(04/12/2010) Schalke 04 vs. FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (04/12/2010) Schalke 04 vs. FC Bayern München

PostPostao/la UltrasMentalita » 06 pro 2010, 13:50

Nadam se i ja da mu je zadnje u Bayernu i naravno da mu se treba zahvaliti ma kakav igrač bio
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la effe__sa » 06 pro 2010, 16:25

van bommel je meni uvijek bio jedan od drazih igraca jer je pravi vodja tima i u nekim utakmicama nam je falio...protiv schalkea je stvarno pretjerao, desi mu se to ponekad...ja volim njegovu ostrinu al treba nekad granice imat, bas laktom se razmahivat okolo kada za to nema prijeke potrebe je bezvezna stvar totalno....neka on odigra svakako do kraja sezone i vidjet cemo od kolike je koristi ....a na kraju treba skontat dal da jos produzi bar jednu sezonu il da to bude kraj....vidi se da su ga godine sustigle, al sta god ko pricao van bommel je uvijek bio jako bitan za bayern
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 06 pro 2010, 17:16

Samo ću jedno reći, Mark kao karakter dobar, kao igrač ne.
Dobar u tom smislu da nam fali takvih prgavaca, autoriteta, kojih smo u prošlosti imali na pretek.
Kao igrač je odsvirao svoje, na kraju sezone mu se lijepo zahvaliti i ćus.

Što se tiče utakmice sa rudarima, još ne mogu da dođem sebi. Prvo poluvreme više nego dobro, ali zato nakon nesretnog primljenog gola u nastavku slijedi pad, koji mi je neobjašnjiv.
Prošlu sezonu smo redovno primali prvi gol, u ovoj se dešavaju nevjerovatno padovi u nastavku utakmice.

Možda stvarno fali više tih tkz. karaktera, da nabriju ekipu, da se do kraja ne predaju. Sve nekakve curice, previše tiho, svako gleda sebe, nema previše identifikacije sa samim klubom...
gdje su te emocije, koje smo nekoć gledali, ljubljenje dresa i sl. stvari. neki moraju rasen fressen da bi zaslužili nositi sveti dres.
Lizarazu
Bixente

Prethodni

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011