Borussia Dortmund

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Borussia Dortmund

PostPostao/la nele-BHF » 14 stu 2010, 13:52

FCB m@niac napisao:BvB pada protiv HSV-a......Hamburg je tu ove sezone da razjebe ove najjače....
:mudrac:

I ništa od tog... Nedaju se. A meni se baš sviđaju ljudi :) Nemam razloga da ih mrzim. Samo znam da mi uzimamo titulu !!
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 15 stu 2010, 15:11

Iako BvB razara po kvartu, ja BvB vidim kao prvaka kao što je bio STUTTGART prije koju godinu i mogo se očekivat njihov pad kada oni u biti "nemaju" ekipu za prvenstvo kao i BvB. Kada je počelo prvenstvo objektivni pratilac BUNDESLIGE rekao bi da BvB ima kadar po jačini od 7-9 mjesto te da je 6 ekipa ispred njih. I to je istina. Sada BVB igra iznad svojih mogučnosti i teško je sa takvim kadrom pogotovo zato kaj je mlad dugoročno RAZARATI, a da ne pričam ponoviti dvije sezone u kojoj bi se ušlo u LP. Kada bi BVB uzeo prvenstvo, zadržao sve igrače koji su sada nosioci igre i doveli bar još igrača za 20 miljona eura , ako ne i više i to ne njih 5 nego njih 2-3, recimo neku zamjenu za Kagawu za kojeg ja smatram da će on samo ovu sezonu ovak igrati, neko jebeno krilo i recimo desnog beka e onda bi BVB možda i imao "argumenata" da se i u slijedećoj sezoni gura u sam vrh BUNDESLIGE. No ja nevjerujem da je BvB spreman na takav iskorak pa taman osvoje BUNDESLIGU jer Zorc i Watzke nisu "menađeri" koji su spremni za takve stvari...Oni znaju baratat sa malo novaca ali mislim da sa puno novaca ne znaju te da se nisu spremni upustiti u rizik....
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 16 stu 2010, 17:10

Slika

Pa kaj je moguće da će ovaj idiot biti najbolji lijevi bek svijeta? :neee: :neee: :neee: :neee:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 17 stu 2010, 20:55

Ko je to reko?
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Red passion » 17 stu 2010, 21:48

anton 1983 napisao:Pa kaj je moguće da će ovaj idiot biti najbolji lijevi bek svijeta? :neee: :neee: :neee: :neee:

Zašto ne bi jednog dana? Samo neka nastavi ka tome cilju i bit će. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 22 stu 2010, 12:01

BvB je i ovo uspio dobiti :neee: Bem ti prečku da ti bem! u 3 minute oni okrenu rezultat i opet im se sve pokolopi. Ovo je već za popizdit. Zadnji puta kad je neko tak razaro po kvartu, to je bio Wolfsburg pod Magathom, ali čak se niti njima nije tak sve poklapalo...Realno bi bilo da su odigrali X ali pošto BvB danas igra "neralno", ova pobjeda me ništa ne čudi. Velikim koracima Bvb grabi prema naslovu. Kolko će još bodova hapiti prije zimske stanke pitaj Boga. Bayern u ovom trenutku više sigurno nije glavni konkurent za naslov nego to mora biti LUZERkusen koji prvu tekmu poslije zimske stanke igra protiv BvB-a...

Auf gehts BvB! :(
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 22 stu 2010, 12:05

anton 1983 napisao:
Auf gehts BvB! :(

Auf gehts X
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 25 stu 2010, 19:48

Trener Borussije Dortmund Jurgen Klopp spreman je da produži ugovor s liderom Bundeslige do 2014. godine.

Četrdesettrogodišnji stručnjak briljira u ovoj sezoni. Nakon 13 kola Borussia ima sedam bodova prednosti nad drugoplasiranim Mainzom, a 14 bodova više od branitelja naslova Bayerna.

Klopp ima ugovor do juna 2012. godine.

"Obje strane to žele, moramo još usaglasiti detalje", izjavio je Kloppov menadžer Marc Kosick za magazin Kicker.

Očekuje se da ugvoor bude potpisan do kraja godine.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la FCB m@niac » 26 stu 2010, 13:24

Ova Borussia šugava nas tere sve po redu u ligi, a u europi tek treća u skupini sa 5 bodova.....ima još teoretske šanse za prolazak, al sevilja mora dobit PSG...a mislim da neće...pas mater... :neee:

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Hare_bvb » 26 stu 2010, 16:00

Pozdrav žutarima (ak' ih ima)! :mrgreen:

Ima da demoliramo M'gladbach sutra. 8-)
Nur der BVB!!!!
Hare_bvb
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la anton 1983 » 26 stu 2010, 16:01

Pravila znate - podjebavanje i međusobna zajebancija je dopuštena. Morete se i posvaditi, samo mi se molim vas nemojte vrijeđati međusobno da ja moram izigravati šerifa.

Pozdravimo konkurenciju i zaželimo im nesereću! :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Hare_bvb » 26 stu 2010, 16:06

anton 1983 napisao:Pravila znate - podjebavanje i međusobna zajebancija je dopuštena. Morete se i posvaditi, samo mi se molim vas nemojte vrijeđati međusobno da ja moram izigravati šerifa.

Nas jedino nesreća može i zaustaviti. :lol:

Mislim da će čika Skibbe sutra jamiti bod u Munchenu. 8-)
Nur der BVB!!!!
Hare_bvb
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la anton 1983 » 26 stu 2010, 16:10

Teško da će se to dogoditi, ipak Bayern ima problema u gostima a ne u domačim tekmama. Više se ti trebaš brinuti o BvB-ovoj tekmi sa "2." Borussijom...Možda baš vaš bivši igrač dobi ideju da vam ga metne. Pričam naravno o Reusu..Iskreno nesreća se već jedanput mora i BvB-u dogoditi jer ste ove godine imali preveč sreće. S tim da kažem i ovo - BvB će kiksati kada će to ljudi najmanje oćekivati, pa zašto ne onda protiv Gladbacha? 8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 26 stu 2010, 16:12

Hare_bvb napisao:
anton 1983 napisao:Pravila znate - podjebavanje i međusobna zajebancija je dopuštena. Morete se i posvaditi, samo mi se molim vas nemojte vrijeđati međusobno da ja moram izigravati šerifa.

Nas jedino nesreća može i zaustaviti. :lol:

Mislim da će čika Skibbe sutra jamiti bod u Munchenu. 8-)

haha
sad si faca a? Rasturate sve po redu...al sutra će te najebat...M'gladbach će vas pojesti... :hehe:

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Hare_bvb » 26 stu 2010, 16:18

anton 1983 napisao:Teško da će se to dogoditi, ipak Bayern ima problema u gostima a ne u domačim tekmama. Više se ti trebaš brinuti o BvB-ovoj tekmi sa "2." Borussijom...Možda baš vaš bivši igrač dobi ideju da vam ga metne. Pričam naravno o Reusu..Iskreno nesreća se već jedanput mora i BvB-u dogoditi jer ste ove godine imali preveč sreće. S tim da kažem i ovo - BvB će kiksati kada će to ljudi najmanje oćekivati, pa zašto ne onda protiv Gladbacha? 8-)

Meni se ovo mota po glOvi cijelu sedmicu. Ali realno, odbrana im je dno dna bez Čupe, tako da očekujem 2-3 komada u njihovoj mreži. :P

Frankfurt je znao uzeti bodove u Munchenu. Oka Nikolov ima običaj da se razbrani na Alinazu. :mrgreen: Frankfurt je neugodan tim, vođen odličnim taktičarem, a imaju potencijal da uzmu bodove na svakom terenu u BL. Ja idem na kartu uzdrmanosti Bayernovih igrača uslijed mutavog poraza u Rimu. Usput, i Frankfurt se mora čupati za debakl protiv SAPenheima. :lol:
Nur der BVB!!!!
Hare_bvb
Redoviti član
Redoviti član

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi