1/4 finale LP - FC Bayern - Barcelona

Re: Mogući protivnici Bayerna u LP

PostPostao/la anton 1983 » 20 ožu 2009, 12:33

ankujund napisao:ne mozes se ti njima branit tako,igrat bunker....s kim ces igrat bunker? nema sanse igrat tako protiv njih,uvalit ce ga oni,to su igraci poteza,svaku rupicu ce iskoristit a stas' onda

neće ako znaš, baš tako protiv njih treba igrat - iz kontre ih ubit - pogle MUTD prošle sezone...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Haris » 20 ožu 2009, 12:34

AUH! :shock: To je bila moja prva reakcija. Nekako je Barcelona bila tim kojeg baš nisam očekivao protiv nas.

Ali, šta se može. Tako je kako je. Ono što bih ja definitivno napomenuo, barem iz ličnog mišljenja, je da se protiv Barcelone ne možeš braniti. Nema teorije! Ako hoćemo pokušati proći, onda ih napast od počćetka. Pa nek bude 10-10 nakon 180 minuta. Njihova odbrana se da vrlo lahko iskontrirat, imaju golmana sklonog kiskevima i općenito igraju veoma napadački i defanzivno uopšte ne rade neki posao. Tako da, ići im probat utrpat kolko možemo, ionako smo navikli da primamo golove od kojekakvog bundesligaškog smeća, zašto bi se onda trebali nadat da ćemo se odbranit protiv Barcelone. Napad je najbolja odbrana!
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la ankujund » 20 ožu 2009, 12:35

The Scarface napisao:Pa ja već sad vidim šta će Messi radit Michi o statku obrane koja je ove godine kriminalna.

zato i govorim da me strah bunkera kad su oni svi skloni pogreskama
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 20 ožu 2009, 12:39

e haris može pitanje kak bi ti to napado i kontriro ih odjedanput? Pa to nije moguće :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 20 ožu 2009, 12:41

anton 1983 napisao:e haris može pitanje kak bi ti to napado i kontriro ih odjedanput? Pa to nije moguće :D

To sam se i ja zapita kad sam pročita njegov post.

Triba se ugledat na Pool i ManU i tako odigrat. Valjda će Vasquez smislit koju dobru taktiku.

Imam još jednu varijantu. Da Van Bommel ozljedi Messija u prvoj minuti. Izdržat ćemo valjda sa 10 igrača nekako.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Haris » 20 ožu 2009, 12:47

Pa nemojte shvatati kontriranje i napadanje odjednom. Ja sam za to da se mi ne branimo nego da igramo da dadnemo gol. Ali isto tako, treba obratiti pažnju i svaku priliku za kontra napad iskoristiti. Pa ne znači ako ćemo mi planirati napadačku taktiku da nećemo jednom doći u situaciju da nas Barca okruži i napadne i da se tako stvori par prilika za kontru. :lol: A zašto posebno naglašavam te kontre i njihovo iskorištavanje, pa zato što u ovoj sezoni ne znamo složit dobre kontre ni nekoj slabijoj ekipici. Dakle, poradit na tome i iskoristiti takve prilike kad nam se ukažu jer je Barca u tome slaba. Ali, naravno, ne ići na to da se branimo 90 minuta i samo tražimo priliku za kontru.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la ankujund » 20 ožu 2009, 12:55

The Scarface napisao:Triba se ugledat na Pool i ManU i tako odigrat.

al to su takve ekipe..pogledaj samo imena igraca u ekipi.imaju 1-2 zvijezde koje igraju napraid i sve ostalo neki igraci "livi",objektivno ne spadaju u igrace koje bi svaki klub pozelio,al oni su ih napravili strojevima,trci-radi,male crnce od njih napravili :cool: i oni igraju tako godinama u svim ligama i nauceni su tako igrati i zato je nemoguce igrati takvu taktiku kad mi nemamo 2 a kamoli 10 igraca koji se znaju braniti,ne mozes ti natirat Riberya da ga svako drugi napad vidis u nasem 16-rcu kako trci na messiem

oni imaju svoj sustav igre,koji godinama i godinama uigravaju,a isto tako i mi svoj i barca svoj...naravno da se mora igrat prejebena obrana,to ne treba ni govorit,al ja ne bi odustajao od naseg stila igra,razmisljanja o nogometu,jer ako ti jednu napadacku ekipu,koja uvik tako igra,natiras da se brane 90min to ce bit raspad..

najbolje ih je pustit da igraju ono sta znaju igrat i onako kako su navikli,pa sta nam bog da.bolje poginit muski,nego umrit ko p*zda :navijac:
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nokia » 20 ožu 2009, 14:22

Jebo ovo, ja sam htio manu :D
Bice gusto, dobro je sto igramo prvu u gostima, a i ako prodjemo, slijede jos gore utakmice izmedju bilo ko da prodje; il celzi il pool. A fucking manchester je vec u finalu, to je bar jasno ko dan.
nokia

PostPostao/la FCB m@niac » 20 ožu 2009, 20:33

Ljudi kaj velite na ovu postavu

Rensing

Van Buyten----Lucio-----Demichelis

Lahm-----Zerobi-----Bommel-------Ribery

?
Klose-----Toni------Poldie

Znam da je Klose ozljeđen, pa vas pitam ko bi ga zamjenio
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la ankujund » 20 ožu 2009, 21:12

ribery ide naprid,messi napada po desnoj strani,znaci ostaje messi na micha,sto u prijevodu znaci ruganje da cemo se i mi smijat
buyten na henry-a....samo to gledajuci,rezulatat 0:3 u startu za barcu...lahm mora cuvati messia,a neki dobar bocni igrac(od kadra kojeg imamo) na henry-a,dovoljno je jedan cisti stoper u ekipi,ostali moraju bit brzi
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Haris » 20 ožu 2009, 22:31

Prvo se strpit malo pa eventualne sastave planirati malo bliže datumu utakmice. Svašta se može dogoditi u naredne dvije sedmice, pogotovo tokom ovog reprezentativnog kola koje slijedi iduće nedjelje.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 21 ožu 2009, 10:34

Znate kaj mene najviše jebe - kaj si ja nemrem zamislit da mi mođemo proć Barcu - jednostavno moj mentalni sklop to nemre pokopčat da ga jebeš. Valjda se sada do tekme svaki dan trebam ujutro zbudit i ponavljat si Bayern može proč Barcu - jer ja si to moram bar moć zamislit!!!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Kobass » 21 ožu 2009, 13:44

Uopče ne znam kaj da kažem na ovo. Kad tad je trebalo naletiti na nekog takvog. Jebena barcelona, kako me iritira taj klub :neee: Već mi svi ovdje "navijači" barcelone likuju kako će ih samljeti :neee: :neee: :neee: :neee: :neee: :neee: :neee: :neee: Zato treba ovo proći. Problem? KLOSE :doh: . Trenutno niš pametnije nemrem napisati...treba pogledat kaj će se događati do tekme.
Kobass

PostPostao/la anton 1983 » 21 ožu 2009, 13:51

Pa di si ti SIS KKobass , nema te ko britve u zatvoru!!!!

Pod hitno nam treba post od bavarca jer ovaj pesimizam je užas! :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nokia » 21 ožu 2009, 15:02

Kako god okrenes, bolje Barca nego L'pool. Ovako ako ispadnemo, ispascemo casno i zato sto ce oni vjerovatno bit bolji, L'pool bi kao i obicno uz "malu" pomoc sudije i "jako malo srece" utrpao 2-3 sugava komada i bila bi nam opet pusiona.
nokia

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga prvaka 2008/09