UEFA EURO 2012

Arhivirane teme...

UEFA EURO 2012

PostPostao/la FCB m@niac » 09 lis 2010, 22:10

Nebrem vjerovat da nema ove teme....možda ima, samo ja nebrem nać... :lol:

Danas smo igrali sa Izraelom 1:2..koja bjeda od nogometa...valjda bi prije HNL gledo...haha...

Luk i voda... smile44
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

Re: Kvalifikacije za Euro

PostPostao/la CroCHEF » 09 lis 2010, 22:35

onaj promasaj na kraju :hehe: al gamad ozljedila Olica :neee:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la FCB m@niac » 09 lis 2010, 23:38

ma kakva oljeda...on to niti ne čuje,.... :haha:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la CroCHEF » 12 lis 2010, 20:00

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 13 lis 2010, 07:52

Za opisati ovo u italiji je dovoljna samo jedna rečenica:"Pa dobro, koji to normalni navijači prekidaju utakmicu u 7. minuti?". :no: Očigledno je da su tamo došli da naprave probleme.
Pita me sinoć oko 7 sati jedan frend da zašto mi nikad ne igramo protiv Srbije. Ja sam mu samo odgovorio:"Bolje da ne igramo protiv njih, vjeruj mi. Koje bi to sranje bilo". Kao da sam znao da će se ovako nešto dogoditi. :haha:

Njemačka suverena i strpljiva. Poput one na SP-u. Drago mi je i za Gomeza i za Klosea. :bravo:

Ne znam jeste li gledali(a vjerojatno niste) Belgija - Austrija. U 87' je 2:3 za Austriju, a završilo je 4:4. :haha:

Turci su se osramotili protiv Azerberdžana, ali po njihovu sreću, protivnici to nisu uspjeli iskoristiti.

Svaka čast Crnogorcima i Kranjčaru. Ja njega uvijek opisujem:" Hrvatska trenutno ima samo jednog trenera svjetske klase, a taj je pijanac". :mrgreen: Ali očito da nema više tih problema i da stvarno dokazuje svoju kvalitetu. :bravo:

Nizozemci su ubili Šveđane. Doslovno ubili s 4:1. A prekjučer su se spašavali od Moldavije. :haha:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Murta » 26 ožu 2011, 21:02

U neku ruku mi je drago da smo zgubili, da se konačno suočimo sa svime što se događa u našoj repki. Istinabog nisu niti zaslužili bod, a kamoli pobjedu. Mi smo Latviju i Izrael prošli na inspiraciju Olića odnosno Kranjčara. Kad nije bilo inspiracije, dogodio se raspad sistema. Istina boli, ali se treba izreći. :no:

Mi smo izgubili ponajviše zbog diletantskog pristupa igri. Ja sam mislio da su umorni, ali kad su primili gol i počeli trčati onda mi je bilo sve jasno. smile44 Nikad neće biti uspjeha s ovakvim pristupom, ma kakve igrače imao. :neee: Najbolji primjer je, nažalost, osim Hrvatske i naš Bayern.

Jedini plus ide Srni. :bravo:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la nele-BHF » 26 ožu 2011, 21:58

Bayern-Kazahstan 4-0

Po dopelpack Mullera i Klosea :D :bravo:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 27 ožu 2011, 11:43

Murta napisao:U neku ruku mi je drago da smo zgubili, da se konačno suočimo sa svime što se događa u našoj repki. Istinabog nisu niti zaslužili bod, a kamoli pobjedu. Mi smo Latviju i Izrael prošli na inspiraciju Olića odnosno Kranjčara. Kad nije bilo inspiracije, dogodio se raspad sistema. Istina boli, ali se treba izreći. :no:

Mi smo izgubili ponajviše zbog diletantskog pristupa igri. Ja sam mislio da su umorni, ali kad su primili gol i počeli trčati onda mi je bilo sve jasno. smile44 Nikad neće biti uspjeha s ovakvim pristupom, ma kakve igrače imao. :neee: Najbolji primjer je, nažalost, osim Hrvatske i naš Bayern.

Jedini plus ide Srni. :bravo:

Jednostavno rečeno, danas nije bilo Kranjčarove inspiracije i pogodaka kao u zadnjih par utakmica da nas izvlači. Prije par dana sam se našalio s prijateljima na nogometu da će naši neriješeno igrati ili možda izgubiti ukoliko Niko nešto izbaci iz sebe pa doda neku loptu ili zabije gol. :lol: Ali eto, šta je tu je... Mora se tu dosta toga još napraviti, naći drugačiji sistem igre jer ne znam koliko je za nas 4-3-2-1 formacija normalna. :? :doh:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 27 ožu 2011, 12:53

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Qe2OC1otFsg[/youtube]

Eto tekma od sinoć ;) Klose Boga mi prijeti Gerdu, još 5 golova mu fali ? Jel tako ?

Eto ima tu i jedna prilika Lahma kad se ubacivao sa desne strane :D Sinoć vam čovjek reko da sam ja u pravu xD
0:40 ;)
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la CroCHEF » 27 ožu 2011, 13:08

jos 7 golova :mig:
Mit 61 Länderspieltoren liegt der 32-Jährige nun nur noch sieben Treffer hinter Deutschlands Rekordschütze Gerd Müller (68) zurück. „Wenn ich Gerd einholen oder überholen sollte, wäre das faszinierend für mich.“ Am kommenden Dienstag bestreitet die DFB-Auswahl ein weiteres Länderspiel gegen Australien. Beim Testspiel in Mönchengladbach könnte Löw den einen oder anderen Stammspieler schonen.

jeste culi kako su zvizdali svinji

Lahm napokon dobio utakmicu odmora :bravo: nece igrat protiv Australije
Zadnja izmjena: CroCHEF; 27 ožu 2011, 13:13; ukupno mijenjano 2 put/a.

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 27 ožu 2011, 13:12

Gledao sam i tu utakmicu i osim ove dvojice još treba pohvaliti Kroosa koji je svojim ulaskom dosta poboljšao tada već umornu i rezultatom zadovoljnu Njemačku.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 30 ožu 2011, 13:19

Kaj mislite kak bi mi prošli da budemo 2. u skupini i da u predkvalifikacijama izvućemo Srbe?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 30 ožu 2011, 14:38

anton 1983 napisao:Kaj mislite kak bi mi prošli da budemo 2. u skupini i da u predkvalifikacijama izvućemo Srbe?

Prošli bi glat. Srbija ima jake individualce al nemaju ekipu , kao ni golmana xD Realno Cro bi prošla tu tekmu...
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 02 ruj 2011, 20:09

mrzim ove tekme da to nije za opisat..naša repka ovak nije bila jako dugo sjebana. Ne znaš ko pije ko plača ni ko nam je u prvih 11. No nažalost to nije kao kod Njemačke di neznaš ko je bolji od kojeg već imamo problem da stavimo rezerviste ili igrače koji su u padu forme u prvih 11...

Mene sad da neko pitakoga da denem u prvih 11 ja fakat nebi znao odgovor. Samo znam jedno - OĆU BADELJA U BUNDESLIGI!!!!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 02 ruj 2011, 20:45

Čovječe, ali mi nikad prije nismo bili u situaciji da možemo reći kako igramo ispod svojih mogućnosti osim tamo za Euro 08' i SP 10', a sada da i ne pričam. Čak smo Englesku šutnuli, a prognoze nam nisu bile sjajne. Danas imamo igrače, talente i sve to, no stalno jedna stvar ostaje ista... Sporo igramo, malo trčimo, nema agresivnosti u igri... Sve nekakvi bljeskovi, a s jednom Maltom se zafrkavamo na kojoj bi trebali raditi gol-razliku. No bitno da mi odigramo utakmice za pamćenje protiv Njemačke, Brazila ili susjednih rivala Srbije, Italije i sl.

Gadi mi se to sve. :sick:

Nevjerovatno da mi ne znamo tko pije i tko plaća, no opet smijeh me hvata kad vidim Subašića kao 2. golmana repke, a jedna Krešić ni da se čuje kraj nac. vrste. :roll: Cirkus, no ajde... Nakon ovoga će se sve promijeniti valjda i neće biti ovakvih gluposti više sa nekim cirkus igračima, stalno nekakvom '(ne)srećom' i sl.

Kad je moja domovina u pitanju, onda sam jako kritičan i nikoga ne štedim. Ovako kako sada stvari stoje, bit će teško, no ukoliko odemo na prvenstvo, dalje od skupine nemamo šta vidjeti. :lock:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Sljedeće

Vrati se na: Arhiva