(23/11/2010) AS Roma - FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (23/11/2010) AS Roma - FC Bayern München

PostPostao/la nele-BHF » 24 stu 2010, 13:58

Haha, šta vam je ljudiii ?? Jestel vi svjesni da smo mi njih razbili prvo poluvrijeme, i da smo ih pustili drugo ? :lol:

Ovo je bila zajebancija bola. Da smo morali pobjediti, završilo bi 0-4 , eventualno 1-4 :lol:

Ja sam one postove pisao na poluvremenu, tada me niste citirali :lol: Za drugo poluvrijeme je i druga priča :D

Naravno sve je ovo ok što pišete, i svi dobro znamo gdje problem. A najbolje to zna i Gaal i uprava i igrači :)

Zamislite da mi sada imamo našeg Lucia, ili nekog sličnog, tipa Alex, pa i Nemanja :$ Mi bi imali možda samo jedan poraz u BL a ovu lp bi razbili samo tako :D
:naprijed: :naprijed: :navijac: :navijac: :avogp1: :avogp1:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la nele-BHF » 24 stu 2010, 14:46

Jao ne kupimol' dva stopera, ili stopera i beka, bit će jebenoo :lol:

Evo baš gledam ko bi nam mogao doću budemol prvi u grupi :D

Tottenham/Inter

Valencia

Kopenhagen

Marseille

Milan

Arsenal

:D Auu, možemo i dobro proći, al možemo i zaribati na početku odma, što nam nikako ne odgovara :D
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la FCB m@niac » 24 stu 2010, 15:30

Intera mi daj..jbm li ti sunce...
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la mladjo_dj » 24 stu 2010, 15:47

nele-BHF napisao:Haha, šta vam je ljudiii ?? Jestel vi svjesni da smo mi njih razbili prvo poluvrijeme, i da smo ih pustili drugo ? :lol:

Ovo je bila zajebancija bola. Da smo morali pobjediti, završilo bi 0-4 , eventualno 1-4 :lol:

Ja sam one postove pisao na poluvremenu, tada me niste citirali :lol: Za drugo poluvrijeme je i druga priča :D

Naravno sve je ovo ok što pišete, i svi dobro znamo gdje problem. A najbolje to zna i Gaal i uprava i igrači :)

Zamislite da mi sada imamo našeg Lucia, ili nekog sličnog, tipa Alex, pa i Nemanja :$ Mi bi imali možda samo jedan poraz u BL a ovu lp bi razbili samo tako :D
:naprijed: :naprijed: :navijac: :navijac: :avogp1: :avogp1:

mozda i je ali klub poput BAYERNA si ni u snu ne smije dopustiti da nakon rezultata od 2:0 i dobivene tekme izgubi 3:2
I neznam bas da je to zajebancija nama se takve stvari u zadnje vrijeme precesto dogadaju.
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la JOŠKO » 24 stu 2010, 16:26

Nakon ove utakmice valjda je jasno i debilima iz uprave da ovako više nejde.
Obrana je kriva za poraz.Upropaštena je sezona u Bundesligi jer će teško ovakvim igrama da se bore za prva 3 mjesta koja vode u CL.Nemogu nikoga dobiti a i ako zabiju koji gol onda obrana popije gol više. :?: :?:
Ovaj poraz boli jer je utakmica izgubljena na kon vodstva od 2-0 i pritom to su šugavi žabari...Razočaran sam totalno.Gaal je uspio uništiti sezonu u suradnji sa škrtom i nesposobnom upravom.
Gnojten i Mićo poliglota su odavno trebali dobiti nogu iz kluba..Ovako su skupi promašaji. icon_hy
JOŠKO

PostPostao/la CroCHEF » 24 stu 2010, 16:40

a prije 2-3 godine su isto bili skrti?
sad su odma skrti posto nisu nista kupili... nevjerujem

u suradnji sa škrtom i nesposobnom upravom
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 24 stu 2010, 19:45

Najgore je to kaj smo mi sebi od nebitne utalmice napravili možda i najbitniju utakmicu u sezoni. Sada je sve nekako izašlo na vidjelo i nekako je sve puklo. E sad ćemo vidjeti kakve će biti posljedice i ko će to sve masTno platiti..

Sam da se nadovežem na ove glupe komentare o škrtoći - nema ovo veze sa škrtoćom nego je to jedan zoran prikaz glupiranja i kad smatraš da si bolji nego kaj jesi...Ja sam im dosta toga oprostio, pokušo shvatiti zakaj su napravili neke poteze pa ih i čak u nekima podržavao, reko ajde da probamo, ali ovo je prevelika greška i uprave i trenera...

I znam da sam jednom ovo pitanje bio postavio. Kako ih nije bilo strah ne potrošiti niti kune? To mi nikada neće ući u glavu!!! Pa znate i sami kad ste igrali bilo kojeg menađera i kad ste smatrali da imate savršenu ekipu i ako ste taman sve živo osvojili, ako je bilo para doveli ste nekog jer se to MORA! :neee:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 24 stu 2010, 20:00

A još kad vidiš da isti igrači uništavaju tim, konstantno prave kardinalne greške, brukaju ime Bayern, onda to stvarno prelazi sve granice.

Dok Bujten i Demicelis igraju u Bayernu, ja majke mi NE MOGU više voliti Bayern kao prije. Jednostavno ne mogu !!!
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 24 stu 2010, 20:01

Al kako niko od vas ne pljune po onom Tymo Ghnoju!!! Em nas je sjebo jučer, em nas je sjebo protiv Gladbacha, mater mu glup!!! :neee:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 24 stu 2010, 20:20

anton 1983 napisao:Al kako niko od vas ne pljune po onom Tymo Ghnoju!!! Em nas je sjebo jučer, em nas je sjebo protiv Gladbacha, mater mu glup!!! :neee:

kad je jebeni defenzivac koji moa igrat playmakera, i naravno da ga onda ovaj prebeži ko smrada...možda je malo kriv, al da se baš po njemu treba pljuvat..nebi reko. Po meni ga treba stavit na stopera.. :?

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 24 stu 2010, 20:23

FCB m@niac napisao:kad je jebeni defenzivac koji moa igrat playmakera, i naravno da ga onda ovaj prebeži ko smrada...možda je malo kriv, al da se baš po njemu treba pljuvat..nebi reko. Po meni ga treba stavit na stopera.. :?

On je direktan krivac za 1:2 i zato je i Roma okrenula tekmu. Njegova bit na terenu je da ruši igrače koji idu u kontru ili da radi tzv. profesionalni faul. Skužil sam da je on u tome jako loš i to mi se gadi, to prezirem. Da je jučer Bommel bio na terenu, Menez bi završio u reklamama, a Bommel bi se zbog svoje nevine facice izvukao kod suca i nebi dobio niti žuti karton!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 24 stu 2010, 21:03

anton 1983 napisao:On je direktan krivac za 1:2 i zato je i Roma okrenula tekmu. Njegova bit na terenu je da ruši igrače koji idu u kontru ili da radi tzv. profesionalni faul. Skužil sam da je on u tome jako loš i to mi se gadi, to prezirem. Da je jučer Bommel bio na terenu, Menez bi završio u reklamama, a Bommel bi se zbog svoje nevine facice izvukao kod suca i nebi dobio niti žuti karton!

Ovo deeeeeeefinitivno nitko ne može znati na ovom svijetu, možda samo dragi Bog. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la FCB m@niac » 24 stu 2010, 21:23

anton 1983 napisao:
FCB m@niac napisao:kad je jebeni defenzivac koji moa igrat playmakera, i naravno da ga onda ovaj prebeži ko smrada...možda je malo kriv, al da se baš po njemu treba pljuvat..nebi reko. Po meni ga treba stavit na stopera.. :?

On je direktan krivac za 1:2 i zato je i Roma okrenula tekmu. Njegova bit na terenu je da ruši igrače koji idu u kontru ili da radi tzv. profesionalni faul. Skužil sam da je on u tome jako loš i to mi se gadi, to prezirem. Da je jučer Bommel bio na terenu, Menez bi završio u reklamama, a Bommel bi se zbog svoje nevine facice izvukao kod suca i nebi dobio niti žuti karton!

Istia, vidlo se točno kak je tymo dosta kriv za 1 gol cigana, al ako pratiš dalje vidiš da ga je Tymo mogel samo podškalit odzada, a za to bi možda dobio i crveni, a i kasnije nakon 5 metara prepušta Michi da ga on sredi, al naravno ispal je je i on kreten, da bi onda Buyten kroz noge dobio...ak se dobro sećam...

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la CroCHEF » 24 stu 2010, 23:31

izgleda da imamo nove prijatelje ultrase
Slika
Slika
Slika
Slika

i za kraj jedna smijesna

Slika
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la mladjo_dj » 24 stu 2010, 23:41

idesss bome je dosta navijaca doslo svaka cast, a i navijanje je opet bilo dosta dobro :bravo:
oho sklopili smo prijateljstvo i to s po meni jednim od najboljih i najopasnijih navijaca u europi.
a sta je sa ovim zadnjim papirom :roll: :?:
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011