normala napisao:Izašao je Basti Fantasti. Nadam se da nije ništa ozbiljno u pitanju. Van Bommel je ušao u igru. Valjda je LVG konačno shvatio da Van Buyten ne može i ne smije igrati u prvoj postavi. Lik je grozan.

Breno dosta siguran i dobar u odbrani! Samo da ovako nastavi.

mladjo_dj napisao:mulac pa super mario svaka cast na snalazenju u prostoru ali pogledajte vi tu sexualnu frizuru Riberya

ckalja napisao:zadaovoljan sam igrom,samo mi ide na zivce sto se uvijek opuste kad imaju 2 razlike umjesto da potpuno napune mrezu protivnika.

No ajde ove godine dokazuje antonu i Gaalu da je on najbolja 6-ica u ekipi, ali prema NAPRIJED TAKOĐER!(čak i bolji od Bommela koji je to zaboravio igrati)
Buyten... Sve su navijači rekli kad čovjek primi loptu, a kad je ima u nogama to je 1000% protivnikova lopta i direktna krivica za gol. Sramota za instituciju kao što je Bayern da mu igra stopera sada plitki poluprofesionalac.
Radije bi Klosea stavio na stopera pa nek griješi, nego ovoga kojem je posao da nikako ne griješi. 
FCB_general napisao:Tymo rastura samo tako... Žali Bože prošle godine i koliko je vremena potratio na klupi samo...No ajde ove godine dokazuje antonu i Gaalu da je on najbolja 6-ica u ekipi, ali prema NAPRIJED TAKOĐER!(čak i bolji od Bommela koji je to zaboravio igrati)
![]()
![]()
![]()
Prva postava njemu i Gomezu je beton, sve osim toga je sakaćenje i trganje bodova momčadi. Breno profinjen u obrani, drago mi ga je vidjeti da će kod nas konačno igrati i ima veeeeliku šansu da se konačno iskaže te se nadam da ga neće nikakva ozljeda uhvatiti više.Buyten... Sve su navijači rekli kad čovjek primi loptu, a kad je ima u nogama to je 1000% protivnikova lopta i direktna krivica za gol. Sramota za instituciju kao što je Bayern da mu igra stopera sada plitki poluprofesionalac.
![]()
![]()
Radije bi Klosea stavio na stopera pa nek griješi, nego ovoga kojem je posao da nikako ne griješi.

mladjo_dj napisao:FCB_general napisao:Tymo rastura samo tako... Žali Bože prošle godine i koliko je vremena potratio na klupi samo...No ajde ove godine dokazuje antonu i Gaalu da je on najbolja 6-ica u ekipi, ali prema NAPRIJED TAKOĐER!(čak i bolji od Bommela koji je to zaboravio igrati)
![]()
![]()
![]()
Prva postava njemu i Gomezu je beton, sve osim toga je sakaćenje i trganje bodova momčadi. Breno profinjen u obrani, drago mi ga je vidjeti da će kod nas konačno igrati i ima veeeeliku šansu da se konačno iskaže te se nadam da ga neće nikakva ozljeda uhvatiti više.Buyten... Sve su navijači rekli kad čovjek primi loptu, a kad je ima u nogama to je 1000% protivnikova lopta i direktna krivica za gol. Sramota za instituciju kao što je Bayern da mu igra stopera sada plitki poluprofesionalac.
![]()
![]()
stojim iza svega ali i Tymo kao i Gomez imaju jos dosta toga za popravit pogotovo Tymo u tocnosti dodavanja lopte dosta puta njegova lopta na blizinu bude presjcena, duge lopte i lopte u prostor su mu fantasticne

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju