gegen 
Htjeli mi to ili ne u subotu moramo igrati protiv Freiburga. Freiburg je ekipa koja je u posljednjih 6 tekmi uspjela samo jenput pobijediti i izvući jedan remi. Isto tako izgubili su posljedne 3 tekme zaredom. Čovjek bi rekao mačji kašalj za Bayern. No u ovom trenutku, Freiburg je veliki favorit u ovoj tekmi i smatram da je najbolja oklada za vikend staviti pobjedu Freiburga, ne bi se čudio i da bude hendikep...Bayern je u totalnom downu i teško da će baš van Gaal uspjeti bar toliko dignuti momčad kolko je potrebno da se u ovoj tekmi bar izvuće remi. Možda je to samo do medija koji pišu da nam se ekipa, posvađala, da je u totalnom rasulu, da jedan okrivljuje drugoga itd., no ja nebi rekao da mediji izmišljaju. Navodno je sad i Breno rekao da oće natrag u Sao Paulo i tak...isto tako postoje neke naznake da bi se momčad mogla sastati na samo bez van Gaala i igrati igru bez da slušaju trenera. Kolko god to zvuči revolucionarno, nisam baš ziher da je to loša stvar. Sada je van gaal definitivno izgubio konce i sada se more reći da je bila greška što nije dobio otkaz nakon Hannovera i što smo na zimu prodali van Bommela, no nemreš uvijek znati kako će se stvari razvijati...O postavi sada netreba razmišljati jer pitaj Boga kako će to izgledati. Prije tekme sa HSV-om sam se nadao da će van gaal početi defanzivno razmišljati te postaviti na teren više defanzivnih veznih te defanzivniju taktiku. Ovaj puta ga MOLIM da to napravi, jer nevjerujem da će se sada igrači na freiburgu ispucati, jer brijem da svaki od njih jedva ćeka da završi ova sezona i da ju zaborave što prije. No sezona mora završiti na način da Bayern bude minimalno 3. a to je sigurno lakše reći nego napraviti. Čak se i rimuje!
width="960"