gegen 
Opet smo u sosu. Nekako je to normalno za ovu godinu, no toliko šokova u jednoj sezoni ipak je previše. Očekivao sam da će ova sezona biti puno teža od prošle i da neće biti toliko uspješna, no nisam oćekivao da će biti baš ovako teška, nisam oćekivao da će tako brzo ponovo doći ovako loša vremena za Bayern. Sezona je promašaj. O osvajanju LP netreba niti razmišljati, nego se nekako moramo skoncentrirati na to i uspjeti u naumu da ostvarimo najminimalniji cilj. Kad je ovakvo stanje u klubu u ovom trenutku bi čak prihvatio ono 3. mjesto koje vodi u kvalifikacije LP-a. Tekma protiv Hannovera nekako nosi težinu kao ona tekma prošle godine kada smo igrali protiv Juvea, poraz znači "smrt"...Čak bi se usudio reči da je sada gora situacija u klubu od one kada smo išli u Torinu zato će ova utakmica biti više nego teška. Mentalno mi smo rastureni i to se vidi na našoj igri. Neznam kak se to dogodilo, ali je. Samopuzdanja kod naših igrača nema, uz adnje dvije tekme igramo neprepoznatljivo. Van Gaal je prisiljen rotirati jer određeni igrači igraju kriminalno. Došlo je toliko daleko da sam ja spreman staviti Kroosa u prvih 11 ispred Schweinija. Riberyu ili Robbenu nebi dao da startaju jer to bi sigurno zbunilo protivnika. Čak bi protiv Hannovera izašao van u formaciji 4-4-2, sa Mullerom i Ribereym ili Robbenom na krilu i Kroosom i Gustavom u sredini terena. Bit će sada jako teško van Gaalu i ekipi u to sam ziher jer moraju smisliti način kako da prvi neprime gol i da taj gol nebude turbo glup tj. da si ga sami nezabijemo...Nebi se sad čudio niti da Buyten starta zbog skoka u prekidima s kojima nas je Schalke uništavao...
Još jedna biti ili ne biti. Već mi ih je pun kurac!
width="960"