Ovo nije nikakva povijesna utakmica i ne znam zašto mislite da se nešto mora promijeniti odmah. A budite sigurni da ovo nije niti vrijeme, a niti prilika za donositi nekakve važne odluke. Imamo još 8 utakimica u Bundesligi, imamo plan da iduće sezone idemo bez van Gaala i to je za sada to. Baš je pravo vrijeme nakon ovakve utakmice za takvu rapsravu.

UltrasMentalita napisao:Ma ta Schickeria su obični glupani ja se razumijem dosta u navijački pokret i sam sam aktivan navijač i oni kao grupa nisu respektirani kod ostalih navijačkih grupa................

Miki napisao:A ti se sad pravis pametan kao da ja nisam znao da nije igrao Timsocuk? Naravno da sma znao, ali naravno da ga trebva prodati, jer nam iz odbrane apsolutno niko ne vrijedi osim Lama i eventualno Kontenta. Sva ova kvazii pojacanja (Breno,Timoscuk,Bujten), te kvazi mladOG talenta Badstubera, treba odmah prodati. To nije ni za rezervnu postavu.

LuctL napisao:Ehehe, ja se nadam da neće.
Ako ih LvG motivira, sto nece bit lako, ali ako uspije, ocekujem prasenje BL do kraja bez problema, ali ako ne bude tako ...

anton 1983 napisao:LuctL napisao:Ehehe, ja se nadam da neće.
Ako ih LvG motivira, sto nece bit lako, ali ako uspije, ocekujem prasenje BL do kraja bez problema, ali ako ne bude tako ...
Ja neznam na koji način će on njih sada motivirati. Kaj ti misliš da se njima sada da igrati BUNDESLIGA, pogotovo kada se nebore za ništa?

ivicaolic napisao:Miki napisao:A ti se sad pravis pametan kao da ja nisam znao da nije igrao Timsocuk? Naravno da sma znao, ali naravno da ga trebva prodati, jer nam iz odbrane apsolutno niko ne vrijedi osim Lama i eventualno Kontenta. Sva ova kvazii pojacanja (Breno,Timoscuk,Bujten), te kvazi mladOG talenta Badstubera, treba odmah prodati. To nije ni za rezervnu postavu.
ajde malo te zezam sta si se odma naljutio. ali ipak se nebi slozio s tobom oko tyma jer ipak liku nije pruzena prilika da pokaze sta zna na svojoj prirodnoj poziciji.

anton 1983 napisao:Ja neznam na koji način će on njih sada motivirati. Kaj ti misliš da se njima sada da igrati BUNDESLIGA, pogotovo kada se nebore za ništa?

LuctL napisao:Jedino, kako danas reagirat na interovske prvokacije?
Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost