Danas smo igrali sa Izraelom 1:2..koja bjeda od nogometa...valjda bi prije HNL gledo...haha...
Luk i voda...

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
al gamad ozljedila Olica 

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

Očigledno je da su tamo došli da naprave probleme.

Nikad neće biti uspjeha s ovakvim pristupom, ma kakve igrače imao.
Najbolji primjer je, nažalost, osim Hrvatske i naš Bayern.
Murta napisao:U neku ruku mi je drago da smo zgubili, da se konačno suočimo sa svime što se događa u našoj repki. Istinabog nisu niti zaslužili bod, a kamoli pobjedu. Mi smo Latviju i Izrael prošli na inspiraciju Olića odnosno Kranjčara. Kad nije bilo inspiracije, dogodio se raspad sistema. Istina boli, ali se treba izreći.![]()
Mi smo izgubili ponajviše zbog diletantskog pristupa igri. Ja sam mislio da su umorni, ali kad su primili gol i počeli trčati onda mi je bilo sve jasno.Nikad neće biti uspjeha s ovakvim pristupom, ma kakve igrače imao.
Najbolji primjer je, nažalost, osim Hrvatske i naš Bayern.
Jedini plus ide Srni.

Mit 61 Länderspieltoren liegt der 32-Jährige nun nur noch sieben Treffer hinter Deutschlands Rekordschütze Gerd Müller (68) zurück. „Wenn ich Gerd einholen oder überholen sollte, wäre das faszinierend für mich.“ Am kommenden Dienstag bestreitet die DFB-Auswahl ein weiteres Länderspiel gegen Australien. Beim Testspiel in Mönchengladbach könnte Löw den einen oder anderen Stammspieler schonen.

anton 1983 napisao:Kaj mislite kak bi mi prošli da budemo 2. u skupini i da u predkvalifikacijama izvućemo Srbe?

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju