Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la anton 1983 » 13 pro 2010, 14:37

Speedy napisao:Pa pogledaj ti samo tu veznu liniju, to je preofanzivno i kad igras na Allianz Areni. S takvom vezom si odmah na pocetku osuđen na propast. Sto se Dzeksona tice, vidim da cu te morati par puta zasamarati jer siris krive informacije. :mrgreen: Za mene je idiotizam za njega pljunuti 40 milja s obzirom kad vidis kakva nam je obrana. Ima tu precih stvari za rjesavati nego dovoditi napadaca...

jest, al mi to oćemo, mi oćemo bit "ŠVAPSKA BARCA sa NIZOZEMSKIM ŠTIHOM" 8-) Kaj se tiće Džeksona, brijem da smo mi nejga na ljeto zakaparili, u tom i je kvaka, pa znaš i sam da smo gomezu tražili novi klub. No bumo vidli, ja brijem da je tak ;)

Uostalom, zaspamali smo temu za popizditi! :smile30:

Ko ga jebe, glavno da udaramo :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 13 pro 2010, 15:09

Nema veze što smo preofanzivni, pa bolje je i pobjediti 3-2. nego 1-0 :D
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 13 pro 2010, 16:20

nele-BHF napisao:Nema veze što smo preofanzivni, pa bolje je i pobjediti 3-2. nego 1-0 :D

Ali ostat ćemo kratki za trofeje, kao što je Werder to svih ovih godina. :? Jaka igra naprijed, ali opet se porazi dogode. Mi ne smijemo gubiti. Moramo obranu novu napravit, pojačat je i u sredini terena imati jednog razarača protivničke igre ala Tymo. Vidal bi bio prava stvar. :bravo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 13 pro 2010, 17:48

FCB_general napisao:
nele-BHF napisao:Nema veze što smo preofanzivni, pa bolje je i pobjediti 3-2. nego 1-0 :D

Ali ostat ćemo kratki za trofeje, kao što je Werder to svih ovih godina. :? Jaka igra naprijed, ali opet se porazi dogode. Mi ne smijemo gubiti. Moramo obranu novu napravit, pojačat je i u sredini terena imati jednog razarača protivničke igre ala Tymo. Vidal bi bio prava stvar. :bravo:

Heehe, da, upravu si. Ali ja samo odgovaram na ono vaše "preofanzivni smo", jer se meni ne čini tako :) I ptice znaju da nam treba stoper i lijevi bek da pojačamo odbranu :)

Neki dan čitam Santon ne zadovoljan u Interu i želi da ide. Mali ima 19 godina a izgleda kao zvjer. Inače je lijevi bek, a u defanzivi je bedem. Ne znam jel se sječate one tekme kad su igrali protiv Man utd, kada je Ronaldo nastupao za Đavole, kada ga je malac sa , tada , 18 godina, strpao u džep. To je i Ronaldo rekao poslije tekme :)
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la cruz » 13 pro 2010, 17:53

prošlog sam ljeta čuo da su se Neuer i Jacko već dogovorili s Bayernom...

većina vas ste mi govorili "e da bar..." ili "iz tvojih usta u Božije uši..."

sad anton kaže da je to vjerojatno već riješeno...

a vi ste odjednom brutalno skeptični.... :roll:

šta je reć?!

dalje,

Kroosa se vježba za 6icu? :roll:

ne mora značiti!

kad se Robben oporavi Kroos ti neće zaigrati na 6ici... ni na 10ki a ni na sedmici.... van bommel 6ica, Müller iza špice, a Ribery na svom tronu

kad van bommel ode onda će se opet možda razmišljat o kroosu na 6ici, ali tada će svakom biti draži Tymoschyuk za tu poziciju, a i Vidal bi MOOOOŽDA mogo imati prednost nad Kroosom.... :roll: ;)

dalje,

Jacko ili Gomez?

:haha: :haha: :haha:

Gomez je Gomez, ali Jacko je Jacko!

nisam Bosanac ali ja osobno obožavan tog igrača!

Gomeza respektiram, ali svak zna moj stav glede Gomeza.. ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivicaolic » 13 pro 2010, 18:41

neznam ljudi, svasta je moguce, al da se mene pita ja bi volio bayerna u buducnosti gledat vako:

----------Gomez

Ribery---Muller---Robben

------Tymo---Schweini

XXX---XXX---XXX---Lahm

----------Neuer

XXX su neke nove zvijeri! :) i onda bi mogli razmisljati o LP
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la mladjo_dj » 13 pro 2010, 19:03

nele-BHF napisao:
FCB_general napisao:

Heehe, da, upravu si. Ali ja samo odgovaram na ono vaše "preofanzivni smo", jer se meni ne čini tako :) I ptice znaju da nam treba stoper i lijevi bek da pojačamo odbranu :)

Neki dan čitam Santon ne zadovoljan u Interu i želi da ide. Mali ima 19 godina a izgleda kao zvjer. Inače je lijevi bek, a u defanzivi je bedem. Ne znam jel se sječate one tekme kad su igrali protiv Man utd, kada je Ronaldo nastupao za Đavole, kada ga je malac sa , tada , 18 godina, strpao u džep. To je i Ronaldo rekao poslije tekme :)

pa i nas Jüllich je protiv jednog Ronalda bio fenomenalan (utakmica nije bila od velikog znacaja) ali ipak odigrati onako protv Ronalda nije mala stvar tako da bih onda u tom slucaju rade njega forsiro nego kupovo Santona...
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 13 pro 2010, 19:11

mladjo_dj napisao:pa i nas Jüllich je protiv jednog Ronalda bio fenomenalan (utakmica nije bila od velikog znacaja) ali ipak odigrati onako protv Ronalda nije mala stvar tako da bih onda u tom slucaju rade njega forsiro nego kupovo Santona...

Da... Samo ovaj je igrao desno, a Ronaldo lijevo. ;) Jüllich ne igra lijevo, barem koliko sam primjetio. Može igrati DMC, MC, MR, DR, WBR. Vjerujem da bi mogao i lijevu stranu, a sad da li je to pametno ili ne... To će netko drugi pokazati ako ga stavi tamo. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lizarazu » 14 pro 2010, 10:22

Speedy napisao:
Bavarian napisao:Iako sam bosanac i sve to,meni je Gomez bolji napadac od Dzeke :D

:shock:

Ti si onda posebna sorta, jedan od rijetkih susjeda koji ne baca "drkicu" na Dzeksona, mozda i jedini! :smile10:

Da znaš koliko ih ima što više vole da Gomez igra u Bayernu ne bi tako pričao. :D
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Red passion » 14 pro 2010, 13:27

stinkfinger napisao:
Speedy napisao:
Bavarian napisao:Iako sam bosanac i sve to,meni je Gomez bolji napadac od Dzeke :D

Ti si onda posebna sorta, jedan od rijetkih susjeda koji ne baca "drkicu" na Dzeksona, mozda i jedini! :smile10:

Da znaš koliko ih ima što više vole da Gomez igra u Bayernu ne bi tako pričao. :D

E jeste stvarno... Pa ne veliča svaki Bosanac svoje uvijek i da je svaki 200% subjektivan. Ima onih koji ne misle i ne gledaju to tako, ali istina je da su manjina. :lol: :lol: :lol:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Francky boy » 14 pro 2010, 15:00

FCB_general napisao:
stinkfinger napisao:
Speedy napisao:

E jeste stvarno... Pa ne veliča svaki Bosanac svoje uvijek i da je svaki 200% subjektivan. Ima onih koji ne misle i ne gledaju to tako, ali istina je da su manjina. :lol: :lol: :lol:

Isto kao što Hrvati od Modrića,Eduarda,Olića ...prave božanstva.Isti mentalitet isto maslo.Dzeko je dobar igrač, ali vala svi ga pregone kad je on u pitanju.Meni su lično dojadile špekulacije u vezi njegovog transfera.Ja recimo drkicu bacam na Asmira Begovića.Momak je vjerovatno najperspektivniji golman Premiershipa.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Red passion » 14 pro 2010, 16:24

Francky boy napisao:Isto kao što Hrvati od Modrića,Eduarda,Olića ...prave božanstva.Isti mentalitet isto maslo.sanacBo je dobar igrač, ali vala svi ga pregone kad je on u pitanju.Meni su lično dojadile špekulacije u vezi njegovog transfera.Ja recimo drkicu bacam na Asmira Begovića.Momak je vjerovatno najperspektivniji golman Premiershipa.

:bravo:

Pa je... Ti ne možeš vjerovati da svaki dan na naslovnicama net.hr novi članak o Luki Modriću. Čovjek niti uništava sve do reda ekipe, reda po 3-4 asista na utakmici ali on je tu. No nema tu pomoći, osim hladno ignorirati, a ljudi počinju shvaćati da su to budalaštine jer ne možeš jednostavno svaki dan dizat nekoga u nebesa. U Njemačkoj je to gotovo tako s Neuerom. Svaki dan nešta samo Neuer-Bayern... :doh: :doh: Toliko je dosadan postao da ga čovjek stvarno ni ne želi vidjeti. Baš kao i Dzeko. Jednostavno s većom količinom sve više odbojno i odbojno.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Speedy » 14 pro 2010, 16:38

Francky boy napisao:Isto kao što Hrvati od Modrića,Eduarda,Olića ...prave božanstva.

To ti je nas balkanski mentalitet. Meni se dize kosa na glavi kada citam clanke u nasim medijima. Zato ih u zadnje vrijeme i izbjegavam u sirokom krugu!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la CroCHEF » 14 pro 2010, 23:52

Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 15 pro 2010, 10:54

Neka otiđe samo da ga ne gledam više.....Luis Gustavo :?: :!:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi