22 kolo Bayern München : 1899 Hoffenheim

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: 22 kolo Bayern München : 1899 Hoffenheim

PostPostao/la UltrasMentalita » 13 vel 2011, 00:06

anton 1983 napisao:
FCB m@niac napisao:Mene sam jebe kaj igrači poput seljačine ibizevića i šimuniča žele sam sjebat protivnikove igrače...

joe mi spada među najodvratnije igrače koja sam poznavao, kod mene je imao mali plus sam zato kaj Hrvat, ali inače mi se nadprosječno gadi! :neee: Sva sreća da nije došao u bayern!

Koji je bola vama k..... pa serete po Jou tako :neee: :neee: :neee: :neee:
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la Red passion » 13 vel 2011, 01:12

CroCHEF napisao:@stinkfinger... od sad ti otvaras teme!!!!!!!!!

btw, od ove godinem imamo hrpu nadimaka (fc krankenhause i tako) i ovo je zadnji
Slika

Robben je upravo ono što su Messi i Ronaldo. Čak bi rekao da Robben je toliko lud igrač da voli se zaletjeti u 3-4 igrača kad ide prema golu, a to zna i riješavati olakotno. :mrgreen: :mrgreen: Loptu mu je jako teško iz nogu izbiti jer je uvijek brži od protivnika iako sam protivnik zna šta bi trebao napraviti.
Jedino čovjek u karijeri nije imao zdravlja ko prošle sezone u Bayernu i onu zadnju sezonu u Realu što je jako dobro odigrao. Već bi on bio u krugu Zlatne lopte, a i pitanje je gdje bi on danas bio od Bayerna da je bio stalno zdrav. :roll:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivicaolic » 13 vel 2011, 02:01

UltrasMentalita napisao:
anton 1983 napisao:
FCB m@niac napisao:Mene sam jebe kaj igrači poput seljačine ibizevića i šimuniča žele sam sjebat protivnikove igrače...

joe mi spada među najodvratnije igrače koja sam poznavao, kod mene je imao mali plus sam zato kaj Hrvat, ali inače mi se nadprosječno gadi! :neee: Sva sreća da nije došao u bayern!

Koji je bola vama k..... pa serete po Jou tako :neee: :neee: :neee: :neee:

joe je bog! pa nije nogomet balet. treba tuc kad neko pleše oko tebe :D
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la ivicaolic » 13 vel 2011, 02:07

FCB_general napisao:
CroCHEF napisao:@stinkfinger... od sad ti otvaras teme!!!!!!!!!

btw, od ove godinem imamo hrpu nadimaka (fc krankenhause i tako) i ovo je zadnji
Slika

Robben je upravo ono što su Messi i Ronaldo. Čak bi rekao da Robben je toliko lud igrač da voli se zaletjeti u 3-4 igrača kad ide prema golu, a to zna i riješavati olakotno. :mrgreen: :mrgreen: Loptu mu je jako teško iz nogu izbiti jer je uvijek brži od protivnika iako sam protivnik zna šta bi trebao napraviti.
Jedino čovjek u karijeri nije imao zdravlja ko prošle sezone u Bayernu i onu zadnju sezonu u Realu što je jako dobro odigrao. Već bi on bio u krugu Zlatne lopte, a i pitanje je gdje bi on danas bio od Bayerna da je bio stalno zdrav. :roll:

ma kakav messi, da smo osvojili LP i da je dao gol u finalu svjetskog kad je isao 1 na 1 bio bi proglasen najboljim igracem na svijetu 100%. vjeruj da bi i robben davao po 30 golova po sezoni ko messi da imamo xavia koji ce mu davat lopte da on moze samo trpat. eee da ga nejebu ozljede...
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la anton 1983 » 13 vel 2011, 10:57

Kaj se tiće Joea ja ga nevolim i niko mi nemože ništa :mrgreen:

A kaj se tiće Robbena = DAS SEX...

A kaj se tiće pobjede nad Hoffenheimom, jebiga igrali smo doma :lol: To je tak i onak nebitna tzekma, sad treba vidjeti kaj bu protiv mainza! E to je pitanje i odgovor!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 13 vel 2011, 11:43

Hoffenheimovi igrači nisu mogli spojiti tri točna dodavanja. To najbolje opisuje Bayernovu želju za pobjedom. Koja je to perverzija od utakmice bila. Ne znaš koga da čuvaš Riberyja, Robbena, Mullera, Gomeza, Schweinija... Još s jednim playmakerom u sredini poput Ekicija, Montoliva i Kroosa, Bayern bi rasturao. Samo, važno je kupiti jednog kvalitetnog igrača kao zamjenu za Robberyja jer kad smo kompletni rasturamo, ali kad smo kompletni? Skoro nikad. Jedan Hazaard ili Shaqiri bi Bayernu doio potrebnu širinu.

Ali, ne smijemo se zavaravati, ovo je samo Hoffenheim, pravi test slijedi za 11 dana.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 13 vel 2011, 14:14

Jako zadovoljan tekmom međutim sad hoču trpanje mainza :D
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 13 vel 2011, 14:37

doro napisao:Jako zadovoljan tekmom međutim sad hoču trpanje mainza :D

To se podrazumijeva. Utakmice poput Mainza i Dortmunda koje slijede moraju se dobiti.

Ovdje se baš vidi da nigdje nismo napravili seriju od 3-4 pobjede bez čega teško da se može do 2. mjesta. :|

Isto tako i ostalih 6 po meni će biti pravi ispit ove ekipe koliko će ona moći i da li može.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la UltrasMentalita » 13 vel 2011, 15:09

anton 1983 napisao:Kaj se tiće Joea ja ga nevolim i niko mi nemože ništa :mrgreen:

A kaj se tiće Robbena = DAS SEX...

A kaj se tiće pobjede nad Hoffenheimom, jebiga igrali smo doma :lol: To je tak i onak nebitna tzekma, sad treba vidjeti kaj bu protiv mainza! E to je pitanje i odgovor!

Nije ni čudo što su te ohakali naTM.de :a045: :a045: :a045:
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la CroCHEF » 13 vel 2011, 23:08

Slika

Poruka za kapetana :legendo:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 14 vel 2011, 14:22

nemojte protiv Joe-a, neko ga ne voli, a šta mu ja mogu, meni je to ĆAĆA od igrača - bio...
sad je u godine ušo pa se od njega jedino i mogu očekivati ji-tsu potezi, tako je to kod starih štopera....

što se tiče Robbena i uspoređivanja s najboljim svih vremena (messi), to nije ništa novo, ovako igra otkad je došao u Bayern, tj. kad je zdrav uvijek je bio naš najbolji igrač i uvijek zabija važne golove...

lani smo imali neviđenu sreću u LP (osim lyon) kad smo primali golove ko da ih poklanjamo, ali smo uvijek zabijali više od protivnika, tj. robben ih je zabijao... tada smo se zajebavali "ne može naša obrana primit golova kolko ih robben može zabiti" :)

njegova klasa je neupitna, kad je na terenu on će je i pokazati, ništa novo :bravo: :bravo:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011