evo da kažem kakao je to otprilike izgledalo na terenu jučer...
u prvom poluvremenu smo bili bolji ali nismo materijalizirali svoje prilike : ( Toni sam na Wise-a nakon odbijanca Bastiana,Toni dva puta glavom s 6m u Wisea puca,Poldi-e nakon gužve puca preko vrata,nakon ubačaja Lahm-a umalo auto gol Prodl-a...s druge strane Werder imao te dva šuta uz već spomenutu stativu Pizarra...
igrači u prvom poluvremenu...najviše loptu imao je trojac VanBuyten,Lell i MvB a svi su odigrali ubitačno po Bayern...
Lell izgubio preko nekoliko lopti u napadu i nije zatvarao bok (vraćao se nazad...glumio Ribery-a jučer..

)
vanBuyten započinjao akcije Bayerna a to mu nije u opisu posla...
MvB - 8 krivih dodavanja u pokušaju organizacije napada....
Rensing izravno kriv za 3(TRI) Bayernova gola...(1.napadač iz peterca puca nogom...

,odbijanac Nalda...VanBuyten gleda Lella nigdje

.2. Pizarro 3m iz kosa (mrtvi ugao) zabije u njegov bliži kut...

,3.izlet u prazno i asistencija Rosenberga za 0-5...
u drugom poluvremenu ulaze Oddo i Timbo(izlaze Lell i VanBuyten )i onda kad sam pomislio sad ih imamo

...dobijemo gol i kraj balade iako smo do tog 3gola imali prilike za smanjit vodstvo na 1-2 najmanje...opet slaba realizacija nas je koštala...
evo i statistika tekme pokazuje da je rezultat nerealan...ali nogomet je takav...famagusti su promašili nemoguće nama su zabili što nisu ni mislili da mogu...
i za kraj opet sudac (isti kao s Hsv-om ) nije imao ujednačen kriterij na tekmi...evo pogrešaka njegovih koje su mogle promjenit smjer tekme neke,a neke su bitno utjecale na rezultat po meni...... sudio je isti sudac koji je u 1.kolu dao dva žuta MvB protiv HSV-a u 25 min. A danas mu nije bilo dosta ni 45 da izbaci Baumanna...pitam se zašto?prekršaj Demichelisa nad Pizzarom kod 2gola (Pizza nije ni skočio a ovaj sudi prekršaj iako je Pizzaro napravio most Michi?treće takvih situacija je bilo na n-tu s Tonijem pa mu je sudio kontra prekršaje…onda Diego zapinje za svoju nogu i ovaj sudi Lahm-u prekršaj,Diego s leđa Tonija bez kartona,naldo s dvije noge na Lucu bez kartona,ZeRoberto odnosi loptu vranješu čisto i ovaj sudi prekršaj…
u 2poluvremenu smo se otvorili i to je Schaff znalački kaznio uz pomoć Rensinga...
evo i statistike tekme,komentara i svih važnih situacija...
http://de.eurosport.yahoo.com/fussball/bundesliga/2008-2009/bayern-bremen-239633.htmlhttp://uk.eurosport.yahoo.com/football/bundesliga/2008-2009/bayern-bremen-239633.htmlostaje nam da se okrenemo tekmi u srijedu s Nurnbergom i zaboravit ovaj poraz i naučit iz pogreški koje smo napravili jučer...
Klinsi trreba ostati i ostat će (nismo Real da svako malo mjenjamo trenere

)
Poldie-mora na klupu jer mu je zalaganje na terenu užasno...
Lella treba u pomlatke stavit da igra u 3ligi...
zeRoberta treba više rotirat jer je vidno umoran bio jučer...
bastian mora tražit više loptu...a ne gurat Lellu na bok bez obzira što je uglavnom sam (pitam se zašto?

)
timbo mora igrat u prvih 11 Bayerna...
MvB ako ne popravi se za 50% na klupu...
Resing radit na prekidima dan i noć jer je Juninho i Lyon sve bliže...
toni je upao u malu krizu ali bit će to kratka pauza kao i obično kad je on u pitanju...
dakle idealnih 11 bi ovako izgledalo
1
---3-----6-----5
23---17---24----21
---------31---------
9-----------------18
a kad se vrati Frank Ribery vratit se u 4-4-2 Buyten aus..bastian desno,ribery lijevo i rotirat zeRoberta,MvB i Ottla međusobno ( odmarat )...
eto ako neko ima kakvo pitanje u vezi tekme rado ću mu odgovorit ili neko neslaganje samnom u vezi iste da proćaskamo to...
nije smak svijeta,poraz boli (jeb.2-5) ali mi smo i dalje glavni favoriti za bundesligu i mi ćemo je na kraju i osvojiti...