Netreba biti ipak tako strog ipak smo konačno nabili u gostima i osvetili se pajacima za poraz kod kuče a da ne pričam o samopouzdanju ipak dali 7 golova i to iz odličnih akcija u 2 tekme
Ja sam super zadovoljan

stinkfinger napisao:odlicna predstava nasih momaka, pobjeda koja ima veliku vaznost.
sve ove koji pljuju po van gaalu pozivam na sijelo u srijedu navecer, gdje ce priznati svoje greske.
Ja samo molim Boga da Hoeneß stjera Rummeniggea i njegovo branjenje trenera, a onda ćemo vidjet belaja pravoga i ko će LvG-a moći spasiti. 

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

mladjo_dj napisao:al pranjic nije cak kod tog gola ni skocio

nele-BHF napisao:Meni ovo uopšte nije smiješno. Neka on rotira čaču svog samo neka pobjedi. Što se mene tiče neka Robbery igra stopera, samo da izvučemo povoljan rezultat iz Milana.
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
Ma ti si papigaFCB m@niac napisao:nele-BHF napisao:Meni ovo uopšte nije smiješno. Neka on rotira čaču svog samo neka pobjedi. Što se mene tiče neka Robbery igra stopera, samo da izvučemo povoljan rezultat iz Milana.
....tako i ja to gledam....![]()
A vi svi koji serete po Gaalu, samo vam morem reć da ste noobovi i da morete Gaalonji lagano polljubiti dupe... poima nemate...

UltrasMentalita napisao:Ma ti si papigaFCB m@niac napisao:nele-BHF napisao:Meni ovo uopšte nije smiješno. Neka on rotira čaču svog samo neka pobjedi. Što se mene tiče neka Robbery igra stopera, samo da izvučemo povoljan rezultat iz Milana.
....tako i ja to gledam....![]()
A vi svi koji serete po Gaalu, samo vam morem reć da ste noobovi i da morete Gaalonji lagano polljubiti dupe... poima nemate...![]()
![]()

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju