FCB m@niac napisao:BvB pada protiv HSV-a......Hamburg je tu ove sezone da razjebe ove najjače....
I ništa od tog... Nedaju se. A meni se baš sviđaju ljudi
FCB m@niac napisao:BvB pada protiv HSV-a......Hamburg je tu ove sezone da razjebe ove najjače....
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
anton 1983 napisao:Pa kaj je moguće da će ovaj idiot biti najbolji lijevi bek svijeta?![]()
![]()
![]()

Bem ti prečku da ti bem! u 3 minute oni okrenu rezultat i opet im se sve pokolopi. Ovo je već za popizdit. Zadnji puta kad je neko tak razaro po kvartu, to je bio Wolfsburg pod Magathom, ali čak se niti njima nije tak sve poklapalo...Realno bi bilo da su odigrali X ali pošto BvB danas igra "neralno", ova pobjeda me ništa ne čudi. Velikim koracima Bvb grabi prema naslovu. Kolko će još bodova hapiti prije zimske stanke pitaj Boga. Bayern u ovom trenutku više sigurno nije glavni konkurent za naslov nego to mora biti LUZERkusen koji prvu tekmu poslije zimske stanke igra protiv BvB-a...anton 1983 napisao:
Auf gehts BvB!

anton 1983 napisao:Pravila znate - podjebavanje i međusobna zajebancija je dopuštena. Morete se i posvaditi, samo mi se molim vas nemojte vrijeđati međusobno da ja moram izigravati šerifa.
Pozdravimo konkurenciju i zaželimo im nesereću!

Hare_bvb napisao:anton 1983 napisao:Pravila znate - podjebavanje i međusobna zajebancija je dopuštena. Morete se i posvaditi, samo mi se molim vas nemojte vrijeđati međusobno da ja moram izigravati šerifa.
Pozdravimo konkurenciju i zaželimo im nesereću!
Nas jedino nesreća može i zaustaviti.![]()
Mislim da će čika Skibbe sutra jamiti bod u Munchenu.

anton 1983 napisao:Teško da će se to dogoditi, ipak Bayern ima problema u gostima a ne u domačim tekmama. Više se ti trebaš brinuti o BvB-ovoj tekmi sa "2." Borussijom...Možda baš vaš bivši igrač dobi ideju da vam ga metne. Pričam naravno o Reusu..Iskreno nesreća se već jedanput mora i BvB-u dogoditi jer ste ove godine imali preveč sreće. S tim da kažem i ovo - BvB će kiksati kada će to ljudi najmanje oćekivati, pa zašto ne onda protiv Gladbacha?

Vrati se na: Bundesligaški klubovi
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju