mladjo_dj napisao:Ali atmosfera na stadionu u zadnje vrijeme je fenomenalna pocelo se navijat, malo bacat konfete i te fore u svakom slucaju veliki plus za Bayern

jo da smo dobili proslu, iducu bi igrali za 2. mjesto

mladjo_dj napisao:Ali atmosfera na stadionu u zadnje vrijeme je fenomenalna pocelo se navijat, malo bacat konfete i te fore u svakom slucaju veliki plus za Bayern

Pranjic, Ribery 
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
anton 1983 napisao:Vidim da se sere po Buytenu. Ok, al nemojte mi reč samo "bolje" da je Micho igro, jer ga je i on danas dobrano zasro. Imo je par krivih procjena koje je baš Buyten moro ispravljat.
Zunächst mal wurde van Gaal gefragt, ob er heute einen Spieler hervorheben wolle.
Seine Antwort war, das für ihn die Mannschaft wichtiger sei und er deshalb keinen besonders loben wolle, aber er denkt, dass Micho Demichelis heute eine sehr gute 1.Halbzeit gespielt hat und auch Schweinsteiger sehr stark war.

Axe napisao:Jao kako sam samo zadovoljan.![]()
![]()
![]()
antitalent Ottl. Pa brate dragi, ne mogu da ga gledam kako igra, iako ponekad zna napraviti dobar potez.
nele-BHF napisao:Axe napisao:Jao kako sam samo zadovoljan.![]()
![]()
![]()
antitalent Ottl. Pa brate dragi, ne mogu da ga gledam kako igra, iako ponekad zna napraviti dobar potez.
Kako god okreneš bolji je od Bommela za klasu. Bommel je parazit svjetske klase. Toliki idiot se više ne rađa.

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

CroCHEF napisao:
nadam se da ce dobit kaznu

doro napisao:Pranja se preporodio jako mi drago jer je dobar dečko za razliku od hrpa čobana iz naše repke...samo tako dalje

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju