Bayer Leverkusen

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Bayer Leverkusen

PostPostao/la Red passion » 07 stu 2010, 23:07

anton 1983 napisao:http://www.youtube.com/watch?v=3eYf0h3EPhA

Fantastičan gol... :bravo: :bravo: :bravo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 14 stu 2010, 14:17

Kusen postaje ŠPEK klub. Već jako dugo nije bilo kluba u BUNDESLIGI koji bi uz Bayern mogao imati problema sa sastavljanjem ekipe zbog prevelikog broja ŠPEK igrača. Kusen je na jako dobrom putu bravo Trebaju hapiti LP, zadržati sav ŠPEK, što neće biti problem izuzev ADLERA i uz Schurlea dovesti nekog štopera za 10-15 milja, nekaj tipa Geromel ili izvan BUNDESLIGE...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 29 stu 2010, 14:38

tekma između Hoffenheima i Leverkusena nije razočarala, Iako je Kusen poveo 0.2, Hoff se uspio vratiti i iz penala u 90+ su zabili gol za izjednačenje. jako dobar rezultat za BAyern, ali premalo za KUSEN koji ove godine, bar po mom mišljenju ima veće apetite...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 29 stu 2010, 20:23

Michael Ballack i Stefan Kiessling pojavili su se na jučerašnjem treningu Bayera iz Leverkuzena, dan nakon remija Apotekara u Hoffenheimu.

Poznato je da su oba igrača vrlo važna za Bayer, a i jedan i drugi su odsustovali još od četvrtog kola njemačke Bundeslige. Ballack i Kiessling su, na radost svih u Leverkuzenu, na otvorenom trenirali, u pojedinim momentima i sa loptom.

"Presretan sam jer me gležanj više ne boli. Napokon sam ugledao svjetlo na kraju tunela", kazao je Kiessling.

Trener Apotekara Jupp Heyneckess očekuje da do obojicu ima potpuno spremne na početku proljetnog dijela sezone.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 30 stu 2010, 09:27

Hmmmmmmm, e sad kolko su bitni. Na Ballackovoj poziciji sad igraju fenomenalni Vidal i Rolfes koji se sada nakon problema sa ozlijedama vratio u ekipu i postao standardan igrač i svi znamo ko je Rolfes. Povratak Ballacka u ekipu sigurno će rezultirati nekim problemima...u ovom trenutku dovođenje Ballacka za Leverkusen je bio samo teret. Onda imamo Kiesslinga koji je prošle sezone razarao po kvartu. Tu su još Helmes i Derdiyok a ove sezone Kusen je promijenio taktiku i igra samo sa jedno špicom. Pitanje je dal će to biti tako kad se Kiessling vrati. Ako i dalje nastave igrati sa jednom špicom bit će tu svega, pogotovo pored temperamentnog Helmesa...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 19 pro 2010, 15:49

Opet penal za Kusen i opet Vidal... :roll:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 19 pro 2010, 15:55

1-1
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 19 pro 2010, 15:56

1:1

Reisinger čini mi se, prejeben gol! Ovaj sneg jebe igrače nenormalno!ž

Pardonček, Reisinger je bio asistent, rosenthal ga je metnul!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 19 pro 2010, 16:57

Freiburg poveo smile12

evo kraj po nama najbolje 2-2

ali nazalost mi nikad ne iskoristimo priliku smile44

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 19 pro 2010, 19:42

CroCHEF napisao:Freiburg poveo smile12

evo kraj po nama najbolje 2-2

ali nazalost mi nikad ne iskoristimo priliku smile44

Zar je nismo iskoristili ? :D
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Murta » 30 sij 2011, 17:13

Vidal se dogovorio s Kusenom o novom ugovoru, ali mu Colo Colo ne želi ratificirati radnu dozvolu jer imaju prava na 30% budućeg transfera.

Budale. :haha: Pa valjda će veći iznos budućeg transfera biti ako igrač ima ugovor do 2015, nego do 2012, a Vidal jednog dana sigurno ide iz Leverkusena.

E, da, također je nevjerojatno kako novinari izmišljaju. Prema "Fussballtransfers" Vidala žele Bayern i Chelsea, a "izvor" "Express" iz Kolna. Odem na njihovu stranicu i nema niti riječi o Bayernu, samo se spominje Chelsea.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 07 vel 2011, 10:28

A da, ipak trebat će više vremena da to ova momčad sada postane, ali je pitanje da li će dovoljno dugo uspjeti ostati na kupu. Ulaskom u LP dolaze na veliku pozornicu, a to znači da će veliki klubovi na njih obratiti pozornost i ako im se neki igrač svidi bye, bye.

Već sam prije htio reči, ali sam zaboravio. Naime Adler je NAVIJAČ MUTD-a. Kada sam za to saznao ja sam ga prekrižio kao moguću buduću jedinicu Bayerna. On je čak u svoj ugovor stavio klauzulu u kojoj piše da on može napustiti klub, ako MUTD (i to samo vrijedi za MUTD), dođe po njega. Cifra je veća od 20 miljona eura, koliko točno iznosi neznam. Sve je to Voeller rekao tako da to nisu izmišljotine...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 07 vel 2011, 10:50

anton 1983 napisao:Već sam prije htio reči, ali sam zaboravio. Naime Adler je NAVIJAČ MUTD-a. Kada sam za to saznao ja sam ga prekrižio kao moguću buduću jedinicu Bayerna. On je čak u svoj ugovor stavio klauzulu u kojoj piše da on može napustiti klub, ako MUTD (i to samo vrijedi za MUTD), dođe po njega. Cifra je veća od 20 miljona eura, koliko točno iznosi neznam. Sve je to Voeller rekao tako da to nisu izmišljotine...

Da, i ja sam to cuo i nisam mogao vjerovat, a posto VdS odlazi ove godine, vjerujem da oni dolaze po Adlera.

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 07 vel 2011, 12:54

CroCHEF napisao:
anton 1983 napisao:Već sam prije htio reči, ali sam zaboravio. Naime Adler je NAVIJAČ MUTD-a. Kada sam za to saznao ja sam ga prekrižio kao moguću buduću jedinicu Bayerna. On je čak u svoj ugovor stavio klauzulu u kojoj piše da on može napustiti klub, ako MUTD (i to samo vrijedi za MUTD), dođe po njega. Cifra je veća od 20 miljona eura, koliko točno iznosi neznam. Sve je to Voeller rekao tako da to nisu izmišljotine...

Da, i ja sam to cuo i nisam mogao vjerovat, a posto VdS odlazi ove godine, vjerujem da oni dolaze po Adlera.

Istina. :bravo:

Ima odštetu od nekih 24-25 mil. € za ManU i tamo će on najvjerovatnije htjeti isforsirati odlazak. Nimalo ne sumnjam da već sada čeka poziv Fergusona da pojača United. :a045: Ne bi bilo loše ni za ManU, a ni za Adlera... Pa čak i Leverkusen pošto će dobiti odlične novce za jednog vratara.

Kod mene je on sada prekrižen vratar i ne bi ga nikako htio dovesti nakon tog 'navijanja za ManU, Peter Schmeichel uzor...'. :no:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 10 ožu 2011, 09:49

Neću puno pričati o ovoj tekmi jer znam da vas brdo ćeka u redu da bi napisali nekaj! :mrgreen:

Još jedan Njemačko - Španjolski derbi je pred nama. Nakon kaj je Stuttgart dobio Getafe, Leverkusen izbacio Atletica, BvB ispao od Seville, Schalke nabio Valenciu, sastaju se Leverkusen - Villareal. Znači švabe vode 3:1 kak mi se čini pa nebi bilo loše da se taj niz nastavi. Našla se baš dva kluba po mjeri. Trenutačno 2. klub BUNDESLIGE i 4. klub Primere. SEX je zagarantiran! 8-)

Leverkusen sada lakše diše na 2. mjestu u BUNDESLIGI jer imaju zasada dostanu prednost nad hannoverom i lijepu nad Bayernom. Mogu se fino koncentrirati na ovu tekmu, no opet za vikend igraju jako bitnu i tešku utakmicu jer idu u goste Mainzu. Pitanje je sada kako će to Heynckes postaviti baš zbog toga i koliko će to imati utjecaja na ekipu. malo se zaoštrila sada situacija u Kusenu jer Heynckes još nije odlučio dal će produžiti ugovor te se nekaj pokoškao sa Ballackom. To je sve minus za Kusen pred ovaj meč. Kaj se tiće Vide velike su šanse da zaigra jer Heynckes će morati izabrati dvojicu između slijedeća 3 igrača - Hyypia, Schwaab i Vida. Ja bi rekao da će Vida zaigrati. Očekujem slijedeći sastav Leverkusena:

------------Kiessling

Castro----R.Augusto----Sam

---------Vidal---Rolfes

Kadlec--Reinartz--Vida--Schwaab

--------------Adler
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi