.

anton 1983 napisao:Ja baš negajim tak veliku ljubav prema nurnbergu!

...ja bum se rasplakal...Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac napisao:Kak bi ja htio toga ribery-a videti da zaigra već jednom....ak je reko da će protiv Monchengladbaha zaigrat, onda je realno gledati da će sigurno igrat sad protiv FCN-a....
Najbitnije je da je on sretan...al jbg, ak se on opet zljedi......ja bum se rasplakal...
FCB_general napisao: barem 2 jaka bavarska kluba. Hoće li do toga ikad doći, ko će ga znati...Jedan je tu već dugi niz desetljeća, ostalih nema...

FCB m@niac napisao:Kak bi ja htio toga ribery-a videti da zaigra već jednom....ak je reko da će protiv Monchengladbaha zaigrat, onda je realno gledati da će sigurno igrat sad protiv FCN-a....
Najbitnije je da je on sretan...al jbg, ak se on opet zljedi......ja bum se rasplakal...

cruz napisao:FCB_general napisao: barem 2 jaka bavarska kluba. Hoće li do toga ikad doći, ko će ga znati...Jedan je tu već dugi niz desetljeća, ostalih nema...
sjećam se da su u jednoj sezoni igrala 4 kluba iz bavarske, Bayern, nürnberg, sechzig i unterhaching... tada sam još bio djete al nam je trener govorio da smo sretni što igramo u bavarskim klubovima... da ćemo lakše uspiti u karijeri

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju