O utakmici ne zelim ni komentirati...

Speedy napisao:Ja jednostavno necu moci podnijeti jos jednu sezonu u kupu Uefa!O utakmici ne zelim ni komentirati...

Speedy napisao:Ja jednostavno necu moci podnijeti jos jednu sezonu u kupu Uefa!O utakmici ne zelim ni komentirati...

anton 1983 napisao:Sad nemojte ćekati i dajte mu do danas navečer otkaz jer neće biti bolje - ko je jamio je jamio

Speedy napisao:anton 1983 napisao:Sad nemojte ćekati i dajte mu do danas navečer otkaz jer neće biti bolje - ko je jamio je jamio
Ne znam koliko je pametno dati otkaz u ovom trenutku, smuci mi se kad vidim koji su moguci nasljednici LvG-a! A
.... Imati vrhunskog predsjednika, vrhunskog menadzera, vrhunskog trenera, vrhunske igrace, vrhunski stadion, vrhunske navijace, vrhunsku ligu, biti najbogatiji na svijetu i igrati ovako KRIMINALNO, pa to je za medalju! BRAVO IDIOTI!......

I_Love_Bayern napisao:Mislim da cemo gledati jedan dva scenarija: ili ce LVG letiti i Hitzfeld ce preuzeti ili ce LVG ostati do kraja sezone pa sta bude......

Miki napisao:Speedy napisao:Ja jednostavno necu moci podnijeti jos jednu sezonu u kupu Uefa!O utakmici ne zelim ni komentirati...
npr Hevedes. Ne vjerujem da ce htjeti da predje iz BvB koja ce igrati LS, u Bajern, koji ce najvjerovatnije u EL.

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju