Speedy napisao:To ti ne mozes maknuti, moze ti samo admin to skinuti.

Hare_bvb napisao:Speedy napisao:To ti ne mozes maknuti, moze ti samo admin to skinuti.
Koju žrtvu moram prinijeti njegovom visočanstvu da se to dogodi?![]()

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
Hare_bvb napisao:FCB m@niac napisao:Al, ak malo bolje pogledate, vidli bute da ovaj naš žuti član potajno voli Bayern...samo ga sram priznat....pogledajte mu dolje ispod avatara znak -
![]()
![]()
Može li mi neko reć', kako da uklonim ovo.
to se ne mice taj znak je svetinja

mladjo_dj napisao:Hare_bvb napisao:FCB m@niac napisao:Al, ak malo bolje pogledate, vidli bute da ovaj naš žuti član potajno voli Bayern...samo ga sram priznat....pogledajte mu dolje ispod avatara znak -
![]()
![]()
Može li mi neko reć', kako da uklonim ovo.
to se ne mice taj znak je svetinja

Ovo mu je već peti put da je izabaran na tu poziciju.

anton 1983 napisao:I treba reč da je Gotze dobio duplu plaću!Tako kako će te zarađivati, tako će vas i uspjhe više koštati. tako to ide. zato prodat ghnoj + kehla da se napravi prostora za bitne igrače!

Žal mi je kaj ga nema protiv Ukrajinaca ali se veselim izostanku protiv Nurnberga. lewandovski će sada morati pokazati od ćega je napravljen. Pogreške da oni hoće nemogu biti skupe! Lucas Ramon napisao:Bavarian napisao:Lucas Ramon napisao:Pa samo u Bayernu imaju 2-3 bolja napadaca od Gomeza
Ti rece nisi dosao da provociras ?!
Taj tvoj slunto ne moze kopacke da cisti Gomezu koji je trenutno jedan od najboljih u Europi,a za bundesligu da ne govorim
Pa ako ti smatras da je on toliko dobar onda ova moja izjava moze da bude samo kompliment![]()
A necu da ulazim sad u raspravu Lucas-Mario posto nije odgovarajuca tema...nekom drugom prilikom
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
anton 1983 napisao:Barriosa nema dva tjedna!Žal mi je kaj ga nema protiv Ukrajinaca ali se veselim izostanku protiv Nurnberga. lewandovski će sada morati pokazati od ćega je napravljen. Pogreške da oni hoće nemogu biti skupe!

Vrati se na: Bundesligaški klubovi
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost