Speedy napisao:
RASPASOJ! Brijem da se sada po prvi puta i to ozbiljno trese stolica Schaafu! Mozda je napokon doslo vrijeme za neke promjene...

boris_os napisao:Navodno su bacili oko na Kranjčara , sad jel to Totenhemova žvaka da mu nabiju cijenu ili ???
Uglavnom pitanje jel oni imaju tu lovu za Niku ako skupe tu lovu navodno 5 milja funti to bi mogao biti odličan transfer jer Niki bi siguran sam odgovarala Bundesliga .....![]()
![]()
, jebate ne mogu si dovesti Kranjcara jer mu nemaju sta ponuditi... 

anton 1983 napisao:jebote i kluba u kojem moramo tražiti da nam pomogne. no kaj je tu je, ajde BUMEN sve nas iznenadi!

anton 1983 napisao::neee:
Još mi sam treba da Wagner postane kvalitetan igrač, pa da onda još trebam i njega promovirat!!! :agresivan Pa ko će to više!!?!?! Još kaj je najgore švaba je, pa onda to treba raditi na jedan kvalitetam i poseban način!
Na koju foru je BUMEN dobio Nurnberga, sam Bog zna, ali bilo je vrijeme da se i BUMENU otvori! S ovim je BUMEN osigurao ostanak u ligi! SEREMAl na dobrom su putu, valjda su se sad iskalili na Nurnbergu, zbog onog ghnoja Dantea u zadnjoj minuti protiv Gladbacha. JOJ DANTE, još jedan o kojem moram srat! Neće prestat jednostavno!

doro napisao:
Pa Wagner je naše dete
Vrati se na: Bundesligaški klubovi
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju